Bron
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 201
Έγιναν αλλαγές στον τιμοκατάλογο;Τα πηρε με τις αλλαγές τιμών και κάνει αποχή !!
Έγιναν αλλαγές στον τιμοκατάλογο;Τα πηρε με τις αλλαγές τιμών και κάνει αποχή !!
Σε ολα σχεδόν τα μαγαζιά η ώρα εχει παει 100. Δεν πήρες χαμπάρι τη συζήτηση?Έγιναν αλλαγές στον τιμοκατάλογο;
Σε ολα σχεδόν τα μαγαζιά η ώρα εχει παει 100. Δεν πήρες χαμπάρι τη συζήτηση?
Στο συγκεκριμένο δεν ξέρω......σε καποια μένει 60 (Στουρνάρη, Ιερά οδός κλπ.) σε καποια πήγε 80. Βλέπω πάντως ότι στο αδελφό μαγαζι ο συνάδελφος για ΡΕΑ έδωσε 70 για μισή ώρα (ή αυτί ήθελε ....)Το μισάωρο ποσο πήγε τυπε ;
Δεν το διάβασα ακόμα. Όχι.Σε ολα σχεδόν τα μαγαζιά η ώρα εχει παει 100. Δεν πήρες χαμπάρι τη συζήτηση?
Ώπα!Δεν το διάβασα ακόμα. Όχι.
Εγώ πάντα την ώρα στα 100 την έπαιρνα επειδή είχε διπλή κατάθεση. Άρα αυτό θα πήγε στα 120 μάλλον..
Έλεος..
Θενξ για την ενημέρωση!
Τα 100 έμειναν 100, καποια 80 στην ώρα άλλαξαν εξαρτάται που πας....Δεν το διάβασα ακόμα. Όχι.
Εγώ πάντα την ώρα στα 100 την έπαιρνα επειδή είχε διπλή κατάθεση. Άρα αυτό θα πήγε στα 120 μάλλον..
Έλεος..
Θενξ για την ενημέρωση!
ρε μαγκες απο που μπαινουμε στο σπα; η πορτα ειναι πανω στην βουλιαγμενης ; καμια ταμπελα κανα κουδουνι;
Πάντως θα μπορούσαν να βάλουν μία ταμπέλα η κάτι τέλος πάντων.Και εγώ σκοπεύω για πρώτη φορά να πάω στο μαγαζί. Η μοναδική πόρτα που νομίζω είναι για το μαγαζί είναι μία άσπρη διπλά από το μαγαζί με τα φίλτρα νερού, και απέναντι από το φούρνο - ζαχαροπλαστείο. Αν δεν κάνω λάθος.
Τελευταία πόρτα αριστερά πριν βγεις Βουλιαγμένης.Και εγώ σκοπεύω για πρώτη φορά να πάω στο μαγαζί. Η μοναδική πόρτα που νομίζω είναι για το μαγαζί είναι μία άσπρη διπλά από το μαγαζί με τα φίλτρα νερού, και απέναντι από το φούρνο - ζαχαροπλαστείο. Αν δεν κάνω λάθος.
Ετσιιιιόλοι στα ζάρα για την ζάρα![]()