Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 677K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.653
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Κώλος γενεθλίων, Τρίτη 07 Ιούλ 2009, στις 16:41

Γράφτηκε από τον splitter  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου



Πρωτη μου φορα με ct καιμπορω να πω μια πολυ ευχαριστη εμπειρια.Η Τζινα ηταν το δωρο των γενεθλιων μου απο τρεις φιλους και ηταν το καλυτερο.Δε μου φανηκε να ειναι 29 οπως μου ειπε αλλα δε με πειραξε αφου το παθος μου ηταν παντα οι μεγαλυτερες.Συναντηση σε hotel μια μερα πριν τα birthday.Ψηλη ξανθια με βυζαρες και υπεροχο ζουμερο κωλο που ασχοληθηκα πολυ μαζι του.Ωραια πιπα και αν το ζητησεις τρβαει και βαθιες κλαρινιες.Γουσταρει πολυ γλειφομουνι η κοπελα και μου φανηκε οτι οντως εχει ενα κολημα με τα βυζια της.Την πηδοκοπησα τρεις φορες μεχρι που το διωρο δυστυχως ειχε τελειωσει.Την επομενη φορα και να με χαιρεστε.


Κεράκι έσβησες παικταρά μου?  :rockon:
 

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.736
Κριτικές
52
Like
653
Πόντοι
4.057
Και που ειναι και  τα γλυκα ?  :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
τσεκάρετε την κριτική μου για το Φ109. Προτείνεται σε όλους:


Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρτίνα)
Συνολική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στο αγαπητό αυτό σπιτάκι. Αρχικά για όσους δεν το ξέρουν, πρόκειται για ένα απο τα πιο συμπαθητικά, καθαρά και καλόγουστα μέρη που ελάχιστα διαφέρει (ως χώρος) απο μερικά στούντιο. Τα δωμάτια είναι ευρήχωρα με μεγάλο κρεβάτι, μαλακό στρώμα, καθαρότατα σεντόνια, πούφ για να αφήνεις τα πράγματα σου και τηλεώραση με βίντεο.

Τώρα για την κοπέλα. Θυμάστε μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή milf που δούλευε στο σπιτάκι στην Μαγνησίας; Νομίζω την λέγανε Μαρίνα αλλα δεν παίρνω και όρκο. Ε λοιπόν αυτή είναι η κοπέλα η οποία αδικήται για ένα και μοναδικό λόγο: Την εμφάνιση που κάνει στο σαλόνι. Στο σπιτάκι στην Μαγνησίας την είχα δεί αρκετές φορές αλλα ποτέ δεν μπήκα και ξέρετε γιατι; Γιατι όταν βγαίνει, ούτε χαμογελάει, ούτε ρίχνει κανα βλέμμα πονηρό. Αντίθεται φαίνεται σοβαρή, ψιλοστραβωμένη και γενικά μου βγάζει κάτι αρνητικό. Τα ίδια και εδώ, όμως επειδή μου άρεσε εμφανισιακά και βαριόμουν να ψάχνω αποφάσισα να εισέλθω στα ενδότερα...

Στο δωμάτιο βέβαια έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Λιγομίλητη μέν αλλα πολύ ευγενική, πρόσχαρη και έτοιμη να με ευχαριστήσει με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με χαδάκια και φιλάκια στο σώμα καθώς και στα μπαλάκια και στον κάβαλο και συνέχισε με πολύ καλή πίπα. Αμέσως μετα με δική της πρωτοβουλία με καβάλισε και χοροπηδούσε πάνω στο τσουτσούνι μου λές και ήταν δεκαοκτάρα (για να μήν πω πιο έντονα!). Συνεχήσαμε με ιεραποστολική σταση όπου και κατέθεσα. Γενικά συμμετοχή πολύ καλή. Ακολούθησε λίγο μπλα-μπλά (για την κρίση που επικρατεί στο χώρο και για το ωραίο μαγαζί που δουλέυει) και έπειτα έφυγε.

Για να κλείσω απλά θα πω οτι τέτοια σπίτια και τέτοιες κοπέλες πρέπει να υποστηρίζουμε και να προτημάμε για τις καταθέσεις του 20άρικου. Μέρη που έχουν αξιοπρέπεια, σε κάνουν να νιώθεις καλά και κοπέλες που δείχνουν οτι τιμάνε τα λευτά που παίρνουν.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Ρε συ Hoty -, πολύ γέλιο μιλάμε ,... Πλάτσα πλούτσα στη πισίνα ,... :2funny: :2funny: :2funny: 
 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.674
Πόντοι
4.655
Γλωσσόφιλα... ακάποτα...στο μαγαζί αυτό ?

Τι να πουν και οι μουρλοί σε κάτι ντοκυμαντέρ που έχει ο ΣΚΑΙ που κοιμούνται μαζι με σκορπιούς, ταίζουν κροκόδειλους, κολυμπάνε δίπλα σε καρχαρίες κτλ. κτλ. δεν κλάνουν μία μπροστά στον άξιο συναγωνιστή.
Δύναμη λέμε  :rockon: :rockon: :rockon:

O Rick Dangerous, o Indiana Jones και πολλοί άλλοι μαζί...Και μην μασάμε ρε για την σκεπή....Θυμίζει Καλατράβα (και οι 2 μπάζουν) :2funny: :2funny:
 

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Μηνύματα
974
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πολλές δυστυχώς φορές επισκέπτομαι στούντιο ψιλομεθυσμένος. Ξέρω ότι θα δυσκολευτώ αλλά τελειώνω συνήθως με λίγο γλύψιμο αρχιδιών ή ευγενικά στέλνω την κοπέλλα χωρίς να τελειώσω. H Aλίσα είναι ένα τρομερό αλαβάστρινο ξανθό μικροκαμωμένο μπιμπελό φτιαγμένο για πολλά γαμήσια, αλλά όπως διαπίστωσα δεν ακουμπάει πουθενά αλλού την γλώσσα της εκτός από το προφυλακτικό. Aποτέλεσμα ήταν να μην απολαύσω το γλυψιματάκι @@ και να μην τελειώσω. Aφού ευγενικά είπα στην πανέμορφη Aλίσα να αποσυρθεί ντυθηκα και έφυγα. Tην συνιστώ παρόλα αυτά καθώς έχει πολύ γλυκιά εμφάνιση και είναι (στο μέτρο που κατάλαβα) πολύ γλυκομούνικο πλασματάκι.

Παιδιά μια παράκληση.  Κάποιες πατσαβούρες που διαβάζουνε το site νομίζουν ότι είναι σωστό να μας διώξουν άκαπνους (απαράδεκτο, αν ήτανε έτσι να μας το πουν πριν πάρουν τα φράγκα).  Βέβαια αν κάποιοι εδώ το γράφουν ως δεδομένο εντείνουν το φαινόμενο της αδιαφορίας- ξεπέτας που υπάρχει.  Φυσικά ο καθένας ας κάνει ότι θέλει αλλά όχι να παίρνουν θάρρος το κάθε μπάζο (η δουλειά τους είναι ιέρεια της Αφροδίτης όχι μια ξεπέτα)
 

Επισκέπτης
Margo - Μερική απογοήτευση!, Πέμπτη 09 Ιούλ 2009, στις 18:49
Γράφτηκε από τον Mentoras   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Μετά από πολλές καλές κριτικές και με μεγάλη αποχή όπου τα στούντιο αποφάσισα να επισκεφτώ την Margo ένα όμορφο Ρωσιδάκι με καταπληκτικές και σωματάκι νεανικό , επιδερμίδα βελούδινη, όμως το στήθος της με χαλούσε γιατί ήταν πεσμένο και πλαδαρό. Όλα τα λεφτά ήταν το μουνάκι της φρεσκοξυρισμένο και σφριγηλό με μικρά χειλάκια και καλή στενή αίσθηση κατά την είσοδο. Μου έκανε εντύπωση η γλυκύτητα στο δωμάτιο όμως δεν ξέρει πολλά ελληνικά και δεν μιλούσε παρά μόνο μονολεκτικά απαντούσε .Ξ εκίνησε χωρίς μα θέλει πολλές οικειότητες αν και νομίζω ότι μετά από καιρό θα μπορέσει να εξελιχτεί σε κάτι ποίο ζεστό. Έκανε ότι του ζητούσα δυστυχώς όμως μύριζε άσχημα η αναπνοή της από τσιγάρα και η κατάθεσή μου ήταν γρήγορη σχετικά στα όρθια και χειροκίνητα χωρίς να το βάλει στο στόμα. Ίσως να της έδινα άλλη μια ευκαιρία ακόμα .


Η Μαργκό δεν είναι καινούργια για να περιμένεις "να εξελιχθεί σε κάτι πιο ζεστό".Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς:"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΓΚΟ!!!".Δηλαδή δεν άλλαζει.
Την πήδηξα Βριλησού 12 όταν λειτουργούσε το εν λόγω studio,στο ξεκίνημά της.
Tυπικά καλές αναλογίες σώματος με σημάδια-ράγες στη μέση προς τη λεκάνη (τότε πριν από ενάμισι χρόνο περίπου,ίσως και περισσότερο).
Εκανα το μπάνιο μου (γιατί τα δωμάτια είχαν ντουζιέρες),πεντακάθαρος δηλαδή και μπαίνει ψυχρή-μουγγή μέσα,δίνει κάτι ψόφια φιλάκια στο στήθος και πάει να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο.
Μελετημένες τακτικίστικες κινήσεις αποφυγής ουσιώδους πίπας:Κρατούσε το κεφάλι της πολύ πάνω από το πουτσοκέφαλο σκοπίμως για να μην πιεστεί για βαθειά πίπα,το ίδιο έκανε κι όταν την άλλαξα στάση πίπας μπας και...αλλά τα ίδια.Βαριεστημένη αερόπιπα.
Πιο σπαστικό και ξενερωτικό πράγμα δεν υπάρχει!.Να ξέρεις οτι κοροϊδεύει και να την ανέχεσαι!!!.Σπασαρχίδω-υποκρινόμενη οτι δεν καταλαβαίνει ελληνικά ενώ εκ των υστέρων η τσατσά Άννα μου είπε οτι ξέρει Ελληνικά-έκανε την γκάφα να πει την αλήθεια και μετά προσπάθησε να ανασκευάσει για να καλύψει την Μαργκό!.Σκέφτηκα μια γκόμενά μου και τη πήδηξα στα τέσσερα να μη τη βλέπω!!!.Αυτά στο ξεκίνημά της.Οταν μετά η τσατσά Αννα της μίλησε στα Ελληνικά την κατάλαβε και απάντησε αμέσως δίχως να της κόψει οτι παρακολουθώ τη σκηνή!.
Στον έντονο και πιεστικό από μέρους μου διάλογο που ακολούθησε με την τσατσά Άννα(που μου είχε πει οτι είναι καλή),αρνήθηκε οτι το είχε πει (για κορόϊδα μας έχουνε)   και πιεζόμενη της ξέφυγε Η ΑΛΗΘΕΙΑ:"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΓΚΟ!!!" αναφώνησε,δηλαδή ΜΑΠΑ!!!
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Extreme sports στο Κολοκυνθούς 38. Η συγκεκριμένη κοπελούδα ανετα θα μπορουσε να συμμετάσχει σε επεισόδιο του Extreme Sommer.


Καλό κωλάκι, Σάββατο 04 Ιούλ 2009, στις 22:49

Γράφτηκε από τον kolokopeas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστιάνα)
Συνολική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Πρωί γύρω στις 11:00, επειδή είχα ακούσει πολλά για το σπίτι, πέρασα να δω. Η Χριστιάνα, από Ρουμανία, μελαχροινό όμορφο κοριτσάκι (κρίμα που δουλεύει σε αυτήν την βρωμιά) αδύνατη για τα γούστα μου. Πέρασα όμως επειδή έδινε κώλο. Στα θετικά τα γλωσσόφιλα που δίνει το πουτανάκι, που με κάβλωσαν αμέσως. Ακάποτο τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, μετά καπότα και στο μουνί. Σκέφτομαι τι να την βάλω στα τέσσερα με τόσο μικρά κωλομέρια και της το χώνω στο κωλάκι ιεραποστολικά, το ένιωθα να μπαίνει πόντο πόντο, ωραίο συναίσθημα. Της γάμαγα τον κώλο και ταυτόχρονα της έδινα γλωσσόφιλα. Έχυσα μέσα στην κάβλα και την ικανοποίηση. Αν δεν ήταν βρωμιάρικο το μαγαζί πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Χριστιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.07.2009

