Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα το ξαναδεις το κοριτσι;Εχθες βγήκα με μια κανονικο ραντεβου . Ουτε χρημα ζήτησε ούτε δωράκια .
Φυσικα δεν υπηρξε σεξ μόνο ενα καλουτσικο ραντεβουδακι για φαγητο πότο.
Δεν ξέρω! Μου εδωσε την εντύπωση ότι το κάνει συστημα για να την βγάζουν εξω οι ενδιαφερόμενοι , να τρώει και να πίνει τζάμπα.Θα το ξαναδεις το κοριτσι;
Σε μια 29χρονη Ουκρανη αδυνατουλα με χαρακτηριστικο τατου στο λαιμο μια πιπιλιά.Έχω περιέργεια σε ποια αναφέρεσαι
Μπορείς να κάνεις εγγραφή δωρεάν και να βλέπεις τα κορίτσια για να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ιδίως Αθήνα υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Η αποστολή μηνυμάτων είναι επί πληρωμήαρα απο τετοιες εφαρμογες ελλεινιδα δε βρισκειςιεκτος αμα ειναι σαν το θορηκτο αβεροφ
Βεβαίως και βρίσκεις. Κοντές, ψηλές, μικρές, μεγάλες, λεπτές, εύσωμες, άβγαλτες, έμπειρες, φτηνές, ακριβές, Ελληνίδες και μη, από όλα έχει το ΣΑ.αρα απο τετοιες εφαρμογες ελλεινιδα δε βρισκειςιεκτος αμα ειναι σαν το θορηκτο αβεροφ
Δεν ξέρω! Μου εδωσε την εντύπωση ότι το κάνει συστημα για να την βγάζουν εξω οι ενδιαφερόμενοι , να τρώει και να πίνει τζάμπα.
Το γεγονος ότι κανα χρόνο εδω δεν βρήκε κανα μαλάκα να του τα τρωει με βάζει σε σκέψεις.

Όχι ρε φίλε ,το κορίτσι σίγουρα ψάχνει για κάτι σοβαρό.Σε μια 29χρονη Ουκρανη αδυνατουλα με χαρακτηριστικο τατου στο λαιμο μια πιπιλιά.
Ακούσε και την συνέχεια.Όχι ρε φίλε ,το κορίτσι σίγουρα ψάχνει για κάτι σοβαρό.
Αμέσως εκμεταλλευτρια...29 χρόνων Ουκρανή,τρώει πίνει και δεν το δίνει τζάμπα αλλά ούτε πονηρά στο πρώτο ραντεβού .
Ακούσε και την συνέχεια.
Μολις μου εστειλε μυνημα να βρεθούμε καπου στο κέντρο σε καλο bar/restaurant. Ξερω θα μου πάει ενα 100αρι.
Το γεγονος ότι μου εστειλε μυνημα μονη της προτεινοντας και μερος είναι θετικο.
Θα ακολούθησω τον γνωστο κανόνα των 3 ραντεβου. Αν δεν κάτσει χαιρετω!
Οτι ακριβως κάνω και με τις πληρωμένες για ...........

αρα απο τετοιες εφαρμογες ελλεινιδα δε βρισκειςιεκτος αμα ειναι σαν το θορηκτο αβεροφ
Θέλει να παμε στην Μαυρη Χηνα! Η βουκουρεστίου δεν είναι πολυ μακρυα!Σε δοκιμάζει.
Να δει τις αντοχές σου ...
Μετά θα σου πει πάμε και από τη Βουκουρεστίου μια βόλτα ...
![]()
Φίλε μην το τραβάς πολύ το κουπί,μετά το καλό μπαρ ρεστοράν πες πάμε και σε ένα καλό χοτελ που ξέρω.Ακούσε και την συνέχεια.
Μολις μου εστειλε μυνημα να βρεθούμε καπου στο κέντρο σε καλο bar/restaurant. Ξερω θα μου πάει ενα 100αρι.
Πιειτε ενα καλο αφροδισιακο κρασακι και προτεινε της συνεχεια σε χοτελ αν πιειτε ενα δευτερο απολαμβανοντας τη θεα απο τη βεραντα. Αμα σε γουσταρει και για σεξ θα ερθει, η τουλαχιστον θα πει μια καλη δικαιολογια. Αμα αρχισει τα δεν και μεν, κλειστο εδω.Ακούσε και την συνέχεια.
Τα εχω γραψει παραπάνω! 3 ραντεβου μαξ.Φίλε μην το τραβάς πολύ το κουπί,μετά το καλό μπαρ ρεστοράν πες πάμε και σε ένα καλό χοτελ που ξέρω.
Μαθημενες είναι μην φοβάσαι αλλιώς θα σε αρμεγει κανένα μήνα έτσι.
Σκέψου ότι εσύ θα δώσεις 100 για φαι και αμα δεν πας παρακάτω,το βράδυ θα την πηδάει τζάμπα κανένας καυκάσιος πιθηκανθρωπος και θα είναι και φαγωμενη
αρα 300 για να μη γαμησεις (η για να σου βγει ο κουκος αηδονι)Ακούσε και την συνέχεια.
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε. αλλα μπαινει μυαλο στους αγαπουληδες?Φίλε μην το τραβάς πολύ το κουπί,μετά το καλό μπαρ ρεστοράν πες πάμε και σε ένα καλό χοτελ που ξέρω.
Μαθημενες είναι μην φοβάσαι αλλιώς θα σε αρμεγει κανένα μήνα έτσι.
Σκέψου ότι εσύ θα δώσεις 100 για φαι και αμα δεν πας παρακάτω,το βράδυ θα την πηδάει τζάμπα κανένας καυκάσιος πιθηκανθρωπος και θα είναι και φαγωμενη
Η σίγουρη επιλογη που εχω γοα εξοδο και φαγητο ποτο με 2 γυρους ακα μου κοστίζει 500.αρα 300 για να μη γαμησεις (η για να σου βγει ο κουκος αηδονι)
δε παω σε blindate καλυτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε. αλλα μπαινει μυαλο στους αγαπουληδες?
Δεν διαβάζω τίποτα ..είναι τα προβλεπόμενα.αρα 300 για να μη γαμησεις (η για να σου βγει ο κουκος αηδονι)
δε παω σε blindate καλυτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε. αλλα μπαινει μυαλο στους αγαπουληδες?