Νέα

Σχολιασμός κριτικών Strip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
10
Πόντοι
166
Και ξεκινάμε

6/3 μετα απο το τεσσερα επισκεψη στο lolita.εκτος απο το παρκινγκ (λογω αδειου μαγαζιου)ολα τα αλλα ηταν αστα να πανε.Το μαγαζι και η μουσικη πολυ καλα.Οι σερβιτοροι βγαλμενοι απο αλλη εποχη κακομουτσουνοι και αδιαφοροι.Οι μπαζογκομενες μαζεμενες ολες μαζι σε ενα καναπε αδιαφορες εντελως και πραγματικα οτι πιο αχρηστο εχω δει μεχρι τωρα σε τετοιους χωρους.Πριν καλα-καλα κατσουμε ''επιτεθηκαν''δυο μαυρες για ''πουτο'' και ''χουρο''τις οποιες διωξαμε.Μετα απο 20 περιπου λεπτα ηρθε μια βραζιλιανα η οποια ζηταγε 60€ για prive.Το μαγαζι σχεδον αδειο σηκωθηκαμε και φυγαμε.(το 5 στο prive δεν ισχυει γιατι δεν πηραμε).Καταστημα προς αποφυγην!!!

Κριτική από άλλο κόσμο ειδικά αυτήν την εποχή που και τα μαγαζιά είναι down και η εμφάνιση των κορασίδων. Ο μέσος όρος είναι πολύ καλός και η συμπεριφορά του service normal. Άμα πήγε πρωί συνήθως κάθονται. Το prive δεν είναι σαν άλλα μαγαζιά, που γνωρίζεις τύπους σαν το vaso( αθέμιτα :) )

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.683
Πόντοι
3.575
ΧΛΩΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ λεει η σεξουλα....

Μετά απο παρακίνηση της παρέας καταλήξαμε στο εν λόγω μαγαζί, η πρώτη εντύπωση θετική μιας και στην είσοδο πολύ ευγενικο το προσωπικό που μας συνόδευσε στον κύριο χώρο του καταστήματος, μετά μας παρέλαβε ενα γκαρσόνι και μας έβαλε σε πλαινό τραπέζι με θέα...... την κολόνα. Δυστυχώς η πίστα δεν είναι υπερυψωμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε το σοου. Η μουσική καλή αλλα ο dj ακόμα καλύτερος μιας και είναι πολυ καλτ πρόσωπο. Τα κορίτσια πολύ μετρια κατα την γνώμη μου, μιας και είναι πιο αδύνατες κι απο τον στύλο που χορεύουνε εκτος απο 2 εξαιρεσεις, για βυζοπούλες δεν το συζητω στις 30 (νομιζω που εχει το μαγαζι) οι 2 να είχαν στήθος μεγαλύτερο του 2.Επίσης οι κοπέλες, τα κορίτσια της παρέας μας τα σνομπαρανε πάρα πολυ, αλλα και γενικα το τραπέζι μας, κάτι που το παρατήρησα οτι γινόταν σε οσα τραπέζια υπήρχαν κοπέλες.
Για τα ποτά δεν έχω να πω τίποτα μιας και ήταν μολοτωφ.
Ηπιαμε το ποτάκι μας και την καναμε με ελαφρα.... Δεν νομιζω να ξαναπάω εκτός αν μου πούνε οτι αλλαξε κατι.

ΕΓΩ λεω οτι οι κοπελες ειναι υπεροχες στην πλειοψηφια τους και ειναι για ολα τα γουστα....
Μου κανει εντυπωση το οτι σχολιαζει αρνητικα το οτι σνομπαραν τα κοριτσια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι θελατε να κανουν δηλαδη ? ΛΕΣΒΙΑΚΟ ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο ηθελα να σχολιασω μονο.....

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΕΒΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εισαι ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπορει αν δεν βαρεθω να πεταχτω σημερα απο εκει μια βολτιτσα να κανω ΖΗΜΙΑ  :sunglasses: :rolleyes: :P

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Αγαπητέ συναγωνιστή, μας αφήνεις στα σκοτάδια... :( 
Για ρίξε και καμιά πληροφορία παραπάνω please κι αν μπορείς και κανα ροστεράκι  ;) 
Θα το εκτιμούσαμε πολύ.  :)

πίστεψέ  με  δεν σε  ενδιαφέρει το ρόστερ !

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
πίστεψέ  με  δεν σε  ενδιαφέρει το ρόστερ !

Οκ. Δεκτό  :cheesy:  Ειδικά αφού το λες εσύ, διαγράφω αμέσως το εν λόγω ίδρυμα από την λίστα των πιθανών ρεπορτάζ  :2funny:
Απλά ήμουν λιγάκι περίεργος γιατί έχω επισκευτεί μερικές φορές το από πάνω του, αλλά δεν πρόσεξα κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον ώστε να μπω και στο κάτω  ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Οκ. Δεκτό  :cheesy:  Ειδικά αφού το λες εσύ, διαγράφω αμέσως το εν λόγω ίδρυμα από την λίστα των πιθανών ρεπορτάζ  :2funny:
Απλά ήμουν λιγάκι περίεργος γιατί έχω επισκευτεί μερικές φορές το από πάνω του, αλλά δεν πρόσεξα κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον ώστε να μπω και στο κάτω  ;)

Άκου  το  κατάστημα  έχει μία  αποστολή  και ένα  προσανατολισμό .
Με  βάση  αυτή  την  πολιτική  του  καταστήματος , το  ρόστερ  ουδεμία  σημασία έχει . Λυχνίας  σβεσθείσης  πάσα γυνή ομοία , ιδίως  σε  δωματιάκι άνευ  ελευθερίας  κινήσεων

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Άκου  το  κατάστημα  έχει μία  αποστολή  και ένα  προσανατολισμό .
Με  βάση  αυτή  την  πολιτική  του  καταστήματος , το  ρόστερ  ουδεμία  σημασία έχει . Λυχνίας  σβεσθείσης  πάσα γυνή ομοία , ιδίως  σε  δωματιάκι άνευ  ελευθερίας  κινήσεων

Φίλοι μου, προσπαθώ να διαβάσω το κείμενο "ανάμεσα στις γραμμές" αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω...
Έχω να γράψω πολλά χιλιόμετρα ακόμη πριν φτάσω στο επίπεδο να αποκωδικοποιώ τα "σημάδια"...

Υ.Γ. Διαφωνώ με τη θεωρία της λυχνίας. Και θα σου πω ένα παράδειγμα: υπάρχει μια γυναίκα που θα την αναγνώριζα ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλες γυναίκες, ακόμη κι αν είχα όλες μου τις αισθήσεις νεκρές!!! (δεν συζητάω καν την περίπτωση χωρίς φως, χωρίς να μ' αγγίξει, χωρίς να ακούω τη φωνή της κλπ) Γιατί αυτή η γυναίκα δεν είναι ίδια με καμιά άλλη γυναίκα κι ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ, κάτω από οποιεσδήποτε πιθανές ή απίθανες συνθήκες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom