You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 744
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Τελος του μηνα θα παω χανια για 5 μερες. Πρωτη φορα! Θα ριξω μια ματια και θα σας ενημερωσω για του χρονου!!!
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου, μην το πάρεις στραβά, αλλά μιας που βλέπω ότι το ψάχνεις πολύ το θέμα, αν θέλεις να γαμάς καλά, γύρνα πίσω στην Αμερική. Στο πιρφοριστάν θα παίζεις το πουλάκι σου και είναι κρίμα.
Ειπες την σοφοτερη κουβεντα!
Ερχεται μια φορα την βδομαδα φιλος μου απο Νεα Υορκη ( ειναι πιλοτος και τον βαζουν στο δρομολογιο με Ελλαδα μιας και το εχει ζητησει) και συναντιομαστε καθε βδομαδα και βγαινουμε εξω γαι μουνια. Και μου λεει, ειναι απαραδεκτες οι ελληνιδες, παιζουν αμυνα να μην σε κοιταξουν και σου δωσουν chance. Και του λεω, ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχα
Εν ολιγοις, εχεις απολυτο δικιο.
ΟΜΩΣ οσο ειμαι εδω, πρεπει αναγκαστικα να παιξω με τις μαλακισμενες....
Τουλαχιστον να τις αποφυγουμε το καλοκαιρι και να παμε σε κανα νησι που ερχονται ξενεες να πηδηχθουν ΓΙΑΤΙ το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, και οχι σαν τις ελλεηνιδες που το βλεπουν αλλιως.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ΙΟΣ/Μιλοπότας:
Έχω πάει 2013 στον Ιούνιο. Ο ξενοδόχος μου είπε ότι η φάση με τις τουρίστριες παίζει στον Ιούλιο/Αύγουστο. Όταν ήμουν εγώ κυρίως νεολαία από την Αγγλία και από την Σκανδιναβία για θαλάσσιο σπορ, αλλά και για ψυχαγωγία. Επίσης οικογένειες με παιδιά.
Δηλαδη τι διαφορετικο εχουν οι τουριστριες τον Ιούλιο/Αύγουστο στην Ιο???
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Τι ξέρω εγώ Μάλλον παίζει άλλο "άθλημα".Δηλαδη τι διαφορετικο εχουν οι τουριστριες τον Ιούλιο/Αύγουστο στην Ιο???
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πέρσι δεν ήταν να γυρίσεις στην Αμερική; Τι άλλαξε και έκατσες εδώ;Εν ολιγοις, εχεις απολυτο δικιο.
ΟΜΩΣ οσο ειμαι εδω, πρεπει αναγκαστικα να παιξω με τις μαλακισμενες....
Τουλαχιστον να τις αποφυγουμε το καλοκαιρι και να παμε σε κανα νησι που ερχονται ξενεες να πηδηχθουν ΓΙΑΤΙ το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, και οχι σαν τις ελλεηνιδες που το βλεπουν αλλιως.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ιο λεω και εγω ομως παιζουν μικρες ηλικιες εκει οι πιο μεγαλοι ισως πρεπει να παμε καπου αλλου...
αυτο λεω......
στα 38 που ειμαι πχ ....
ποιο νησι??
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν «σεξοπεινασμένες τουρίστριες», δεν ξέρω τι συνέβαινε τη δεκαετία του 80 αλλά σήμερα αν μια γυναίκα είναι εμφανίσιμη, είτε είναι Σουηδέζα είτε Γαλλίδα είτε Σέρβα είτε Ελληνίδα, μάλλον δεν της λείπουν οι ευκαιρίες να κάνει σεξ στην κανονική της ζωη, δεν νομίζετε; Λέτε δηλαδή η Ολλανδέζα η μουνάρα να μην βρίσκει γαμιά στη χώρα της και να περιμένει να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι για να πηδηχτεί; Σεξοπεινασμένες είναι μόνο οι άσχημες, χοντρές κτλ κτλ ανεξαρτήτως εθνικότητας. Η ερώτηση λοιπόν είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι «σε ποιά νησιά είναι πιθανότερο να πετύχω γυναικοπαρέες, φίλες που έχουν πάει μαζί διακοπές και οι οποίες να είναι ανοιχτές, χωρίς να είναι πεινασμένες, στο να φλερτάρουν με κάποιον άντρα». Η απάντηση είναι όλα τα νησιά με πολύ κόσμο και έντονη νυχτερινή ζωή όπως η Ρόδος ή η Κρήτη. Ή για πιο χίππικες/alternative καταστάσεις, νησιά με ελεύθερο camping όπως Σαμοθράκη ή Ανάφη. Εντελώς ακατάλληλα νησιά για φλερτ είναι αυτά που απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες και ζευγαράκια (π.χ. Αμοργός, Νάξος κτλ).
lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν «σεξοπεινασμένες τουρίστριες», δεν ξέρω τι συνέβαινε τη δεκαετία του 80 αλλά σήμερα αν μια γυναίκα είναι εμφανίσιμη, είτε είναι Σουηδέζα είτε Γαλλίδα είτε Σέρβα είτε Ελληνίδα, μάλλον δεν της λείπουν οι ευκαιρίες να κάνει σεξ στην κανονική της ζωη, δεν νομίζετε; Λέτε δηλαδή η Ολλανδέζα η μουνάρα να μην βρίσκει γαμιά στη χώρα της και να περιμένει να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι για να πηδηχτεί; Σεξοπεινασμένες είναι μόνο οι άσχημες, χοντρές κτλ κτλ ανεξαρτήτως εθνικότητας. Η ερώτηση λοιπόν είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι «σε ποιά νησιά είναι πιθανότερο να πετύχω γυναικοπαρέες, φίλες που έχουν πάει μαζί διακοπές και οι οποίες να είναι ανοιχτές, χωρίς να είναι πεινασμένες, στο να φλερτάρουν με κάποιον άντρα». Η απάντηση είναι όλα τα νησιά με πολύ κόσμο και έντονη νυχτερινή ζωή όπως η Ρόδος ή η Κρήτη. Ή για πιο χίππικες/alternative καταστάσεις, νησιά με ελεύθερο camping όπως Σαμοθράκη ή Ανάφη. Εντελώς ακατάλληλα νησιά για φλερτ είναι αυτά που απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες και ζευγαράκια (π.χ. Αμοργός, Νάξος κτλ).
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Πέρσι δεν ήταν να γυρίσεις στην Αμερική; Τι άλλαξε και έκατσες εδώ;
εφοσον σου λενε να μεινεις κιαλο στην Ελλαδα ( με τις βρωμοελλεηνιδες) , ε μενεις! Τι να κανεις, να πεις οχι!!
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
ροδο κολητε, πολυ ψωλααπαχτρεσΜαγκες, εχω υπολοιπα αδεια μια βδομαδα για την τελευταια του αυγουστου,
Φετος σε ποια νησια εχουν μαζευτει οι ψωλες οι τουριστριες που ηρθαν να φανε πουτσο????
εχουμε κατι συγκεκριμενο απο συναγωνιστη που εχει παει φετος διακοπες?
ΥΓ. Μιλαμε για σολο διακοπες...
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ροδο κολητε, πολυ ψωλααπαχτρεσ
man, κατι ποιο συγκεκριμενο. Ροδο που? στην πολη, ή αλλου...πχ φαληρακι?? ΕΙναι μεγαλη η Ροδος κολλητε!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Φίλε μου, εσύ ξέρεις. Αν και Αμερική φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας, ώστε να μπορείς να ψάξεις μια άλλη δουλειά αντί γι' αυτήν που σε κρατάει με το ζόρι Ελλάδα. Εδώ πέρα το έχεις καταλάβει ότι όλο το χρόνο θα τον κάνεις σφεντόνα περιμένοντας το καλοκαίρι μπαααας και σμπρώξεις καμιά τουρίστρια. Και είναι κρίμα 1,90 παλικάρι να χαραμίζεσαι έτσι.εφοσον σου λενε να μεινεις κιαλο στην Ελλαδα ( με τις βρωμοελλεηνιδες) , ε μενεις! Τι να κανεις, να πεις οχι!!
