th toutouzas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 284
- Πόντοι
- 280
τελικα η σαντορινη γιατι πηγε κουβα ή δεν πηγε?ποιος ξερει..
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Πολύ ησυχία
τελικα η σαντορινη γιατι πηγε κουβα ή δεν πηγε?ποιος ξερει..
Εισαι νεος ακομα, γι αυτο το πας το μπρος-πισω. Αμα φτασεις στην ηλικια μου θα γυρνας στο ανασκελο και θ'αφηνεις στην αλλη το μπρος-πισω, πανω-κατω, ΔΕ-ΑΡ. Κι εγω παντως καπως ετσι ξεκινησα, ειχα αρχισει να το βαριεμαι. Το ανασκελο, για να ξερεις δεν το βαριεσαι ποτε!ρε σεις εκει που πηδαγα κ ειχα αρχισει να βαριεμαι μπροσ-πισω κ επειδη ημουν ξενυχτωμενος ειχε αρχισει να με παιρνει ο υπνος πανω στην ...πραξη, εγινε ενας γαματος σεισμος σημερα στις 7.15, κ μας ταρακουνησε κ μπορεσα να τελειωσω πριν κοιμηθω κ χασω το καλυτερο! κανεις αλλος το επαθε?
Τα 6-6,2 είναι στραγάλια για την Πόλη και δεν είναι ικανά να επηρεάσουν γειτονικά ρήγματα στο Αιγαίο ή στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κωλόφαρδοι θα είναι οι Τούρκοι αν κάνει αρκετούς τέτοιους το επόμενο διάστημα...Το 99 αν τα θυμαμαι καλά,πρώτα έγινε σεισμος στην Κωνσταντινούπολη και καπάκι στην Αθήνα.Ελπίζω να μην ξαναγινει το ίδιο
Αρχίσαμε ! Θα γαντζωθεί πάνω μας πάλι η πεθερά γαμω το στανιο μου![]()
Νέος σεισμός 5 ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη: Ανάστατοι οι κάτοικοι - Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι αν τα 6,2 ρίχτερ ήταν η κύρια δόνηση
Η Κωνσταντινούπολη ζει με τον φόβο ενός "Μεγασεισμού"www.newsit.gr
Σαντορινη εγιναν τα μεμετια...
Γιατι ρε , έχεις γκόμενα στην Αθήνα ρε θηρίοΤο 99 αν τα θυμαμαι καλά,πρώτα έγινε σεισμος στην Κωνσταντινούπολη και καπάκι στην Αθήνα.Ελπίζω να μην ξαναγινει το ίδιο
Ευκαιρια ειναι τωρα,να ριξουμε το καλωδιο στη Κασο.
Και θυμάμαι μια γελοιογραφία του Ιωάννου στην τότε εφημερίδα Έθνος, να δείχνει τους Έλληνες να εισέρχονται σε μία αίθουσα μπανταρισμένους με γύψους και οι Τούρκοι εκεί στην ίδια αίθουσα να λένε "Πολύ ζηλιάρηδες αυτοί οι Έλληνες ρε συ"Το 99 αν τα θυμαμαι καλά,πρώτα έγινε σεισμος στην Κωνσταντινούπολη και καπάκι στην Αθήνα.Ελπίζω να μην ξαναγινει το ίδιο