Μπράβο στον φίλο που δείχνει τον δρόμο!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

μιλάμε πάντα για αυτό το μαγαζί:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/412_Kolokinthous38_1229476880.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Σκεφτηκες το πως μπήκε μεσα κει αυτο το κοριτσάκι, με τετοια εμφάνιση συμμετοχή και υπηρεσίες, που αναφέρεις? Που θα χρώσταγε και πόσα?  :(
Ρατσιστής δεν είμαι αλλα νομίζω ότι ο συγκεκριμένος οίκος σκόπιμα παραμένει έτσι.
Πρέπει να προσελκύεει τα πακιστανιά της γύρω περιοχής τα οποία τη βρίσκουν ιδιαίτερα με τετοιους χώρους αφού στην χώρα τους τα αντίστοιχα είναι στην ίδια η χειρότερη κατάσταση.
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Μπιάνκα: Επιτέλους ευχαριστήθηκα γαμήσι, Παρασκευή 10 Ιούλ 2009, στις 18:30
Γράφτηκε από τον rdeliaris   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές


Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μπιάνκα) 
Συνολική βαθμολογία  8.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Όπως γράφω και στο τίτλο μετά την χθεσινή (09/07) επίσκεψη στην Αγάπη (Φραντζή 47) η οποία είναι πολύ όμορφη αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος σήμερα (10/07) επισκέφθηκα την Μπιάνκα και επιτέλους ευχαριστήθηκα γαμήσι. Τι δάχτυλα σε μουν. και κολ. τι γλειψίματα. Φυσικά δοκίμασα και την πίσω και κάβλωνα όταν την έπαιρνα από πίσω και έβλεπα τις εκφράσεις του προσώπου της. Με την Μπιάνκα γνωριζόμαστε πλέον αρκετά καλά θα έλεγα και παίρνω από αυτή κάτι πάρα πάνω απ’ ότι παίρνουν οι άλλοι. Η Μπιάνκα δεν έχει την δροσιά και την ομορφιά της Ντάρια ή της Σόνιας (η οποία επίσης είναι φανταστική ) αλλά βρε παιδάκι μου θα ευχαριστηθείς γαμήσι. Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Μπιάνκα
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.07.2009

Μεγάλε μου σε χαίρομαι ! Ο σκοπός πάντα είναι να φχαριστηθείς ! Να γαμήσεις σαν άνθρωπος ! Φρογκ :grin:

Μπιάνκα : Γαμάς σαν άνθρωπος
 

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Μηνύματα
252
Κριτικές
29
Like
1.215
Πόντοι
3.910
Χαίρομαι που συμφωνείς φίλε
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Χαίρομαι που συμφωνείς φίλε

Χαίρομαι ν ακούω οτι οι συναγωνιστές βγαίνουν απο το όποιο γαμαζί με το χαμόγελο στα χείλη ! Αμα δε βγαίνουν και τραγουδάνε κι όλας, εκεί πανηγυρίζω !
Μου χει λάχει και μένα να βγαίνω άλλοτε  χαμογελόντας, άλλοτε βρίζοντας και σπάνια να τραγουδάω και να χαμογελάω ! Το παιχνίδι έχει και νίκες και ήττες ! 
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Σκεφτηκες το πως μπήκε μεσα κει αυτο το κοριτσάκι, με τετοια εμφάνιση συμμετοχή και υπηρεσίες, που αναφέρεις? Που θα χρώσταγε και πόσα?  :(
Ρατσιστής δεν είμαι αλλα νομίζω ότι ο συγκεκριμένος οίκος σκόπιμα παραμένει έτσι.
Πρέπει να προσελκύεει τα πακιστανιά της γύρω περιοχής τα οποία τη βρίσκουν ιδιαίτερα με τετοιους χώρους αφού στην χώρα τους τα αντίστοιχα είναι στην ίδια η χειρότερη κατάσταση.

Φίλος το σκευτικα αλλα δεν μπορώ να βρω μια σωστή απάντηση. Δεν ξέρω γιατι βάζουν το κορίτσι να δουλευει εκεί ή αν και η ίδια το θέλει η δεν την νοιάζει (μπορεί τα λευτά να είναι καλά), αλλα αρνουμαι να δεχτώ οτι τα Ελληνικά φτηνομπουρδέλα εν έτη 2009 είναι σε τέτοια κατάσταση. Και όσο για τους Πακιστανούς, ας ξεχάσουν οτι βρίσκονται στην χώρα τους και όσοι είναι εδώ νόμιμα ναι κοιτάξουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να κάνουν κανα μπάνιο. Δεν είναι άλλωστε η τρελλή αλλαγη. Και για τους παράνομους, ας τους αναλάβει το κράτος...
 

Επισκέπτης
Γράφτηκε από τον fufasss για Μάρτα-Ιπποκράτους 144.
Ο μουναρος που έψαχνα παντού και δεν έβρισκα..λοιπόν αδέλφια οπιος έχει πάει θα ξερή η άλλοι όλη χάνετε..γενικά ρε πεδία αφτο το μαγαζί έχει πιστεύω τα δυνατότερα μούνια τις πόλης..και μετά από κάποιες αναφορές κάποιον φιλών άρχισαν και στο συγκεκριμένο μαγαζί να φέρνουν τα πολύ σπέσιαλ μηχανάκια τους γιατί μέχρι τώρα τα είχαν μόνο Συγγρού λοιπόν το όνομα της μαρτα από πολώνια…Μάρτα άγγελε μου.. ..εε σορρυ αλλά έχω πάθει την πλακά μου..τι μουναρος 1.70 ξανθιά γαλανά μάτια και ένα σώμα παμελα αντερσον αλλά πραγματικά..αφού δεν πίστευα ότι και με 50 μπορείς να πήδηξες ένα τέτοιο μουνο..μάγκες δεν θα σας κουράσω μην χάσετε αφτο το μουνι αν και έχω φάει Κολύμα μαζί τιςπατέ και περάστε μια φαντασίωση..μια παρεκκλήσι προς το μαγαζί πάντα τέτοια κορμιά πατριώτη..


Πάτε και ανάφτε και κανά  κερί στο "παρεκκλήσι" :priest: του οσίου Μπαμπινιώτη!

Αδερφέ μας κούρασες μόνο και μόνο που διαβάσαμε το κείμενό σου.
Α ρε Άδωνις Γεωργιάδης που μας χρειάζεται!!!.Και Τζίμης Πανούσης!!! όπως τα  "ρίχνει"  στο τραγούδι "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ"

Αλλά και όσον αφορά το περιεχόμενο,αυτά τα λέει η τσατσά στην παρουσίαση της κοπέλας.
"Ακούσατε-Ακούσατε!!!":Ντελάλης-κράχτης με την ντουντούκα.Με μία κριτική και ένα post στο thread "Ιπποκράτους 144".
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Γράφτηκε από τον greengeo

10.07.07 κατα της 11.00 το πρωι και πηφα κατ'ευθειαν στη μπαρμπαρα που ειχα ακουσει τοσα πολλα για τις υπηρεσιες τις.περιμενα στο σαλονι μαζι με αλλους 2 συναγωνιστες για να δουμε το κοριτσι.
η αλλοι 2 συναγωνιστες φυγαν οποτε μενωντας μονος την πλησιαζω και την ρωταω εαν ειναι η μπαρμπαρα.λεγοντας μου το ναι, λεω πολυ ωραια θα περασω. πληρωνω στην τυπηκη αλλα ευγενικη τσατσα και περναω μεσα.στο δωματιο περιμενα σχεδον κανα 10' χωρις να ειναι η μπαρμπαρα με καποιον αλλο πελατη, κανοντας βολτες στο σαλονι και μιλωντας στην γλωσσα της (νομιζα καποιες στιγμες οτι μιλαγε στο τηλ).μετα πολλα ερχετε το κοριτσι σεσα στο δωματιο και την ρωτασα τι εγινε και με αφησε να περιμενω...
μου ελεγε οτι ειναι ενας πελατης που εδω και παρα πολλυ καιρο ερχετε την βλεπει αλλα δεν μπαινει ποτε.

+----------------------------------------------------------------------------------------
Μισό λεπτό.Ο πελάτης κάνει την τσάρκα του,μπαίνει σε όλα και αν δει καλή θα μπει στο δωμάτιο.Αν όποτε πηγαίνει είναι η συγκεκριμένη κοπέλα και δεν του αρέσει,γιατί να μπει;Ας βάλουν μια ταμπέλα έξω να λέει ποια δουλεύει ώστε να αποφεύγει ο άλλος να μπει.Και ιδίως σε μαγαζιά με πολλά σκαλιά!
Μου είχε τύχει παλιότερα να μου την "πει" μια πουτάνα γιατί πάω συνέχεια και δεν μπαίνω,και με εκνεύρισε.
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Μαρίζα...ξεπέτα..., Σάββατο 11 Ιούλ 2009, στις 23:31
Γράφτηκε από τον orion4   -  www.bourdela.tv/content/view/481/224/#jreview_8671]Link κριτικής[/url]   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές


Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρίζα) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Μετά από ένα καταπληκτικό απογευματινό στο Studio στη Φραντζή 47 με τη Γαβριέλα, μου άνοιξε η όρεξη και είπα κατά της 21.00 να κάνω άλλη μια εξερεύνηση στο εν λόγο studio επί της οδού Βουλιαγμένης μιας και έχει πολύ καλές συστάσεις.
Τα γνωστά: πάρκινγκ, σκάλες, κουδούνι, τσατσά (ευγενικά τυπική), καναπές και οι συστάσεις με την κοπέλα. Οπτικά φένετε να έχει το κάτι πρόστυχο να πω ?! Πέρασα δωμάτιο, 60€ για "το 69" όπως το είπε η τσατσά μας, και περίμενα. Μετά από αρκετή ώρα (παραδόξος γιατί δεν είχε άλλο κόσμο) ήρθε η Μαρίζα. Τυπικότατο "καλησπέρα", βεριεστημένο χαμόγελο και χωρίς δευτερη κουβέντα, χαδια ή οτιδήποτε άλλο γυρνάει 69, βάζει προφυλακτικό και αρχίζει!!! μετά από 2 λεπτά χωρίς άλλη κουβέντα ανέβηκε από πάνω και άρχισε το "πάνω-κάτω", μετα γυρνάει πισω και με αρκετή προσπάθεια τελείωσα γιατί βαρέθηκα. Αμέσως βάζει βρακάκι ένα τυπικό καληνύχτα και γεια!!!! Τέτοια βαρεμάρα σε κοπέλα πρώτη φορά είδα!!! αν και είχα διαβάσει μια παρόμοια κριτικη για την εν λόγο κοπέλα είπα να δοκιμάσω...αλλά χάσαμε κύριοι...Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ καλή, έχει τα πιασίματα της, την όμορφη-πρόστυχη φάτσα αλλά τίποτα άλλο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Μαρίζα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.07.2009
..............................................................................................
Πραγματικά κάπως έτσι την έχω παρει κι έγω, ίσως όχι τόσο βαριεστημένη, αλλά εκεί κοντά,... κρίμα
 

Peugeot206

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
26
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αμ είναι η ίδια που δουλεύει και στο 55 και Φραντζη 47 είναι όμορφη κοπελα για τα δικα μου γουστα αλλα δεν το εχει...πολυ τυπικη, δεν εκλαψα τα λεφτά μου αλλα δεν θα ξαναπηήγαινα. Συμωνω με την κριτικη.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Πραγματικα η κρητικη του συναγωνιστη αντικατοπτριζει την Μαριζα.
Καπως ετσι περασα και εγω.
Κριμα γιατι ειναι ωραια κοπελα και θα μπορουσε να ειναι απο τις κορυφαιες αν βελτιωνε τις υπηρεσιες της.
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φίλος το σκευτικα αλλα δεν μπορώ να βρω μια σωστή απάντηση. Δεν ξέρω γιατι βάζουν το κορίτσι να δουλευει εκεί ή αν και η ίδια το θέλει η δεν την νοιάζει (μπορεί τα λευτά να είναι καλά), αλλα αρνουμαι να δεχτώ οτι τα Ελληνικά φτηνομπουρδέλα εν έτη 2009 είναι σε τέτοια κατάσταση. Και όσο για τους Πακιστανούς, ας ξεχάσουν οτι βρίσκονται στην χώρα τους και όσοι είναι εδώ νόμιμα ναι κοιτάξουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να κάνουν κανα μπάνιο. Δεν είναι άλλωστε η τρελλή αλλαγη. Και για τους παράνομους, ας τους αναλάβει το κράτος...

Έτσι είναι βρε φίλε!!!
Παρεπιμτόντως σε πληροφορώ ότι τα πρωϊνά οι παραλίες απο Καβούρι ώς λιμανάκια είναι γεμάτες αλβανοπακισταναριά΄,,,, και με ... ταγκα  :headbang:.
Επιδεικνύουν τις κορμάρες τους και τσιμπάν πουρά με το αζημίωτο. Οικονομικοί μετανάστες σου λέει μετά και μας γαμάν τις θείες!!!  :grin:
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Γράφτηκε από τον Pitsirikos1  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές


Συνολική βαθμολογία  9.5
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  9.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Πραγματικά ότι και να πω για την Αλέξια είναι λίγο, κατ'εμέ... Thanx Αλέξια!

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Αλέξια
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.07.2009

Χαίρομαι που ο φίλος πιτσιρίκος και ο <<πιτσιρίκος>> του, περάσανε ωραία με την Αλέξια !
Εγώ απο τη μεριά μου έχω να πώ και καλά και κακά για την Αλέξια.
Είναι όντως όμορφη γυναίκα με σωστές προδιαγραφές σε όλα, χωρίς κάτι κραυγαλέο πανω της και βγάζει μια γλυκιά αίσθηση όταν είσαι μαζί της. Την έχω πάρει 2 φορές ! Τη πρώτη φορά είπα θα κολλήσω και έτσι πήγα και δεύτερη! Τη 2η φορά όμως μου φανηκε διαδικαστική και τυπική, (αν και η πίπα της με έστειλε), και στο σεξ ήταν κάπως βαριεστημενη. Μου δικιολογήθηκε οτι ήταν κρυωμένη και είπα καλά κορίτσι μου, περαστικά!
τι να πω? Πάντως σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να είναι απο τις ομορφότερες σε στούντιο!
 

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Μηνύματα
3.747
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χαίρομαι που ο φίλος πιτσιρίκος και ο <<πιτσιρίκος>> του, περάσανε ωραία με την Αλέξια !
Εγώ απο τη μεριά μου έχω να πώ και καλά και κακά για την Αλέξια.
Είναι όντως όμορφη γυναίκα με σωστές προδιαγραφές σε όλα, χωρίς κάτι κραυγαλέο πανω της και βγάζει μια γλυκιά αίσθηση όταν είσαι μαζί της. Την έχω πάρει 2 φορές ! Τη πρώτη φορά είπα θα κολλήσω και έτσι πήγα και δεύτερη! Τη 2η φορά όμως μου φανηκε διαδικαστική και τυπική, (αν και η πίπα της με έστειλε), και στο σεξ ήταν κάπως βαριεστημενη. Μου δικιολογήθηκε οτι ήταν κρυωμένη και είπα καλά κορίτσι μου, περαστικά!
τι να πω? Πάντως σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να είναι απο τις ομορφότερες σε στούντιο!
Σίγουρα όλες έχουν καλές και κακές μέρες, ή άλλες έχουν μονίμως καλές ή κακές...
Να σου είμαι ειλικρινής όπως και με την Κιμ και την Αγάπη πάντα περνάω καλά...ίσως να είναι και αυτό που λέμε "χημεία" μεταξύ πελάτη και ιερόδουλης, το τι σου βγάζει!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom