n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 333.661
- Πόντοι
- 49.090
Όποιος πρέπει συνεχώς επιβεβαιώνει ποιος είναι, μόνο αποτυχημένος είναι.Ενω η αναγκη καποιων να γινουν διαδικτυακες φιρμες σου φαινεται αξιοπιστια,εγω ξερω τι 9ως γτ με παιδια που βρισκομαστε τυχαια η εσκεμμενα.Οι οποιοι κοψαμε να γραφουμε για τυπους οπους εσυ καθως ουτε αναγκη σας εχουμε ουτε μας νοιαζετε οταν περναμε καλα ζωντανα,οχι γραφωντας
Το συνεχως να το πεις για αλλον που το κανει.Κ για αλλους που το καναν κ το κανουν με νεα προφιλ.Οχι σε μας που μας νοιαζει μονο το κερδος κ βρισκομαστε κ βοηθιομαστε.Αυτοι που δινεις αξια θα σου πουν με 22 μηνυματα ποιος εισαι κ τι προσφερες.Εγω θα παω τσαρκα μαζι σου χωρις να με νοιαζει το site.Στο διαδικτυο εισαι κ ειμαστε ενα μηδενικο.Ποσο μαλλον οταν κερδιζει αλλος.Ματι κ μηνυματα ειναι το μονο που γινεται.Αν δε το πηρες χαμπαρι ειτε δε παρακολουθεις ειτε το κανεις.Στην αρχη κ εγω ελιωνα εγραφα κτλ.Οταν αρχισα να βρισκομαι με παιδια αδιαφορησα για ολα τσ αλλα,ειδικα οταν αρχισα να βγαζω ακρη μονος.Φυσικη πορεια ειναι,καποια στιγμη δεν χρειαζεται κ δε θες να ζαλιζεσαι.Προτιμας το Live.Αλλα οπως λενε κ οι αρρωστοι,τι εχεις προσφερει κ τι προσφερεις?Σε προφιλ σαν το δικο σου δεν ασχολουνται μεχρι κ αυτοι.Αυτο ειναι το διαδικτυο με ανθρωπους μηδενικα.Συγκρινεται η ζωντανη επαφη κ η ζωη με το διαδικτυο που αυριο μεθσυριο χανομαστε κ δε τρεχει καστανο?Ε οχι.Ποιος καθεται να αγχωνεται κ να παθιαζεται κ να εθιζεται φτιαχνωντας "καποιον"?Ενας αρρωστος.Το παραληρημμα ειναι αληθεια κ δε το λεμε ετσι για να το αποφυγουμε.Απλα λειπουν οι πραγματικοι παλιοι να παρουν θεση να γελασετε ολοι.Οι σοβαροι που λεγαμε γτ με αυτους δε θα διαβαζατε κανενα σημερινο μπροστινο.Ακομα κ οι παλιοι μπαχαλακιδες ηταν καλυτεροι των τωρινων.Ολοι αυτοι κουραστηκαν/βαρεθηκαν κ απεμειναν οι αρρωστοι.Όποιος πρέπει συνεχώς επιβεβαιώνει ποιος είναι, μόνο αποτυχημένος είναι.
Μάλλον σήμερα δεν πήρες και τα χάπια σου.Το συνεχως να το πεις για αλλον που το κανει.Κ για αλλους που το καναν κ το κανουν με νεα προφιλ.Οχι σε μας που μας νοιαζει μονο το κερδος κ βρισκομαστε κ βοηθιομαστε.Αυτοι που δινεις αξια θα σου πουν με 22 μηνυματα ποιος εισαι κ τι προσφερες.Εγω θα παω τσαρκα μαζι σου χωρις να με νοιαζει το site.Στο διαδικτυο εισαι κ ειμαστε ενα μηδενικο.Ποσο μαλλον οταν κερδιζει αλλος.Ματι κ μηνυματα ειναι το μονο που γινεται.Αν δε το πηρες χαμπαρι ειτε δε παρακολουθεις ειτε το κανεις.Στην αρχη κ εγω ελιωνα εγραφα κτλ.Οταν αρχισα να βρισκομαι με παιδια αδιαφορησα για ολα τσ αλλα,ειδικα οταν αρχισα να βγαζω ακρη μονος.Φυσικη πορεια ειναι,καποια στιγμη δεν χρειαζεται κ δε θες να ζαλιζεσαι.Προτιμας το Live.Αλλα οπως λενε κ οι αρρωστοι,τι εχεις προσφερει κ τι προσφερεις?Σε προφιλ σαν το δικο σου δεν ασχολουνται μεχρι κ αυτοι.Αυτο ειναι το διαδικτυο με ανθρωπους μηδενικα.Συγκρινεται η ζωντανη επαφη κ η ζωη με το διαδικτυο που αυριο μεθσυριο χανομαστε κ δε τρεχει καστανο?Ε οχι.Ποιος καθεται να αγχωνεται κ να παθιαζεται κ να εθιζεται φτιαχνωντας "καποιον"?Ενας αρρωστος
Δε χαπακωνομαι.Εσυ δε πηρες τα γυαλια σου η εισαι των απο πανω.Ασχολησου 1 μηνα κ θα τα καταλαβεις ολα μιας κ εισαι ανυπαρκτος οπως θα λενε κ αυτοι που υποστηριζεις αν το κανεις.Αναρωτησου αν χαπακωνονται κ πινουν αλλοι γτ μπορει κ να το κανουν.Αν δε καταλαβαινεις τι σου λεω η δρ βγηκες ποτε στον αγοραιο η πας σε καποια γιαγια επι 20 χρονια.Δεν εχω δικαιωμα να σου πω τι θα κανεις αλλα παρατηρησε μονος απο δω κ περα κ δε χρειαζομαι αναγνωριση,δε μου καιγεται καρφιΜάλλον σήμερα δεν πήρες και τα χάπια σου.
Μήπως είσαι gay?Δε χαπακωνομαι.Εσυ δε πηρες τα γυαλια σου η εισαι των απο πανω.Ασχολησου 1 μηνα κ θα τα καταλαβεις ολα μιας κ εισαι ανυπαρκτος οπως θα λενε κ αυτοι που υποστηριζεις αν το κανεις.Αναρωτησου αν χαπακωνονται κ πινουν αλλοι γτ μπορει κ να το κανουν.Αν δε καταλαβαινεις τι σου λεω η δρ βγηκες ποτε στον αγοραιο η πας σε καποια γιαγια επι 20 χρονια.Δεν εχω δικαιωμα να σου πω τι θα κανεις αλλα παρατηρησε μονος απο δω κ περα κ δε χρειαζομαι αναγνωριση,δε μου καιγεται καρφι
Ναι οι κριτικες αυτο δειχνουνΜήπως είσαι gay?
Οκεϊ, εφόσον το επιβεβαιώνεις εξηγούνται πολλά.Ναι οι κριτικες αυτο δειχνουν
Μας κατακαύλωσεςΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
χθες στη 2η βάρδια πήρα-δοκίμασα μία καινούρια-δεν την είχα ξαναδεί στο φυλ.71 ισόγειο με όνομα Ανχέλα.
καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανίσημη λατινομίλφ με φυσικό ψιλοχαλαρό σώμα που δε σε χαλάει, ντυμένη σε μαύρο διχτυώτο σετ εσωρούχων.
είχε περίοδο και το κατάλαβα όταν βγήκα από μέσα της.
κυριολεκτικά έσταζε και γέμισε το πάτωμα με αίματα.
αυτό έγινε όταν πήγα να αλλάξω στάση από ντόγκυ σε μίσιον. δεν συνέχισα, δεν τελείωσα, σταμάτησα, έπεσε πλύσιμο στα καπάκια με όλο το σαπούνι εννοείται και όλα κομπλέ χωρίς πρόβλημα.
επειδή κάναμε σεξ (ασχέτως που δεν ολοκληρώθηκε) και ήταν και συμπαθητική, δεν έκανα μανούρα για λεφτά πίσω κλπ.
λογικά πρέπει να ήμουν ο πρώτος μιας και το καλαθάκι ήταν άδειο απ'οτι είδα, αλλά και μόνος στο σαλόνι.
μου έχει ξανατύχει με άλλη κοπέλα να βγάλει αίμα, αφού είχαμε τελειώσει όμως, αλλά όχι τόσο πολύ.
αυτά... προς ενημέρωση ξαναλέω.
Είσαι λάθος εδώ, αν μου επιτρέπεις. Σου έχει απαντήσει πολύ κόσμια. Δε χρειάζεται αυτή η επίθεση που κάνεις και δεν την καταλαβαίνω να πω την αλήθεια. Δεν μπορώ να πω και εγώ όταν σου στειλα δύο τρία μηνύματα να σε ρωτήσω κάτι που ήθελα με βοήθησες. Αν θες συνεχίζεις να γράφεις και να βοηθάς όλους. Αν δεν θες, πάλι δικό σου θέμα είναι και σεβαστό. Όλα τα υπόλοιπα είναι χωρίς νόημα.Ενω η αναγκη καποιων να γινουν διαδικτυακες φιρμες σου φαινεται αξιοπιστια,εγω ξερω τι 9ως γτ με παιδια που βρισκομαστε τυχαια η εσκεμμενα.Οι οποιοι κοψαμε να γραφουμε για τυπους οπους εσυ καθως ουτε αναγκη σας εχουμε ουτε μας νοιαζετε οταν περναμε καλα ζωντανα,οχι γραφωντας
Εσυ διαδικτυακο μηδενικο μη μου ξαναστειλεις προσωπικα μηνυματα,μηδεν εισαι οτι κ αν κανεις,δεν υπαρχει αξια στο ιντερνετ κ να σου θυμησω το site που χε δημιουργηθει πριν χρονια κ μπηκαν.μονο αξιολογα μελη κ σρ καυλαντιζαν ολοι εκει καθως εισαι ενα τιποτα οπως ολοι μαε στο ιντερνετ,εισσι τοσο χαζος που ασχολησαι μαζι μου κ με το site παθιασμενα κ βοηθαε ναβγαζει λεφτα η διοικηση,γιατι αραγε?Απ τη καλη σου τη καρδια?Σταματησαμε ολοι οι καλοι κ φαινεστε εσεις οι σπαστικοι σε ολα τα νηματα.Καλα να παθει ο διαχειρηστης,τους αξιζει η καταντια της σελιδας τους.Σημασια εχει το απο κοντα,παιρνουν ματι εδω κ πανε η δρν ασχολουνται καν.Περασα κ εγω τη φαση σου να γινω καποιος διαδικτυακα αλλα τωρα δε με νοιαζει,αρχισα μολις περσυ κ εφτασα να μη χρειαζομαι τπτ κ κανενα,δεν εχω αναγκη ουτε εσενα ουτε κανενα.Τα παιδια που συνεργαζομαστε μου αρκουν,τα αληθινα,οχι τους κρυφτουλιδες ουτε τους μηδενικους.Δε με νοιαζουν τα like ουτε η σελιδα,θα κοψω κ κριτικες σιγα σιγα,ολα με μηνυματα γινονται τωρα γι αυτο γραφεις μονο εσυ επιμονα.Σας πηραν χαμπαρι ολοι κ ειστε σε λιστα αγνοησης.Σε ολα τα νηματα οι αγνοησεις πανε συννεφο κ κυριως η ηλιθιοτητα με η χωρις κερδη που εχετε οσοι συνεχιζετε να μην εχετε αλλη ζωη.Ουτε εγω εχω αλλα ειπα ενα στοπ.Οταν ελεγαν μαλακιες αλλοι δε μιλαγες τους σεβοσουν διοτι τα σκουπιδια στα σκουπιδια πανε.Τι να μου σβησουν το προφιλ τι να μπαναρπυν κτλ,χεστηκα,δεν καθοριζουν τη ζωη μου οι τιτλοι κ το site.Ξαναφτιαχνω αλλα 10 αν θελω να κανω κατι οπως τοσοι αλλοι.Να σταματησουν κ οι 5 που γραφουν να γελασω με τη κατασταση που θα γινει γτ ηδη ειναι στην εντατικη.Εσυ μπορει να αντεχεις αλλα 10 χρονια να σκορπαςτη ζωη σου,εγω δεν ενδιαφερομαι να δινω εξηγησεις ουτε θα εξηγουμαι ιντερνετικα.Κανενα σοβαρο κοινο δεν ασχολειται πλεον,γι αυτο χαθηκαν σχεδον ολοι,εγω κ μαλακιανα δω ουτε επιθεση κανω ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα δε με νοιαζει να δωσω τον εαυτο μου σε αυτο.Εσυ γινε κ διαχειρηστης,δε μου καιγεται καρφακι.Το μονο καλο που χετε εσεις οι βαλμενοι ειναι οτι χαρη σε σας ξερουμε τι γινεται κ δε παμε τζαμπα αφου πρωτα μαθουμε ποιες ειναι σε καθε βαρδια κ ξερουμε ποιες μας αρεσουν.Για ολα τα αλλα μας ειστε παντελως αχρηστοι οπως ειμαστε εμεις για εσας.Εγω κοιτω να αλλαξω τη ζωη μου κ να απαλλαγω απ ολα.Δε με ενδιαφερει η γνωμη σου,ποσο μαλλον η διαδικτυακη.Απο κοντα σιγουρα θα μιλουσαμε ανθρωπινα κ συνεργασιμα αλλα απο δω οχι,δεν τους αξιζει.Γι αυτο παρατησε με κ μη ξανασχοληθεις,δε χρειαζομαι δασκσλο ουτρ διορθωση,ας πανε οιαλλοι να πουν αν ειχα δικαιο η οχι σε οτι λεω.Επειδη εγω δε μιλησα ουτε ασχοληθηκα μαζι σου αλλα,εσυ επιμενεις σαν αρρωστος,μπλοκαρε με οπως κι εγω εσενα.
Πάντα έχει διαμαντάκια το Μετάξι, ακόμα και τώρα που έχει πέσει πολύ.Βλέπω σχεδόν καθημερινές ενημερώσεις για τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου και μόνο 2 ή 3 φορές την εβδομάδα για τα μπουρδέλα του 20ρικου. Σημειωτέον ότι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου ενδιαφέρουν πραγματικά μόνο τους αλλοδαπούς, όπως και τους ημεδαπούς που είναι είτε τσιγκούνηδες, είτε βιτσιόζοι, είτε σαβουρογάμηδες.
Το "ο καλός μύλος όλα τα αλέθει" δεν ισχύει για μένα. Με τις περισσότερες πουτάνες του Μεταξουργείου δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν με πλήρωναν!