εφοσον σου λενε να μεινεις κιαλο στην Ελλαδα ( με τις βρωμοελλεηνιδες) , ε μενεις! Τι να κανεις, να πεις οχι!!
Φίλε Αμερική που ακριβώς έχεις ζήσει; Και πως ακριβώς είναι οι γυναίκες εκεί; Πως διαφέρουν από τις Ελληνίδες;
sextrakian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 741
- Πόντοι
- 301
Στην Αμερική οι γκόμενες είναι ανοιχτόμυαλες στο θέμα του σεξ, δεν έχουν κόμπλεξ όπως εδώ. Καταλαβαίνεις την βασική διαφορά!
the pilieas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Κύριοι θα παραθέσω την εμπειρία μου βαση επαγγέλματος ξενοδοχειακά εχει μεγαλη σημασία το νησί που θα επιλέξει ο εκάστοτε να ειναι απο τα ποιο δημοφιλή οποτε και να το επιλέγουν μεγαλύτερες κατηγορίες target group το παιχνίδι απο εκει και έπειτα γίνεται βαση ηλικίας και εθνικότητας δηλ.. αν εισαι μικρος 18-25 παισεις μπάλα ανάλογα 50+ παιζεις μπάλα σε αυτα τα επίπεδα , αυτός η αυτοί που εχουν τις περισσότερες επιτυχίες ειναι το γκρουπ 30-40οπου παιζουν σχετικά παντού, απο αυτα που εχω μέχρι τωρα δει και εχω γαμησει οι πιο ευκολες ειναι ηλικίας 35-50 συνήθως σε δυαδες μονες τους που πλεον ειναι και σημα πως εχουν ερθει για πουτσο, τα ανατολικά γκρουπ γαμιουνται ποιο ευκολα απο όλα και ακούραστα να ουτε πολλα λογια , κεράσματα, κ δεν σ ζαλίζουν και τα αρχίδια στο μετά, απο εκει και πέρα εγω εχω τύχη πολυ σε Εβραιες, άλλοι εχουν σε άλλες εθνικότητες οπου πας και βλέπεις ανάλογα την διάθεση τις γκομενας, αυτες ομως που δεν γαμιουνται με τίποτα και δεν παω καν ειναι οι Αγγλιδες οπου πανε μόνο με την ρατσα τους και καλα κανουν να μας λείπουν γιατι ειναι μεγαλες βρωμιαρές
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
O καθένας λεει οτι θελει αναλογα με τις εμπειρίες του.
Μην ακουτε γενικότητες, αυτες γαμιουνται, αυτες οχι κλπ.
Εγώ φέτος βγηκα με μια αγγλίδα στην Κρητη, την μια μέρα της ζητησα να βγουμε, την άλλη μερα και για 2 νύχτες συνεχεια γαμιομασταν...
Δεν υπάρχει περιορισμός στην εθνικότητα, παιζει ρόλο πως θα τις προσεγγίσεις και μετά όλα γίνονται
Μην ακουτε γενικότητες, αυτες γαμιουνται, αυτες οχι κλπ.
Εγώ φέτος βγηκα με μια αγγλίδα στην Κρητη, την μια μέρα της ζητησα να βγουμε, την άλλη μερα και για 2 νύχτες συνεχεια γαμιομασταν...
Δεν υπάρχει περιορισμός στην εθνικότητα, παιζει ρόλο πως θα τις προσεγγίσεις και μετά όλα γίνονται