Νέα

Σεισμούλης πάλι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
196.019
Δεν χρειάζεται πανικός για τέτοιους μικροσεισμούς οι οποίοι συμβαίνουν καθημερινά αλλά δεν το λένε.
Τώρα τα αναφέρουν:jerking: λόγω του πρόσφατου συμβάντος.
...καλά τα γράφεις αλλά πριν καιρό καθημερινά για 1 μηνα στα βόρεια προάστια είχαμε μικρο σεισμούς μ επίκεντρο Μαρούσι, Ψυχικο ,Χαλάνδρι εγώ ελληνορωσων τους ένιωθα πολύ έντονα, ήμουν κυριολεκτικά στο επίκεντρο συν το ελάχιστο εστιακό βάθος τους,άρα ακόμα και 2..η 3 Ρίχτερ τα ένιωθες σαν 5..
Περίεργο ήταν όλο αυτό, δεν το είχαν ζήσει ξανά μου έλεγαν άνθρωποι πού μένουν πολλά χρόνια στη γειτονιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.659
Πόντοι
9.931
Δεν χρειάζεται πανικός για τέτοιους μικροσεισμούς οι οποίοι συμβαίνουν καθημερινά αλλά δεν το λένε.
Τώρα τα αναφέρουν:jerking: λόγω του πρόσφατου συμβάντος.
Τον ανέφεραν γιατι έγινε αισθητός, εγω που μενω Π. Φαληρο τον καταλαβα, βεβαια ήμουν καθιστός ακίνητος αν ήμουν όρθιος η σε κίνηση δεν νομίζω να καταλάβαινα κατι.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.673
Πόντοι
46.423

kors

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
25
Like
949
Πόντοι
990
Την γυροφερνει την Αθήνα ο σεισμουλης

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.025
Πόντοι
2.306
...καλά τα γράφεις αλλά πριν καιρό καθημερινά για 1 μηνα στα βόρεια προάστια είχαμε μικρο σεισμούς μ επίκεντρο Μαρούσι, Ψυχικο ,Χαλάνδρι εγώ ελληνορωσων τους ένιωθα πολύ έντονα, ήμουν κυριολεκτικά στο επίκεντρο συν το ελάχιστο εστιακό βάθος τους,άρα ακόμα και 2..η 3 Ρίχτερ τα ένιωθες σαν 5..
Περίεργο ήταν όλο αυτό, δεν το είχαν ζήσει ξανά μου έλεγαν άνθρωποι πού μένουν πολλά χρόνια στη γειτονιά.
Στα βπ είναι το Μάντισον.. Για αυτο ειχε δονήσεις και μικροσεισμους.. Παρεδιδες τεχνη τζοαννα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom