Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 97 49,5%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 40 20,4%
  • Κανένας

Ψήφοι: 59 30,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.759
Πόντοι
2.596
Μα κ να διώξει τους Άραβες από την Παλαιστίνη,πάλι δίπλα του θα είναι κ πάλι μουσλιμια θα έχει γύρω του:confused::think:
Σωστά - αλλά με τους Σαουδάραβες ήταν πολύ κοντά στο να συνάψουν συμφωνία. Άλλο να έχεις αλλόθρησκους γείτονες και άλλο να να έχεις γείτονες που να θέλουν να σε εξαλείψουν από προσώπου γης

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.186
Πόντοι
47.917
Σωστά - αλλά με τους Σαουδάραβες ήταν πολύ κοντά στο να συνάψουν συμφωνία. Άλλο να έχεις αλλόθρησκους γείτονες και άλλο να να έχεις γείτονες που να θέλουν να σε εξαλείψουν από προσώπου γης
Η συμφωνίες σαουδαραβων με Εβραίους είμαι ηγετών κ μόνο
Το μίσος των Αράβων προς τους Εβραίους κ το ανάποδα σε σβήνεται με μια πολιτική συμφωνία δες συμφωνία Βενιζέλου Ινονού

Κ οι δύο μαθημενοι σε θεοκρατικα συστήματα κ οι δύο θρησκείες είναι εκδικητικές ...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
δεν υπαρχει περιπτωση
Τύπε βρήκε γκόμενο :confused: ή θα μας σκοτίζει κι άλλο τα φρύδια :rolleyes:

Αρχίδια αλληλεγγύης αλληλέγγυα είναι, γιατί δεν πάει να βρει κανένα ασυνόδευτο ανήλικο από την Τεχεράνη;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
Σωστός ο δάσκαλος Ραββίνος, όπως πάντα :thumbsup:
(διόρθωση) :confused:

Α μια και λέμε για ραββίνους κλπ τον εγγονό του Μαρδοχαίου Φριζή του έκλεισαν το YouTube κανάλι από όσο γνωρίζω.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο

και τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ. Γ. Ο Ζακ Κοέν έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από τον εγγονό του Φριζή.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.759
Πόντοι
2.596
(διόρθωση) :confused:

Α μια και λέμε για ραββίνους κλπ τον εγγονό του Μαρδοχαίου Φριζή του έκλεισαν το YouTube κανάλι από όσο γνωρίζω.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο

και τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ. Γ. Ο Ζακ Κοέν έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από τον εγγονό του Φριζή.
Αυτός είναι ψεκασμένος - έχει κάψει φλάντζα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
Μα γι'αυτό στον επίλογο ανέφερα το Ζακ Κοέν που είναι εκφραστικά ηπιότερος ώστε να αποστασιοποιηθώ κι εγώ.
Η ουσία όμως παραμένει η ίδια: οφθαλμός αντί οφθαλμού, με πείραξες θα σε φάει το φίδι, το πώς θα εκδικηθούν οι Εβραίοι τους εχθρούς των είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Ωχ θεέ μου οΤιμωρος τα χει λίγο χαμένα - όπως πολλοί στο Ελλαντα. Σχετικά με τη περιτομή στην Αμερική: υιοθετήθηκε από τον Keloggs (ήταν κουάκερ) και από εκεί εξαπλώθηκε και δεν έχει καμία σχέση με την επιρροή των Εβραίων στην Αμερική. Οι Εβραίοι στην Αμερική δεν είχαν καλη μεταχείριση από τους νεοαφιχθέντες ευρωπαίους- αυτό άρχιζε να αλλάζει μετά το 1960. Όσο για την ανταλλαγή χρημάτων αληθεύει ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη ήταν αναγκασμένοι να ζουν σε γκέτο από τον Μεσαίωνα και τους έχει επιτραπεί να εξασκούν το επάγγελμα του δανεισμού καθώς θεωρούνταν βρώμικο από τους Χριστιανούς, από εκεί τους βγήκε και το όνομα ότι είναι τοκογλύφοι. Ο Shakespeare έχει γράψει το θεατρικο «Ο Έμπορος της Βενετίας» σχετικά με αυτό.
109 χώρες έχουν κάνει διωγμούς κατά των Εβραίων.
Και οι 109 άδικο είχαν;

Δηλαδή αν ένας σου πει πήγα σε 109 μπαράκια και με πέταξαν έξω και οι 109 χωρίς κανένα λόγο.
Θα τον πιστέψεις;

Όπως λέει και ο σοφός λαός, αν σου πει ένας πως είσαι γάιδαρος αγνόησέ τον.
Αν στο πούνε 10, βάλε σαμάρι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.881
Πόντοι
1.756
Τότε γιατί δεν έχει εξαφανιστεί ή δεν παρακαλάει για την ζωή του;
Τύπε, οι διαπραγματεύσεις θέλουν λίγο χρόνο.
Ολόκληρο καθεστώς έχουν εκεί για 46 χρόνια, από τη μια μέρα στην άλλη θα εξαφανιστούν τόσοι πολλοί μαζεμένοι??
Νωρίτερα πάντως είχαν κυκλοφορήσει είδηση πως εκτελούν αβέρτα ως πράκτορα της Μοσάντ όποιο κακομοίρη βρουν μπροστά τους.
Και σήμερα να τελειώσει η όλη ιστορία, στα επόμενα 10 λεπτά σα να λέμε, τα αγιατόλια δεν βγάζουν χρόνο.....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
Για δείτε ένα φρέσκο βίντεο

περί πυρηνικών γενικά.
Τις προάλλες είχα διαβάσει ότι υπάρχουν Ρώσσοι ειδικοί που μετρούσαν τα επίπεδα της ραδιενέργειας και ήταν καθησυχαστικοί, όμως επιτρέψτε να έχω τις αμφιβολίες μου καθόσον το Τσερνόμπιλ δεν ήταν και πριν ένα αιώνα :sunglasses:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
Και οι 109 άδικο είχαν;
Τύπε ο Αυστριακός ζωγράφος τις δύο φάρες που κυνήγησε ήταν οι Εβραίοι και οι γύφτοι. Τι κοινό είχαν;
Δεν είχαν κράτος καμμιά τους!
Αν τώρα αρχίσουμε να λέμε τι παίχτηκε τότε, άστο καλύτερα δεν θα βγει άκρη, ας πάμε στο δια ταύτα με ένα απλό ερώτημα: στην πραγματική ζωή σου θα ήθελες γείτονα έναν Εβραίο ή έναν μουτζαχεντίν;
Μην μου απαντήσεις κανέναν διότι δεν μένουμε Ισλανδία/νήσους Φερόες/Αλάσκα κλπ
Εγώ θα διάλεγα τον πονηρό Οβραίο γιατί θεωρώ ότι έχει λιγότερα αρνητικά και σε κάποια σημεία θα τα βρούμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
Η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν είναι - όπως σωστά είπε ο Μερτς- η βρώμικη δουλειά που δεν ήθελε κανείς άλλος να κάνει. Ποιες χώρες έχουν σταθεί στο πλευρό του Ιράν αυτή τη στιγμή; Δεν θα σταματήσουν οι Ισραηλινοί την τρομοκρατία αλλά θα την μειώσουν αποδυναμώνοντας την Χεζμπολαχ.
Επίσης να δούμε τις αρχές που πρεσβεύει το θεοκρατικό ισλαμικό κράτος του Ιράν και ποιες ανθρώπινες αξίες πρεσβεύει.
τυπε καλυτερα να μην ξανοιγεις την κουβεντα σε ζητηματα που εισαι φανερα ασχετος,αλλιως θα πρεπει να θυμηθεις και τις αρχες που πρεσβευει ο καλος μας συμμαχος σουηδικη αραβια που τεμαχιζει πολιτες της μεσα στις πρεσβειες της ,με εντολη του ανωτατου ηγετη της και συνομιλητη της κυβερνησης μας!
...και για να κανω τον δικηγορο του διαβολου το θεοκρατικο καθεστως των παλαβων μουλαδων του Ιραν ,ειναι απειρως χαλαροτερο του θεοκρατικου καθεστωτος της σουηδικης αραβιας!
..ετσι για να εχουμε το νου μας τι γραφουμε και τι λεμε!

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Τύπε ο Αυστριακός ζωγράφος τις δύο φάρες που κυνήγησε ήταν οι Εβραίοι και οι γύφτοι. Τι κοινό είχαν;
Δεν είχαν κράτος καμμιά τους!
Αν τώρα αρχίσουμε να λέμε τι παίχτηκε τότε, άστο καλύτερα δεν θα βγει άκρη, ας πάμε στο δια ταύτα με ένα απλό ερώτημα: στην πραγματική ζωή σου θα ήθελες γείτονα έναν Εβραίο ή έναν μουτζαχεντίν;
Μην μου απαντήσεις κανέναν διότι δεν μένουμε Ισλανδία/νήσους Φερόες/Αλάσκα κλπ
Εγώ θα διάλεγα τον πονηρό Οβραίο γιατί θεωρώ ότι έχει λιγότερα αρνητικά και σε κάποια σημεία θα τα βρούμε.
Βρείτε τα εσείς αλλά μετά θα σας βρούμε κι εμείς όμως.
Αλλά είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις ότι το γείτονα Μουτζαχεντίν τον έχεις εξαιτίας του Εβραίου.
Δεν έχει αξία να συνομιλούμε. Είναι κάτι τόσο πασιφανές που αυτοί που το αρνούνται ή είναι τελείως ηλίθιοι ή κότες.
Σαν να προσπαθώ να πείσω κάποιον ότι ο ελέφαντας δεν πετάει νιώθω. Σάλιο χαλάω.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.975
Πόντοι
4.696
Τι μου λες τώρα;
Για ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ που τα αντιμετωπίζει σαν πιστόλια με μπλέ άδειες ;
Και κόστος ... πάνω από 1.50€ η ΜΙΑ σφαίρα ;

Σε όλο τον κόσμο , τα ραβδωτά τουφέκια που αγοράζονται κυνηγετικά, έχουν άδεια όπως τα δικά μας λειόκαννα.
Ούτε αγώνες, ούτε συνεχείς ανανεώσεις, ούτε άδειες για σφαίρες , καμία μαλακία.
Είναι όπως τα δίκαννα και οι καραμπίνες .
Ρε τύπε πάει αυτό, natassa last year. Θα κλαιμε πάνω απο το πτώμα?
εκτός κι αν έχεις πολλά ραβδωτα, οι 5 αγωνες δεν ειναι και τίποτα.
Μετα βέβαια σου φτσίνε κι οι σφαίρες και πιο μετα τα φυσίγγια....
Φεξε μάη μου

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.183
Πόντοι
3.846
ΜΠΛΟΚ ούγκανε :sunglasses:
Αντί να δεις τι φταίει σε τούτη κωλοχώρα, σου φταίνε οι Οβραίοι και δεν ξέρω τι...
Μακάρι να ήμασταν μια τρίχα από τα αρχίδια των Οβραίων...

Προχωρούμε :coffee:
Ρίχνοντας μια ματιά σε μερικά ιστολόγια τα περισσότερα διαδίδουν ότι επίκειται βομβαρδισμός από τους Ουσαίους, πράγμα που το βρίσκω αναμενόμενο, ειδάλλως γιατί μετακίνησαν τα σούπερ βομβαρδιστικά, για να κάνουν βόλτες;

Τελευταία τροποποίηση:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
16.012
Πόντοι
3.556
Για δείτε ένα φρέσκο βίντεο

περί πυρηνικών γενικά.
Τις προάλλες είχα διαβάσει ότι υπάρχουν Ρώσσοι ειδικοί που μετρούσαν τα επίπεδα της ραδιενέργειας και ήταν καθησυχαστικοί, όμως επιτρέψτε να έχω τις αμφιβολίες μου καθόσον το Τσερνόμπιλ δεν ήταν και πριν ένα αιώνα :sunglasses:
Από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους ο καθηγητής κύριος Λιόλιος στο θέμα των πυρηνικών.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
4.051
Πόντοι
456
Τι είπεεε...
Θα καταδικάσει η ΝΔ σύντομα.... :wink:

Το Ισραήλ απαντά στον Ερντογάν: «Τολμά να κάνει κήρυγμα αυτός που κατέχει παράνομα τη βόρεια Κύπρο»
«Ο Ερντογάν, ο οποίος έχει κάνει ρεκόρ καταστολής των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών του, καθώς και της αντιπολίτευσης της χώρας του, τολμά να κάνει κήρυγμα στους άλλους»

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.846
Πόντοι
2.356
Τωρα μας λενε οτι το Ιραν αναπτυσει οπλα πλασματος.....

Σε λιγο θα μας πουν οτι το Ιραν φτιαχνει Death Star γυρω απο την Γη......
giphy.gif

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.759
Πόντοι
2.596
Και οι 109 άδικο είχαν;

Δηλαδή αν ένας σου πει πήγα σε 109 μπαράκια και με πέταξαν έξω και οι 109 χωρίς κανένα λόγο.
Θα τον πιστέψεις;

Όπως λέει και ο σοφός λαός, αν σου πει ένας πως είσαι γάιδαρος αγνόησέ τον.
Αν στο πούνε 10, βάλε σαμάρι.
Πολύ απλά: γιατί στις χώρες που ανέφερες οι Εβραίοι ήταν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Στην Ελλάδα το ίδιο συνέβη με τους Αλβανούς το 1990 όταν βγήκαν όλοι και έλεγαν ότι πριν ανοίξουν τα σύνορα κοιμόντουσαν με τις πόρτες ξεκλείδωτες στο κέντρο της Αθήνας, δεν υπήρχαν βιασμοί, κλοπές κτλ κτλ κτλ. Σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο Θεσσαλονίκη η Πόλη των Φαντασμάτων του Μαζάουερ για να μάθεις πόσο καλά ενταγμένοι ήταν οι Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως για ποιον λόγο (ο Σουλτάνος τους είχε αφήσει στην ησυχία τους).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom