Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.183
Πόντοι
446

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
389
Πόντοι
21
Μπορείς να μας δώσεις κάποιο παράδειγμα για να καταλάβουμε τί εννοείς;
Γλωσσοφιλα, γλυψιμο αρχιδιων κλπ μετα εχουμε ινσταγκραμ σε πελατες και λοιπα πραγματα που δεν θελω να αναφερω. Και δεν την εχω δει καν στο σαλονι αλλα εχω τους δορυφορους μου…

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.183
Πόντοι
446
Γλωσσοφιλα, γλυψιμο αρχιδιων κλπ μετα εχουμε ινσταγκραμ σε πελατες και λοιπα πραγματα που δεν θελω να αναφερω. Και δεν την εχω δει καν στο σαλονι αλλα εχω τους δορυφορους μου…

Σε ποιά πουτάνα συγκεκριμένα αναφέρεσαι;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.183
Πόντοι
446
Ειρηνη/ ιρινα φωκ 27
Με αυτήν δεν έχω πάει ποτέ, όμως έχω πάει με την άλλη που εργαζόταν Διδύμου 22 και Αλκαμένους 113.

Για την τελευταία Ειρήνη τί γνωρίζεις; Εμένα μου έκανε απλό πρόγραμμα χωρίς εξτρά υπηρεσίες.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
389
Πόντοι
21
Με αυτήν δεν έχω πάει ποτέ, όμως έχω πάει με την άλλη που εργαζόταν Διδύμου 22 και Αλκαμένους 113.

Για την τελευταία Ειρήνη τί γνωρίζεις; Εμένα μου έκανε απλό πρόγραμμα χωρίς εξτρά υπηρεσίες.
Δεν ξερω κατι… αλλα μπορω να μάθω αρκει να μου δωσεις χρονο..

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.389
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Η τσατσά του φυλης59 πάνω μου είπε ότι η Μπιουτη η αραπινα έφυγε οριστικά από τον οικο. @Περπάτημα κάνει καλό μήπως ξέρεις που πήγε;
Δε γνωρίζω κάτι, ήξερα μόνο ότι θα σταματούσε για ένα διάστημα (όπως συνήθως)
Αν την πετύχω θα ενημερώσω

Χαρίτων Αντώνογλου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
12
Like
1.387
Πόντοι
371

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.155
Πόντοι
2.906
παιδιά έτυχε να περάσω από δίδυμου 27 η ιβάνα και νατασα νομιζω ηταν ,μια μελαχροινή με βυζαρα!
Ο 144+1 επιβεβαιωθηκε κ αποδειχτηκε αλλη μια φορα οτι ελεγε αληθεια εν αντιθεση με αλλον που ηταν κ ειναι περιγελογος σοβαρων μελων οσο κι αν προσπαθει να δειξει οτι λεω ψεμματα ενω γραφω αληθεια χωρις κονε κ πηγαινωντας απο κοντα οχι δηθεν.Στο θεμα μας,η Ιβανα πως σου φανηκε?Ιδια η πηρε/εχασε κιλα?Θα παω με παρεα να ξαναγνωριστουμε,μονο 1 φορα την ειδα κ οκ δε λεω οτο υστερει αλλα σαφως εχω 10+ το λιγοτερο επιλογες ανωτερες της.Βεβαια δε παμε για εμφανιση αλλα για υπηρεσιες κ τη τρελα της.Αν κ δε χαλιεμαι ουτε με Λατινες+Ρουμανες παραδεχομαι οτι απο υπηρεσιες σκιζει ετσι οπως τα λενε καθε φορα για αυτην.Δοκιμασες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
333.539
Πόντοι
49.090
Ο 144+1 επιβεβαιωθηκε κ αποδειχτηκε αλλη μια φορα οτι ελεγε αληθεια εν αντιθεση με αλλον που ηταν κ ειναι περιγελογος σοβαρων μελων οσο κι αν προσπαθει να δειξει οτι λεω ψεμματα ενω γραφω αληθεια χωρις κονε κ πηγαινωντας απο κοντα οχι δηθεν
Ρε τύπε αν διαβάσεις θα δείς ότι έχω γράψει ότι γνωρίζεις πράγματα,επίσης ρε τύπε σε τι επιβεβαιωθηκες?απλά μετέφερες για άλλη μια φορά κάτι που διάβασες αλλού,καλή συνέχεια ,γιατί άλλοι δεν πηγαίνουν από κοντά?επίσης τι κονε ρε τύπε?λογικό δεν είναι αν περνάς συνέχεια δωμάτιο και σε ξέρουν αν ρωτήσεις κάτι να απαντήσουν πιο εύκολα?

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.155
Πόντοι
2.906
Το 144+1 πιστεύω ότι είναι αντιπροσωπευτικό, 144 παπαρολογίες + 1 εύστοχα.
Ενω η αναγκη καποιων να γινουν διαδικτυακες φιρμες σου φαινεται αξιοπιστια,εγω ξερω τι 9ως γτ με παιδια που βρισκομαστε τυχαια η εσκεμμενα.Οι οποιοι κοψαμε να γραφουμε για τυπους οπους εσυ καθως ουτε αναγκη σας εχουμε ουτε μας νοιαζετε οταν περναμε καλα ζωντανα,οχι γραφωντας
Ρε τύπε αν διαβάσεις θα δείς ότι έχω γράψει ότι γνωρίζεις πράγματα,επίσης ρε τύπε σε τι επιβεβαιωθηκες?απλά μετέφερες για άλλη μια φορά κάτι που διάβασες αλλού,καλή συνέχεια ,γιατί άλλοι δεν πηγαίνουν από κοντά?επίσης τι κονε ρε τύπε?λογικό δεν είναι αν περνάς συνέχεια δωμάτιο και σε ξέρουν αν ρωτήσεις κάτι να απαντήσουν πιο εύκολα?
Εσυ διαδικτυακο μηδενικο μη μου ξαναστειλεις προσωπικα μηνυματα,μηδεν εισαι οτι κ αν κανεις,δεν υπαρχει αξια στο ιντερνετ κ να σου θυμησω το site που χε δημιουργηθει πριν χρονια κ μπηκαν.μονο αξιολογα μελη κ σρ καυλαντιζαν ολοι εκει καθως εισαι ενα τιποτα οπως ολοι μαε στο ιντερνετ,εισσι τοσο χαζος που ασχολησαι μαζι μου κ με το site παθιασμενα κ βοηθαε ναβγαζει λεφτα η διοικηση,γιατι αραγε?Απ τη καλη σου τη καρδια?Σταματησαμε ολοι οι καλοι κ φαινεστε εσεις οι σπαστικοι σε ολα τα νηματα.Καλα να παθει ο διαχειρηστης,τους αξιζει η καταντια της σελιδας τους.Σημασια εχει το απο κοντα,παιρνουν ματι εδω κ πανε η δρν ασχολουνται καν.Περασα κ εγω τη φαση σου να γινω καποιος διαδικτυακα αλλα τωρα δε με νοιαζει,αρχισα μολις περσυ κ εφτασα να μη χρειαζομαι τπτ κ κανενα,δεν εχω αναγκη ουτε εσενα ουτε κανενα.Τα παιδια που συνεργαζομαστε μου αρκουν,τα αληθινα,οχι τους κρυφτουλιδες ουτε τους μηδενικους.Δε με νοιαζουν τα like ουτε η σελιδα,θα κοψω κ κριτικες σιγα σιγα,ολα με μηνυματα γινονται τωρα γι αυτο γραφεις μονο εσυ επιμονα.Σας πηραν χαμπαρι ολοι κ ειστε σε λιστα αγνοησης.Σε ολα τα νηματα οι αγνοησεις πανε συννεφο κ κυριως η ηλιθιοτητα με η χωρις κερδη που εχετε οσοι συνεχιζετε να μην εχετε αλλη ζωη.Ουτε εγω εχω αλλα ειπα ενα στοπ.Οταν ελεγαν μαλακιες αλλοι δε μιλαγες τους σεβοσουν διοτι τα σκουπιδια στα σκουπιδια πανε.Τι να μου σβησουν το προφιλ τι να μπαναρπυν κτλ,χεστηκα,δεν καθοριζουν τη ζωη μου οι τιτλοι κ το site.Ξαναφτιαχνω αλλα 10 αν θελω να κανω κατι οπως τοσοι αλλοι.Να σταματησουν κ οι 5 που γραφουν να γελασω με τη κατασταση που θα γινει γτ ηδη ειναι στην εντατικη.Εσυ μπορει να αντεχεις αλλα 10 χρονια να σκορπαςτη ζωη σου,εγω δεν ενδιαφερομαι να δινω εξηγησεις ουτε θα εξηγουμαι ιντερνετικα.Κανενα σοβαρο κοινο δεν ασχολειται πλεον,γι αυτο χαθηκαν σχεδον ολοι,εγω κ μαλακιανα δω ουτε επιθεση κανω ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα δε με νοιαζει να δωσω τον εαυτο μου σε αυτο.Εσυ γινε κ διαχειρηστης,δε μου καιγεται καρφακι.Το μονο καλο που χετε εσεις οι βαλμενοι ειναι οτι χαρη σε σας ξερουμε τι γινεται κ δε παμε τζαμπα αφου πρωτα μαθουμε ποιες ειναι σε καθε βαρδια κ ξερουμε ποιες μας αρεσουν.Για ολα τα αλλα μας ειστε παντελως αχρηστοι οπως ειμαστε εμεις για εσας.Εγω κοιτω να αλλαξω τη ζωη μου κ να απαλλαγω απ ολα.Δε με ενδιαφερει η γνωμη σου,ποσο μαλλον η διαδικτυακη.Απο κοντα σιγουρα θα μιλουσαμε ανθρωπινα κ συνεργασιμα αλλα απο δω οχι,δεν τους αξιζει.Γι αυτο παρατησε με κ μη ξανασχοληθεις,δε χρειαζομαι δασκσλο ουτρ διορθωση,ας πανε οιαλλοι να πουν αν ειχα δικαιο η οχι σε οτι λεω.Επειδη εγω δε μιλησα ουτε ασχοληθηκα μαζι σου αλλα,εσυ επιμενεις σαν αρρωστος,μπλοκαρε με οπως κι εγω εσενα.

Συνημμένα

• Screenshot_20260609_142048_Samsung Browser.jpg
    Screenshot_20260609_142048_Samsung Browser.jpg
    625,2 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Screenshot_20260609_142056_Samsung Browser.jpg
    Screenshot_20260609_142056_Samsung Browser.jpg
    774,9 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Screenshot_20260609_142053_Samsung Browser.jpg
    Screenshot_20260609_142053_Samsung Browser.jpg
    821,3 KB · Εμφανίσεις: 7
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom