Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Κ μετα γυρνανε παλι εκει που ηταν γιατι δε τσουλαει.
Ε ναι, αν δεν εχουν μυαλό...ή ακούνε τους όποιους νταβάδες αφεντικά...ίσως αναγκαστικά βεβαια...

Τέσπα, ήθελα να πάω και Φυλής 3η βάρδια χθές αλλά συγκράτησα τον εαυτό μου γιατι δεν έχω και κανα λεφτόδεντρο, αν και στην 3η βάρδια και εκεί μόνο στα Φ71 και Φιλλ11 πετυχαίνω κορίτσια που αξίζουν και εντάξει και την Αννίτα(αλλα πόσες φορές να την πάρω πια...), τώρα που έφυγε και η φουρνιά του Δεκέμβρη πάλι τις θείτσες θα έχει βέβαια.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Ε ναι, αν δεν εχουν μυαλό...ή ακούνε τους όποιους νταβάδες αφεντικά...ίσως αναγκαστικά βεβαια...

Τέσπα, ήθελα να πάω και Φυλής 3η βάρδια χθές αλλά συγκράτησα τον εαυτό μου γιατι δεν έχω και κανα λεφτόδεντρο, αν και στην 3η βάρδια και εκεί μόνο στα Φ71 και Φιλλ11 πετυχαίνω κορίτσια που αξίζουν και εντάξει και την Αννίτα(αλλα πόσες φορές να την πάρω πια...), τώρα που έφυγε και η φουρνιά του Δεκέμβρη πάλι τις θείτσες θα έχει βέβαια.
Μια απο τα ιδια.Μεταξι εχω στοχευσει τη Λορι των ι44 καθως ειναι κ απογευμα κ νυχτα.Παλευω κι εγω να γλυτωσω τα 20αρια ωσπου να αναγκαστω ειτε λογω απογοητευσης,ειτε λογω απουσιων,ειτε λογω κολληματων

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0

Αννίτα ; Για λέγε αν μπορείς

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Και εγώ την έχω στα social αλλά όταν την ρώταγα (2 φορές) μου ζήταγε απο 120 εως 150 την ώρα (+ξενοδοχείο) που παίρνουνε πολυ καλυτερα μουνιά, οπότε πήγαινα στα 10€ που δούλευε εδινα 20-30€ για 20-30' και ενα εξτρα 10€ μέσα για τον κώλο...
Δεν ξέρω αν την δασκάλευε κάποιος (ή πόσα ζήταγε σε εσένα) αλλα ήταν χαζή γιατί τα ίδια που έκανε και έβαζε 15-20€ στην τσέπη θα μπορούσε να κάνει σε χοτέλι με άνεση 70-80€ την ώρα και να τα κρατάει όλα...
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τα λέω αλλά ναί, όποιος θέλει τα πολλά...
σε ποιο δουλευε μεταξι ;; επισης ξερεις αν δουλευει πλεον η αν μπορεις να μου δωσεις τα σοσιαλ μιντια της . την ειχα βρει πολυ καλα με αυτην την ξεφτυλιζα ασχημα και δεν εβγαζε αχνα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
σε ποιο δουλευε μεταξι ;; επισης ξερεις αν δουλευει πλεον η αν μπορεις να μου δωσεις τα σοσιαλ μιντια της . την ειχα βρει πολυ καλα με αυτην την ξεφτυλιζα ασχημα και δεν εβγαζε αχνα
Σε πολλά, Μ.Α.21 κυρίως.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
όχι φίλε δεν πέρασα σε αλλα γιατί είχε τρία δωμάτια η Ανίτα και δεν την πάλευα άλλο…δεν την είχα πάρει αν κ ανύπαρκτο βυζι δεν περίμενα να ευχαριστηθώ, μουνακι αντοχής και όρεξη!
Α δεν την ειχες ξαναπαρει?Ναι ρε ειναι απο τις πιο αποδοτικες!Ισως η πιο αποδοτικη!Τοπ 3 αποδοσης.Ειδικα για καβαλημα ειναι ισως τοπ 2 να μην αδικω κι αλλες γτ δε βαριουνται ολες αλλα ειναι κ το πως το κανουν.Φτασαμε στο να παιζουμε τζοκερ αν θα κανουν.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
ναι αν δεν την άλλαζα εγώ στα τέσσερα δεν είχε θέμα να με καβαλήσει μέχρι τελικής πτώσεως…πρώτη φορά μαζί της διότι είμαι βυζολαγνος!
Ω φιλε κ εμενα μαρεσουν τα βυζια,ετσι νομιζα δηλαδη.Τωρα δε με πειραζουν αν ειναι μικρα ειδικα αν εχω κατι απο το υπολοιπο πακετο,αν οχι ολο.Παντως σιγουρα σε αυτη δε χανεις!Κι αλλες θα καβαλησουν αλλα με τι ενταση κ με τι ορμη?Αυτηνης η ορμη δεν συγκρινεται.Παντα αργα θα τη βρισκεις 3η βαρδια.Δε κλαις λεφτα με αυτην.Πεντε τετοιες να ειχαμε θα βλεπαμε διαφορα.Σε ιδια περιοχη εννοω 5,γτ συνολικα εχουμε κατα καποιο τροπο αλλα ειναι 1 στη μια περιοχη,2 στην αλλη κτλ.Αφου πρωτα βρουμε τουλαχιστον 5 που καβαλανε,υστερα τις βαζουμε κ σε τοπ5/τοπ10 γτ ειναι κ διαφορετικο καβαλημα.Γενικα υπαρχει γενικο θεμα σε αυτη τη σταση.Βαρεμαρα-κουραση οι πιθανοι λογοι.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Η μικρη ντροπαλη που βγαινε γυμνη?
Αυτη ναι που δεν μιλαει
Δεν την πετυχα, θα κουράστηκε χαχα, το καλοκαιρι την ειχα παρει 6 φορες σε 3 μερες, παροτι αστεριας κατι μου εκανε ... αλλα εκατσε ουτε βδομαδα.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Δεν την πετυχα, θα κουράστηκε χαχα, το καλοκαιρι την ειχα παρει 6 φορες σε 3 μερες, παροτι αστεριας κατι μου εκανε ... αλλα εκατσε ουτε βδομαδα.
Ηταν πρωτη μερα μπουμπουκο μαλλον θα πεσανε να την φανε

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή :uzi::uzi:

Φωκαίας 27α 2 λατίνες νταρντάνες Χάνα καστανή κ Μέλανι μελαχρινή. Νορμάλ κ οι δύο

Φωκαίας 27Β σκαλάκια κλειστό ρεπάρει το Ιρινάκι.

Τρέντυ γκριζομάλλης ναυαγός δάκρυσε στα σκαλιά του κλειστού οίκου:uglystupid:

Φωκαίας 27Β όροφος Πάρις καινούρια λατίνα καστανή με θηλυκό σώμα κ πορνογυαλιά, Τζέσικα η μελαχρινή λατίνα με τα πορνογυαλιά κ τα μεγάλα φρύδια του Πασχάλη Τερζή. Νορμάλ κ οι δύο

Φυλής 71α 2 λατίνες Σοφία μελαχρινή αδύνατη με κάστανα μαλλιά από τα Φιλιππίδου κ η μελαχρινή Αντρέα. Απλό κ οι δύο

Φυλής 71β 2 λατίνες Λίντα μελαχρινή κ καινούριο κοντοπούτανο τσαχπίνικο λατινάκι Ναταλία, με αρκετά τατουάζ κ καφέ μακρί μαλλί. Απλό κ οι δύο.

Εδώ έγινε διπλή κατάθεση στη Ναταλία :zfuck::zfuck:

Ενώ την πήρα για ένα στα γρήγορα, με τη τσαχπινιά κ το νάζι της έδωσα κ δεύτερο παράβολο για συνέχεια...

Άνοιγμα παραθύρου κ αποκλειστική φωτογράφιση της Φυλής απ' το μπαλκόνι :headbaning2:
IMG_20260314_145451.jpg
Δεν είδα οτι ειχες γραψει και εσυ και εγραψα και τα ιδια, ειχα θολώσει απο το γαμήσι με την Μόνικα, όταν θέλω αγριαδα ειναι γκαραντί

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Απο τα μεγαλυτερα ''λαθη'' μου που δε μπηκα με Ιρινα Αλκα και Ντιανα Φωκ25 οταν ηρθε οπως λες πολυ σωστα κ μας την εκανε

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Ας βογγαει κ δε με πειραζει!Αρκει να βογγαει!Την ειχα ''χασει'' οριακα οταν ηρθε καθως την εκανε.Απο τις ωραιοτερες!Εδω πας για την εμφανιση κ την ηλικια,τιποτα αλλο,χαχαχα!
Βογκαει απο οσο θυμαμαι που την ειχα ακουσει το καλοκαιρι να πηδιεται με συναγονιστη οσο περιμενα στο σαλονι. Απλα στο σαλονι δεν μιλαει γιατι δρν ξερει Ελληνικα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Βογκαει απο οσο θυμαμαι που την ειχα ακουσει το καλοκαιρι να πηδιεται με συναγονιστη οσο περιμενα στο σαλονι. Απλα στο σαλονι δεν μιλαει γιατι δρν ξερει Ελληνικα
Εγινε!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Τελικα ειπα να ριξω μια ματια στο erotic prison στην αλλη πλευρα στηνΚολωνου οπου ηταν η Ινα απο την Ρουμανια και περασα μαζι της....αρκετα ομορφη μελαχρινουλα με σουπερ κωλαρα....ανεβαινει κριτικη
Πολυ ενταξει κορίτσι η Ίννα για το 10ρικο, δεν εχει ωραίο βυζί αλκα κλάιν.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Εάν θυμάσαι την ΑΚΑΠΟΤΗ Αλιόνα από Διδυμου 27, τότε θα καταλάβεις από που προκύπτει η πέραση μιας γριάς μποτάνας.

Ας είναι καλά η Αλιόνα που μας έκανε ΑΚΑ κώλο, ΑΚΑ μουνί, τελείωμα στόμα και ενίοτε με κατάποση. Πάντα περιποιημένη και με μαλλί κομμωτηρίου. :kiss-mark:
ναι και σε έλεγε και "Ηρακλή μου", γενικά κωλο-ελεγαν οι ρωσσο-γιαγιαδες...Από κώλο...ατάκες..."έτσι ριξε με το καλάσνικοφ", "πονάω αλλά Μ αρέσει, Μ αρέσει να πονάω...δώσε δώσε" :2funny:, "νι μούρου μου νι, γκάμα μουν τον κούλο" :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom