ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.941
- Πόντοι
- 3.556
Kαι όχι απόλυτα.ε απο τις 3 υπερδυναμεις,εχει μαζι του τις 2 δηλαδη.....
Ο Πούτιν έχει άριστες σχέσεις με το Μπίμπι.
Kαι όχι απόλυτα.ε απο τις 3 υπερδυναμεις,εχει μαζι του τις 2 δηλαδη.....
Αθηναίο έχει κρητικές ρίζες αν και μας τα χαλάει λίγο με τη βαζέλα και κάτι μεγαλειοτοιούτους.Μα γι'αυτό άλλαξα avatar δείχνοντας ότι κατά βάθος είμαι ένα σιχαμερό κάθαρμα μέχρι να ρίξω τα κορίτσια παίζοντας το πυρφόρος.
ΨΨ Σώγαμπρος Αθηναίος & εξάδελφος @dimigoall![]()
Ναι.ε απο τις 3 υπερδυναμεις,εχει μαζι του τις 2 δηλαδη.....
Δεν πιστεύω να παίζεις Στοίχημα ματς σε Ισραήλ και Ιρανικό Πρωτάθλημα.Aκόμα και Ιορδανία, Σαουδαραβία στα @@ρια έχουν γράψει τους Πέρσες, ενώ εδώ οι απανταχού απλυτομούνες με τις αξύριστες μασχάλες μας έχουν σκοτίσει τον έρωτα με την Πλαστελίνη.
κανενας δεν εχει "σχεσεις"......Kαι όχι απόλυτα.
Ο Πούτιν έχει άριστες σχέσεις με το Μπίμπι.
Καλό.Τώρα μίλησα με τα αδέλφια γενικά ησυχία επικρατεί στην Κύπρο. Ώρα για ντους μιλάμε από Δευτέρα![]()
Γύρισες @Ντουντα ?Μα γι'αυτό άλλαξα avatar δείχνοντας ότι κατά βάθος είμαι ένα σιχαμερό κάθαρμα μέχρι να ρίξω τα κορίτσια παίζοντας το πυρφόρος.
ΨΨ Σώγαμπρος Αθηναίος & εξάδελφος @dimigoall![]()
Εμένα μου αρέσει το άβαταρ γι αυτό και κάνω λάικ (σκέτο χωρίς καρδούλα)Μα γι'αυτό άλλαξα avatar δείχνοντας ότι κατά βάθος είμαι ένα σιχαμερό κάθαρμα μέχρι να ρίξω τα κορίτσια παίζοντας το πυρφόρος.
καλα ρε μιχαήλ και συ πιστεύεις αυτά που λέει το κουλικό τσοντοκάναλο ;Ακομα δε ξέρουμε για τα αλλα 3, ο ΣΚΑΙ μιλαει για 4ο F 35 down
![]()
Το Ιράν φέρεται να κατέρριψε και 4ο ισραηλινό F-35 στην Ταμπρίζ
Αυτό ανέφερε Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κρίσεων του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεωνwww.skai.gr
Όχι ακόμα ο κλώνος μου είναι στο ΕλλαδιστάνΓύρισες @Ντουντα ?![]()
τα συνηθισμένα..... και το περασμένο φθινόπωρο στην προηγούμενη επίθεση του Ιραν με βαλλιστικούς πυραύλους ενας απο τους κλασσικούς φελλούς εδώ μέσα είχε γραψει για το Iron dome που απετυχε να τους αναχαιτίσειΠαρακαλουνται οι στρατιωτικοί αναλυτές του Bourdela προτού γράψουν την μαλακια τους να κάνουν πρώτα ενα μικρο γκουγκλαρισμα.
...Το σύστημα Iron Dome έχει σχεδιαστεί για να αναχαιτίζει και να καταστρέφει πυραύλους μικρού βεληνεκούς και βλήματα που εκτοξεύονται από αποστάσεις 4 έως 70 χιλιομέτρων μακριά και η τροχιά των οποίων θα τους οδηγούσε σε μια ισραηλινή κατοικημένη περιοχή....
Εγώ νομίζω πάμε για μεγάλο μπουμ.![]()
Αντίστροφη μέτρηση για αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ μετακίνησαν βομβαρδιστικά B-52 στη σημαδιακή βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
Η βάση Ντιέγκο Γκαρσία έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στις αμερικανικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν το 1990-1991, το 2001 και το 2003-2011 - «Ζυγίζει» την τελική απόφαση ο Τραμπ, είχε σύσκεψη με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειαςwww.protothema.gr
Τα B-52 ζεσταίνουν τις μηχανές... βεβαια μπορει να μην γινει και τίποτα και απλα να ειναι μια μπλόφα τον ΗΠΑ ωστε να αναγκάσουν το Ιραν να ερθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων... κοντός ψαλμός αλληλούια.
Τώρα αυτοί αναρωτιούνται πόσο μαλάκες πιάστηκαν με τραμπ και μασκ...περιμένουμε να πάρουν θέση οι ρωσοψέκ, magaψέκ, αριστεροψέκ και φασιστοψέκ![]()