Επισκέπτης
@βιλλυ13 δεν μου χεις εξηγήσει ακόμα αυτό το χύσιμο στο στόμα με καπότα...
@καστελ ε τι δεν είσαι ζουπερμαν? με τηλεμεταφορά πρέπει να κάνεις τις τσάρκες σου...
...Μη σου πω με διακτινισμό....
@καστελ ε τι δεν είσαι ζουπερμαν? με τηλεμεταφορά πρέπει να κάνεις τις τσάρκες σου...
''Έτσι,γερά,γερά με τσαμπουκά!''Και εγώ έχω σχέδιο...θα πάω και θα της βάλω την γλώσσα μου 4 εκατοστά...μέσα στην κωλότρυπα...μετά 69...και τέλος γαμήσι...
Σαν παιχνιδάκι θα είναι στα "στιβαρά μου χέρια"...![]()
![]()
Έτσι μου έρχεται,να την γυρίσω ανάποδα και να της κάνω στα όρθια 69.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το ίδιο λέμε......Μη σου πω με διακτινισμό....
Και εγώ έχω σχέδιο...θα πάω και θα της βάλω την γλώσσα μου 4 εκατοστά...μέσα στην κωλότρυπα...μετά 69...και τέλος γαμήσι...
![]()
Έτσι μου έρχεται,να την γυρίσω ανάποδα και να της κάνω στα όρθια 69.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το ίδιο λέμε...
ασε καταλαβα και το άλλο...
χύσιμο στην καπότα με χρήση στόματος μάλλον θα είναι...
είναι αυτό που κάνει ο κος Φρουδ στην γνωστη Καζακστανή...??? εεε????
Μεγάλε, κανόνισε να μας καυλώσεις πρωί-πρωί και να διακτινιστούμε σε καμμιά 100ρια μπουρδέλα για να βρούμε κωλότρυπα σαν της Αγάπης....![]()
εγω πίστευα ότι είναι τουλάχιστον τέσσερεις διαφορετικοί, μοιράζουν περιοχές και βάρδιες αλλοιώς δεν βγαίνει...Ο castel...όσο και να σου φαίνεται παράξενο είναι υπαρκτό πρόσωπο...![]()
Δες το π.μ...![]()
εγω πίστευα ότι είναι τουλάχιστον τέσσερεις διαφορετικοί, μοιράζουν περιοχές και βάρδιες αλλοιώς δεν βγαίνει...
εδω κάποιος τον ρωτάει η ταδε στο τάδε... και αυτός απαντά το πρωί που πέρασα δεν ήταν εκεί...
απίστευτος... πως το λένε οι πιτσιρίκες οι ψωλούδες... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Μπα...Εχουμε και μυστικά;;;
Ερωτευμένα πιτσουνάκια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λύθηκε το θέμα....
θέμα? ποιό θέμα?
Το Αγκάπη από την Κρήτη,γιατί μόνο 3η βάρδια....;
Αφού δεν με βολεύει..... :S
θέμα? ποιό θέμα?
![]()
ρ
Τώρα που το λες, δεν έχεις άδικο...
Το απογευματινό στη Φυλής το έκοψε και τελευταία όλο στην τρίτη βάρδια του Μεταξουργείου είναι.