pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 14.260
- Πόντοι
- 4.546
απο τις πολυ καλες!!!!!!!!Ναι..απ τις πολυ καλες περιπτωσεις
απο τις πολυ καλες!!!!!!!!Ναι..απ τις πολυ καλες περιπτωσεις
Kαλη επιλογη, την ειχα παρει πριν πολυ καιρο στο κηφ 60 , το sensuality λεει περισσοτερο κι ως χωρος, βεβαια οι κοπελες κανουν το χωρο, ενδιαφερον παντως αν οντως λειτουργει κι ως μασαζ μετα τις 8...
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που μου ανακοίνωσαν πρόγραμμα μασάζ στις 11 το βράδυ...Ναι το sensuality είναι πιο ωραίος χώρος σε σχέση με τα άλλα.
Αδυνατώ όμως να πιστέψω πως τα στουντιοκόριτσα που έχουν συνηθίσει στις τιμές στούντιο, δέχτηκαν να δουλέψουν με τιμές μασάζ, ειδικά όσες έχουν καλές υπηρεσίες.
Εκτός κι αν έχουν άλλες συμφωνίες με τις τσατσάδες, οπότε πάω πάσο.
Πολυ καλο αυτο γιατι μασαζ δε λειτουργουν βραδυνες ωρες!Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που μου ανακοίνωσαν πρόγραμμα μασάζ στις 11 το βράδυ...
Δεν γνωρίζω αν είναι γενικό ή έτυχε με τη συγκεκριμένη υπηρεσία...
Πάντως δε με χάλασε καθόλου, οπότε δεν ζήτησα περαιτέρω αναλύσεις![]()
Στηρίζω..Πολυ καλο αυτο γιατι μασαζ δε λειτουργουν βραδυνες ωρες!
Και ωραίος χωρος το μασατζιδικο αυτόΕπίσκεψη χθες από το ίδρυμα και προτιμήθηκε η Ρεγγίνα
Από Ουκρανία το κορίτσι
Πρόσωπο καλό
Στήθος μικρό φυσικό
Σώμα καλό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά
Επικοινωνία μια χαρά αγγλικά
Μουνάκι πανέμορφο με πεταχτά μουνόχειλα
στο σεξ είναι πολύ δοτική πίπα πολύ καλή με πέρασμα απο τα δίδυμα την Κάρφωνα δυνατά και δεν ήθελα να σταματήσω έβγαζε αληθινές κραυγούλες το ένιωθε και το έδειχνε με κάθε τρόπο
Πραγματικά μία πολύ καλή περίπτωση
πολύ καλός χώροςΚαι ωραίος χωρος το μασατζιδικο αυτό
επίσκεψη χθες από το ίδρυμα και προτιμήθηκε η Ρεγγίνα
από Ουκρανία το κορίτσι
πρόσωπο καλό
στήθος μικρό φυσικό
σώμα καλό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά
επικοινωνία μια χαρά αγγλικά
μουνάκι πανέμορφο με πεταχτά μουνόχειλα
γλωσσόφιλα αβέρτα
στο σεξ είναι πολύ δοτική πίπα πολύ καλή με πέρασμα απο τα δίδυμα την κάρφωνα δυνατά και δεν ήθελα να σταματήσω έβγαζε αληθινές κραυγούλες το ένιωθε και το έδειχνε με κάθε τρόπο
πραγματικά μία πολύ καλή περίπτωση
70 μισή ώραΚόστος 80;
επίσκεψη χθες από το ίδρυμα και προτιμήθηκε η Ρεγγίνα
από Ουκρανία το κορίτσι
πρόσωπο καλό
στήθος μικρό φυσικό
σώμα καλό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά
επικοινωνία μια χαρά αγγλικά
μουνάκι πανέμορφο με πεταχτά μουνόχειλα
γλωσσόφιλα αβέρτα
στο σεξ είναι πολύ δοτική πίπα πολύ καλή με πέρασμα απο τα δίδυμα την κάρφωνα δυνατά και δεν ήθελα να σταματήσω έβγαζε αληθινές κραυγούλες το ένιωθε και το έδειχνε με κάθε τρόπο
πραγματικά μία πολύ καλή περίπτωση
Ευχαριστώ για την απάντησηΔεν ξέρω αν δούλευε στο medusa η Μόνικα,αλλά εγώ το Σάββατο που μας πέρασε που βρέθηκα μαζί της πέρασα μισή ώρα απίστευτα.Σχεδόν όλες τις στάσεις, απίστευτη συμμετοχή και έδωσε ότι είχε και δεν είχε η κοπέλα.Μασάζ δεν έκανα.Απλά καταπληκτική!!!Πάντα κατά τη προσωπική μου εκτίμηση
Δεν ξέρω αν δούλευε στο medusa η Μόνικα,αλλά εγώ το Σάββατο που μας πέρασε που βρέθηκα μαζί της πέρασα μισή ώρα απίστευτα.Σχεδόν όλες τις στάσεις, απίστευτη συμμετοχή και έδωσε ότι είχε και δεν είχε η κοπέλα.Μασάζ δεν έκανα.Απλά καταπληκτική!!!Πάντα κατά τη προσωπική μου εκτίμηση
Η Μόνικα είναι όπως στις φωτό ακριβώς ότι βλέπεις και πάνω κάτω στα 30 με 35 το πολύ, μία δοκιμή θα σε πείσει.Περιμένω να ανέβει η κριτική.Ο καθένας από εμάς βιώνει τη δική του εμπειρία με κάθε μία από τις κοπέλες που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που σημαίνει ότι δε θα περάσουμε όλοι καλά ή άσχημα με μία κοπέλα λόγο κάποιων κριτικών που διαβάσαμε,απλά οι κριτικές βοηθάνε εμάς για το που αξίζει να πάμε και το που όχι για να αποφύγουμε τις τυχόν λεγόμενες φόλες.Από εκεί και πέρα σχεδόν πάντα είναι 1 ρίσκο όταν πας πρώτη φορα με μια κοπέλα γιατί έχω και γω την ίδια αγωνία για το πως και τι θα μου κάνει η κάθε μία κοπέλα.Η αλήθεια είναι ότι πάντα εξαρτάται από τη κοπέλα για το πως θα περάσεις ανεξαρτήτως το τι λεφτά θα δώσεις,είτε 20 ευρώ είτε 200.Όσα περισσότερα δόσεις έχεις και περισσότερες απαιτήσεις,απλά δε παίρνεις πάντα αυτό που θες.Sorry αν κούρασα.
Η Μόνικα είναι όπως στις φωτό ακριβώς ότι βλέπεις και πάνω κάτω στα 30 με 35 το πολύ, μία δοκιμή θα σε πείσει.Περιμένω να ανέβει η κριτική.Ο καθένας από εμάς βιώνει τη δική του εμπειρία με κάθε μία από τις κοπέλες που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που σημαίνει ότι δε θα περάσουμε όλοι καλά ή άσχημα με μία κοπέλα λόγο κάποιων κριτικών που διαβάσαμε,απλά οι κριτικές βοηθάνε εμάς για το που αξίζει να πάμε και το που όχι για να αποφύγουμε τις τυχόν λεγόμενες φόλες.Από εκεί και πέρα σχεδόν πάντα είναι 1 ρίσκο όταν πας πρώτη φορα με μια κοπέλα γιατί έχω και γω την ίδια αγωνία για το πως και τι θα μου κάνει η κάθε μία κοπέλα.Η αλήθεια είναι ότι πάντα εξαρτάται από τη κοπέλα για το πως θα περάσεις ανεξαρτήτως το τι λεφτά θα δώσεις,είτε 20 ευρώ είτε 200.Όσα περισσότερα δόσεις έχεις και περισσότερες απαιτήσεις,απλά δε παίρνεις πάντα αυτό που θες.Sorry αν κούρασα.
Την είχα πάρει πριν κάνα 4μηνο... Κοντοπουτανο καυλακι... Μικρό βυζάκι... Την είχα πάρει για μια ώρα... Στον πρώτο γύρο έχυσα γιατί είχα τρελές καύλες ... Μετά λόγο μασαζακι μην φαντάζεσαι κάτι ουαου... 2ο γύρο με τα χίλια ζόρια τραβώντας μια μαλακια... Δεν είναι του στυλ μου κιόλας έτσι τόσο κοντές... Σε άλλους αρέσουν... Γενικά όμως ευγενική και δεκτική... Καλή συνεχειαΚαλημέρα παίδες. Έχει βρεθεί κανείς με την Miki να πει μια γνώμη
Ευχαριστώ πολύ αδερφέΤην είχα πάρει πριν κάνα 4μηνο... Κοντοπουτανο καυλακι... Μικρό βυζάκι... Την είχα πάρει για μια ώρα... Στον πρώτο γύρο έχυσα γιατί είχα τρελές καύλες ... Μετά λόγο μασαζακι μην φαντάζεσαι κάτι ουαου... 2ο γύρο με τα χίλια ζόρια τραβώντας μια μαλακια... Δεν είναι του στυλ μου κιόλας έτσι τόσο κοντές... Σε άλλους αρέσουν... Γενικά όμως ευγενική και δεκτική... Καλή συνεχεια