Νέα

Σέρνεται σήμερα το FB;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekatse_i_koutsi_katsika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 493
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.635
Πόντοι
206
Χειρότερα και από χελώνα είναι σήμερα το FB. Μια ώρα για να ανοίξει μια σελίδα. Όλα τα άλλα site δουλεύουν κανονικά.
Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Χειρότερα και από χελώνα είναι σήμερα το FB. Μια ώρα για να ανοίξει μια σελίδα. Όλα τα άλλα site δουλεύουν κανονικά.
Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα;
Άνοιξε λογαριασμό στο αδερφό σάη το ινστα. Πιο πολύ παιχνίδι πρέπει να γίνεται εκεί. Κια εγώ πριν λίγο καιρό άνοιξα λογαριασμό

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.299
Πόντοι
6.246
Άνοιξε λογαριασμό στο αδερφό σάη το ινστα. Πιο πολύ παιχνίδι πρέπει να γίνεται εκεί. Κια εγώ πριν λίγο καιρό άνοιξα λογαριασμό
Ποιο ειναι το αδελφο site?Το fb εχε "χαλασει" παρα πολυ κ δεν αξιζει σχεδον πλεον.Επισης διαμορφωσε γνωμες κ συμπεριφορες χωρις να ειναι κατι σημαντικο στη πραγματικοτητα.Αν βαλω κ τους περιορισμους του που παλια δεν υπηρχαν κ τωρα υπαρχουν κ καλα υπερ μας γινεται αηδιαστικο και απο site γνωριμιων εγινε απλα "εχω οσους ξετω κ στην αληθινη μου ζωη"

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.625
Πόντοι
40.703
1000009646.jpg

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Ποιο ειναι το αδελφο site?Το fb εχε "χαλασει" παρα πολυ κ δεν αξιζει σχεδον πλεον.Επισης διαμορφωσε γνωμες κ συμπεριφορες χωρις να ειναι κατι σημαντικο στη πραγματικοτητα.Αν βαλω κ τους περιορισμους του που παλια δεν υπηρχαν κ τωρα υπαρχουν κ καλα υπερ μας γινεται αηδιαστικο και απο site γνωριμιων εγινε απλα "εχω οσους ξετω κ στην αληθινη μου ζωη"
Συμφωνώ ότι έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο από site γνωριμιών. Στο φβ τα περισσότερα προφίλ είναι "γερόντια" σαν εμάς 45άρηδες. Στο ίνστα και στο τικ τοκ υποθέτω έχει περισσότερα προφίλ με νεαρές σε "αναπαραγωγική ηλικία

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Στο facebook πλέον ασχολούμαι με σελίδες και πολύ λιγότερο με χρήστες. Είτε για χαβαλέ ,είτε για ενδιαφέρουσες ιστορίες. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι το facebook γίνεται πλέον μόνο για κειμενα, φωτογραφίες και βίντεο παίζουν σε insta, tik tok. Και το ακομη χειρότερο είναι ότι άτομα που δεν έχουν φίλους αρχίζουν και γράφουν κάτι σεντονάρες υπέρδιπλες με τις σκέψεις τους, απίστευτες παπαρίες συνήθως ή ράδιο αρβύλα. Για αυτό πάει το unfriend σύννεφο.

OP
OP
ekatse_i_koutsi_katsika

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.635
Πόντοι
206
Δυστυχώς και το insta το ίδιο. Για να ανοίξει περνούν αρκετά λεπτά και δεν λειτουργεί 100%. Και τα δύο, FB και instagram το ίδιο ενώ όποιο άλλο site ανοίγει και δουλεύει καρφί με την 500αρα σύνδεση ....
Δεν μπορώ να το καταλάβω.

OP
OP
ekatse_i_koutsi_katsika

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.635
Πόντοι
206
Έχω και ίνστα... Λύθηκε το πρόβλημα. Έκλεισα το Avast και πάνε τρένο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom