Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Δεν έχουν ποστάρει τίποτα…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GreekxDutch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα , μήπως έχει δει κάποιος μια ΛΙΛΗ κοντη λατίνα γύρω στα 40 ;;; την έπαιρνα πρωκτικό συχνά στο φυλής στα σκαλιά πάνω και την πέτυχα πρόσφατα έξω αλλά δεν την βρήκα να εργάζεται , επίσης σκέφτομαι για Σόνια αλλά είμαι διστακτικός , ξέρουμε κάποια που να τα παίρνει πρόσωπο ;;
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
Η Λίλη η συγκεκριμένη έκατσε πολύ λίγο στο Φ71 πάνω, επέστρεψε Μετάξι για 2-3 μήνες στα χαμηλά της Ιάσωνος και μάλλον βρήκε κάποιον που την παντρεύτηκε και σταμάτησε την δουλειά, πώς την θυμήθηκες μετά απο πάνω απο χρόνο που είχε να πατήσει Φυλής ...Καλησπέρα , μήπως έχει δει κάποιος μια ΛΙΛΗ κοντη λατίνα γύρω στα 40 ;;; την έπαιρνα πρωκτικό συχνά στο φυλής στα σκαλιά πάνω και την πέτυχα πρόσφατα έξω αλλά δεν την βρήκα να εργάζεται , επίσης σκέφτομαι για Σόνια αλλά είμαι διστακτικός , ξέρουμε κάποια που να τα παίρνει πρόσωπο ;;
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.990
- Πόντοι
- 201
για παιχνιδακια χαμογελα ειναι μια χαρα,μην περιμενετε αγριο σεξ ,ακαποτο κλπ :-)κ έλεγα ότι δεν τα δάγκωσα αυτά τα μωράκια…ότι πρέπει ήταν τελικά!
Φιλ 11 πανω μπαινω,περιμενω περιμενω,ερχεται αλλος ενας,περιμενουμε,κι αλλος ενας,περιμενουμε,ε σηκωνομαι να φυγω,λεει η τσα "τωρα θα βγει",αλλο ψιλοψεμμα που λενε.Βγαινω κ λεει "α καλα".Τι α καλα μαρη.Δικαιο εχω.Ποσο μου τη σπανε οταν λενε τα ιδια ψεμματα σε μενα κ στον επομενο κ στους επομενους
Φιλ11 κατω,μπαινω,βλεπω,παω να φυγω,μου λεει η τσα "εσυ χανεις",απαντω "κι εσυ (χανεις)".Ετσι ειναι κυριολεκτικα.Τις καταλαβαινω που ανεχονται ατομα και χρονους οταν δεν εχουν μοντελα κ βλεπουν πως δε τσουλαει.
Φ61 μπλα μπλα με τσα,οπως κ να το γυρισεις οτι κι να πεις,οσο κι αν συμφωνουμε η διαφωνουμε,πρεπει να δω
Φ69Β της το δινω της τσας,με καταλαβε κ μου το γυρισε στα ρωσικα
Φιλ11 κατω,μπαινω,βλεπω,παω να φυγω,μου λεει η τσα "εσυ χανεις",απαντω "κι εσυ (χανεις)".Ετσι ειναι κυριολεκτικα.Τις καταλαβαινω που ανεχονται ατομα και χρονους οταν δεν εχουν μοντελα κ βλεπουν πως δε τσουλαει.
Φ61 μπλα μπλα με τσα,οπως κ να το γυρισεις οτι κι να πεις,οσο κι αν συμφωνουμε η διαφωνουμε,πρεπει να δω
Φ69Β της το δινω της τσας,με καταλαβε κ μου το γυρισε στα ρωσικα
Εσυ ρε τυπε στο 61 περιμενες να μπω εγω,να κουβεντιασω με τη τσα,να βγει η Αλεχαντρα.κ να ρωτησεις αν θα σε δεχτει γιατι σου ειναι μεγαλο πιανωντας το?Δηλαδη τοση ωρα τι εκανες που σουν τρεις κ ο κουκος.Εγω προετοιμαζω εδαφος να μη χανω χρονο κ ευκαιρια.Κ δικαιο να χεις γτ οντως γινονται,πες το αλλιως η την καταλληλη στιγμη.Χυμαδιο ειμαστε το ξερω αλλα δεν ειμαστε κολλητοι σου ουτε εγω ουτε οι τσαδες που ακουνε τα μυρια οσα.Μπορει να σαι γαμω τα παιδια αλλα θελω να πω οτι ειχες χρονο απ οτι φανταζομαι.Οκ να θες να δεις πρωτα μη χαλας σαλιο το καταλαβαινω.Να πιανεσαι μπροστα μου κ μπροστα στη τσα ενω εχεις απο πριν ολο το χρονο να ρωτησεις με την ανεση σου,οχι δε το καταλαβαινω.Μου θυμησες τον τρελακο στη Λεωνιδου+Ιασωνος που με ρωτησε για τρανς-τραβελια επειδη ειχε πληροφορια κ δεν εβρισκε κ του πα για οτι θυμομουν κ Ομονοια.Πηγαινε το ματι στο πουλι μου κ πεταξε ερωτησεις.Τι δε καταλαβαινουν δε ξερω,κανουν οτι δε καταλαβαινουν.Ειμαι διπλα σε μπουρδελα κ περιμενει να πω τι?Οτι δεν ειμαι str8?Ειμαι μεσα σε μπουρδελο κ περιμενεις τι μετα απο τη συζητηση που βλεπεις να γινεται?Τελικα η Αλεξανδρα του Ι46Β που ανοιξε και θα κατεβαζε βγαζωντας εξω η βλεπωντας το πλι μου στο σαλονι εχει δεν εχει κοσμο ειναι πιο λογικη.Η πιο μαλακια των μπουρδελων ειναι αυτη,οτι βλεπεις κι ακους τα παντα.Αυτο ειναι το πλεονεκτημα των πιατσων,οτι κανεις δεν ειναι κ δε σε περιμενει εξω απ τη πορτα.Καλα σπιτια/ξενοδοχεια δε συζητω,τα καλυτερα.Τωρα που καλοκαιριαζει με βλεπω Φιξ για νεα εμπειρια εξω χυμα χωρις αμαξι η μακρια απ αυτο.Ενα πραγμα να αλλαξει στα μπουρδελα κ ολα θα καλυτερευσουν,οι φασαριες.Ειναι που ναι δομικα ασχημα αρκετα με αποτελεσμα να ακους τα παντα,πορτες ανοιγμα-κλεισιμο,ηχους απ εξω,κινητα,μουσικη,αλλα ειμαστε εμεις που το ξεφτιλιζουμε στο 100%.Μου φαινεται οι τσαδες δε πρεπει να μιλανε πολυ κ να μη πολυχαβαλεδιαζουν γτ παρασερνεται ο κοσμος σε χαλαρωση κ ξερουμε που φτανει αυτο.Εχω προσεξει σπαστικες στο στυλ τσαδες να ειναι τελικα καλες η εστω τυπικες.Σπαστικες οι αναμονες αλλα ρε σεις οταν μπειτε κ εσεις χρονο θα θελησετε οπως κι εμεις που ειμαστε μεσα.Μη ξεσπατε κ ρωτατε αυτονοητα επιτηδες.Οντως ατομα δε ξερουν καποια πραγματα αλλα αλλοι ξερουμε κ σπαμε νευρα,βαζω κ εμενα.Παρατηρω οτι αν μιλαει η τσα αρχιζω κι εγω,αν δε μιλαει,δε μιλαω ουτε γω.Αντιστροφα αν μιλησω κ συνεχισει γινεται παρλα,αν κοψει κοβω.Καταληγω στο οτι η υπηρεσια κανει τη διαφορα.Οτι κι αν ειμαστε εμεις,η υπηρεσια δινει τους ρυθμους.Οταν κραταει τον ελεγχο σε συνδυασμο με ατομο που σεβεται,ερχεται το ζητουμενο.Αλλοτε βοηθανε,αλλοτε πλητουν,αλλοτε πετανε χαρταετο.Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσοι απο μας θα αντεχαν πραγματικα και αντικειμενικα μια τετοια δουλεια ανεξατητα της αμοιβης.Απο αποψη υπομονης,ανεχειας,επαναλαμβανομενης καταστασης,να λες το ιδιο κ το ιδιο,να εξηγεις,να προσπαθεις,να σε δουλευουν,να σε κοροιδευουν,να μη περνανε κ ολα αυτα που βλεπουμε και κανουμε.Κ εκτος απ αυτα να σαι καθαριστρια σε οτι βαθμο το κανεις.Προσωπικα ο μονος τροπος να την αντεχα θα ηταν με εφαρμογη συστηματος απολυτης πειθαρχιας.Εναλλακτικα αυτο που κανει η τσα του φωκ25 κατω αφηνωντας στα κοριτσια τα πολλα-πολλα ειναι καλο εναλλακτικο.Καποια στιγμη τα λεφτα οσα κ αν ειναι,δε μετρανε αμα ειναι ανυποφορο.
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.369
- Πόντοι
- 2.536
Εσυ ρε τυπε στο 61 περιμενες να μπω εγω,να κουβεντιασω με τη τσα,να βγει η Αλεχαντρα.κ να ρωτησεις αν θα σε δεχτει γιατι σου ειναι μεγαλο πιανωντας το?Δηλαδη τοση ωρα τι εκανες που σουν τρεις κ ο κουκος.Εγω προετοιμαζω εδαφος να μη χανω χρονο κ ευκαιρια.Κ δικαιο να χεις γτ οντως γινονται,πες το αλλιως η την καταλληλη στιγμη.Χυμαδιο ειμαστε το ξερω αλλα δεν ειμαστε κολλητοι σου ουτε εγω ουτε οι τσαδες που ακουνε τα μυρια οσα.Μπορει να σαι γαμω τα παιδια αλλα θελω να πω οτι ειχες χρονο απ οτι φανταζομαι.Οκ να θες να δεις πρωτα μη χαλας σαλιο το καταλαβαινω.Να πιανεσαι μπροστα μου κ μπροστα στη τσα ενω εχεις απο πριν ολο το χρονο να ρωτησεις με την ανεση σου,οχι δε το καταλαβαινω.Μου θυμησες τον τρελακο στη Λεωνιδου+Ιασωνος που με ρωτησε για τρανς-τραβελια επειδη ειχε πληροφορια κ δεν εβρισκε κ του πα για οτι θυμομουν κ Ομονοια.Πηγαινε το ματι στο πουλι μου κ πεταξε ερωτησεις.Τι δε καταλαβαινουν δε ξερω,κανουν οτι δε καταλαβαινουν.Ειμαι διπλα σε μπουρδελα κ περιμενει να πω τι?Οτι δεν ειμαι str8?Ειμαι μεσα σε μπουρδελο κ περιμενεις τι μετα απο τη συζητηση που βλεπεις να γινεται?Τελικα η Αλεξανδρα του Ι46Β που ανοιξε και θα κατεβαζε βγαζωντας εξω η βλεπωντας το πλι μου στο σαλονι εχει δεν εχει κοσμο ειναι πιο λογικη.Η πιο μαλακια των μπουρδελων ειναι αυτη,οτι βλεπεις κι ακους τα παντα.Αυτο ειναι το πλεονεκτημα των πιατσων,οτι κανεις δεν ειναι κ δε σε περιμενει εξω απ τη πορτα.Καλα σπιτια/ξενοδοχεια δε συζητω,τα καλυτερα.Τωρα που καλοκαιριαζει με βλεπω Φιξ για νεα εμπειρια εξω χυμα χωρις αμαξι η μακρια απ αυτο.Ενα πραγμα να αλλαξει στα μπουρδελα κ ολα θα καλυτερευσουν,οι φασαριες.Ειναι που ναι δομικα ασχημα αρκετα με αποτελεσμα να ακους τα παντα,πορτες ανοιγμα-κλεισιμο,ηχους απ εξω,κινητα,μουσικη,αλλα ειμαστε εμεις που το ξεφτιλιζουμε στο 100%.Μου φαινεται οι τσαδες δε πρεπει να μιλανε πολυ κ να μη πολυχαβαλεδιαζουν γτ παρασερνεται ο κοσμος σε χαλαρωση κ ξερουμε που φτανει αυτο.Εχω προσεξει σπαστικες στο στυλ τσαδες να ειναι τελικα καλες η εστω τυπικες.Σπαστικες οι αναμονες αλλα ρε σεις οταν μπειτε κ εσεις χρονο θα θελησετε οπως κι εμεις που ειμαστε μεσα.Μη ξεσπατε κ ρωτατε αυτονοητα επιτηδες.Οντως ατομα δε ξερουν καποια πραγματα αλλα αλλοι ξερουμε κ σπαμε νευρα,βαζω κ εμενα.Παρατηρω οτι αν μιλαει η τσα αρχιζω κι εγω,αν δε μιλαει,δε μιλαω ουτε γω.Αντιστροφα αν μιλησω κ συνεχισει γινεται παρλα,αν κοψει κοβω.Καταληγω στο οτι η υπηρεσια κανει τη διαφορα.Οτι κι αν ειμαστε εμεις,η υπηρεσια δινει τους ρυθμους.Οταν κραταει τον ελεγχο σε συνδυασμο με ατομο που σεβεται,ερχεται το ζητουμενο.Αλλοτε βοηθανε,αλλοτε πλητουν,αλλοτε πετανε χαρταετο.Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσοι απο μας θα αντεχαν πραγματικα και αντικειμενικα μια τετοια δουλεια ανεξατητα της αμοιβης.Απο αποψη υπομονης,ανεχειας,επαναλαμβανομενης καταστασης,να λες το ιδιο κ το ιδιο,να εξηγεις,να προσπαθεις,να σε δουλευουν,να σε κοροιδευουν,να μη περνανε κ ολα αυτα που βλεπουμε και κανουμε.Κ εκτος απ αυτα να σαι καθαριστρια σε οτι βαθμο το κανεις.Προσωπικα ο μονος τροπος να την αντεχα θα ηταν με εφαρμογη συστηματος απολυτης πειθαρχιας.Εναλλακτικα αυτο που κανει η τσα του φωκ25 κατω αφηνωντας στα κοριτσια τα πολλα-πολλα ειναι καλο εναλλακτικο.Καποια στιγμη τα λεφτα οσα κ αν ειναι,δε μετρανε αμα ειναι ανυποφορο.
MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Κατσε να βαλω τα γυαλια μου μυστη…Εσυ ρε τυπε στο 61 περιμενες να μπω εγω,να κουβεντιασω με τη τσα,να βγει η Αλεχαντρα.κ να ρωτησεις αν θα σε δεχτει γιατι σου ειναι μεγαλο πιανωντας το?Δηλαδη τοση ωρα τι εκανες που σουν τρεις κ ο κουκος.Εγω προετοιμαζω εδαφος να μη χανω χρονο κ ευκαιρια.Κ δικαιο να χεις γτ οντως γινονται,πες το αλλιως η την καταλληλη στιγμη.Χυμαδιο ειμαστε το ξερω αλλα δεν ειμαστε κολλητοι σου ουτε εγω ουτε οι τσαδες που ακουνε τα μυρια οσα.Μπορει να σαι γαμω τα παιδια αλλα θελω να πω οτι ειχες χρονο απ οτι φανταζομαι.Οκ να θες να δεις πρωτα μη χαλας σαλιο το καταλαβαινω.Να πιανεσαι μπροστα μου κ μπροστα στη τσα ενω εχεις απο πριν ολο το χρονο να ρωτησεις με την ανεση σου,οχι δε το καταλαβαινω.Μου θυμησες τον τρελακο στη Λεωνιδου+Ιασωνος που με ρωτησε για τρανς-τραβελια επειδη ειχε πληροφορια κ δεν εβρισκε κ του πα για οτι θυμομουν κ Ομονοια.Πηγαινε το ματι στο πουλι μου κ πεταξε ερωτησεις.Τι δε καταλαβαινουν δε ξερω,κανουν οτι δε καταλαβαινουν.Ειμαι διπλα σε μπουρδελα κ περιμενει να πω τι?Οτι δεν ειμαι str8?Ειμαι μεσα σε μπουρδελο κ περιμενεις τι μετα απο τη συζητηση που βλεπεις να γινεται?Τελικα η Αλεξανδρα του Ι46Β που ανοιξε και θα κατεβαζε βγαζωντας εξω η βλεπωντας το πλι μου στο σαλονι εχει δεν εχει κοσμο ειναι πιο λογικη.Η πιο μαλακια των μπουρδελων ειναι αυτη,οτι βλεπεις κι ακους τα παντα.Αυτο ειναι το πλεονεκτημα των πιατσων,οτι κανεις δεν ειναι κ δε σε περιμενει εξω απ τη πορτα.Καλα σπιτια/ξενοδοχεια δε συζητω,τα καλυτερα.Τωρα που καλοκαιριαζει με βλεπω Φιξ για νεα εμπειρια εξω χυμα χωρις αμαξι η μακρια απ αυτο.Ενα πραγμα να αλλαξει στα μπουρδελα κ ολα θα καλυτερευσουν,οι φασαριες.Ειναι που ναι δομικα ασχημα αρκετα με αποτελεσμα να ακους τα παντα,πορτες ανοιγμα-κλεισιμο,ηχους απ εξω,κινητα,μουσικη,αλλα ειμαστε εμεις που το ξεφτιλιζουμε στο 100%.Μου φαινεται οι τσαδες δε πρεπει να μιλανε πολυ κ να μη πολυχαβαλεδιαζουν γτ παρασερνεται ο κοσμος σε χαλαρωση κ ξερουμε που φτανει αυτο.Εχω προσεξει σπαστικες στο στυλ τσαδες να ειναι τελικα καλες η εστω τυπικες.Σπαστικες οι αναμονες αλλα ρε σεις οταν μπειτε κ εσεις χρονο θα θελησετε οπως κι εμεις που ειμαστε μεσα.Μη ξεσπατε κ ρωτατε αυτονοητα επιτηδες.Οντως ατομα δε ξερουν καποια πραγματα αλλα αλλοι ξερουμε κ σπαμε νευρα,βαζω κ εμενα.Παρατηρω οτι αν μιλαει η τσα αρχιζω κι εγω,αν δε μιλαει,δε μιλαω ουτε γω.Αντιστροφα αν μιλησω κ συνεχισει γινεται παρλα,αν κοψει κοβω.Καταληγω στο οτι η υπηρεσια κανει τη διαφορα.Οτι κι αν ειμαστε εμεις,η υπηρεσια δινει τους ρυθμους.Οταν κραταει τον ελεγχο σε συνδυασμο με ατομο που σεβεται,ερχεται το ζητουμενο.Αλλοτε βοηθανε,αλλοτε πλητουν,αλλοτε πετανε χαρταετο.Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσοι απο μας θα αντεχαν πραγματικα και αντικειμενικα μια τετοια δουλεια ανεξατητα της αμοιβης.Απο αποψη υπομονης,ανεχειας,επαναλαμβανομενης καταστασης,να λες το ιδιο κ το ιδιο,να εξηγεις,να προσπαθεις,να σε δουλευουν,να σε κοροιδευουν,να μη περνανε κ ολα αυτα που βλεπουμε και κανουμε.Κ εκτος απ αυτα να σαι καθαριστρια σε οτι βαθμο το κανεις.Προσωπικα ο μονος τροπος να την αντεχα θα ηταν με εφαρμογη συστηματος απολυτης πειθαρχιας.Εναλλακτικα αυτο που κανει η τσα του φωκ25 κατω αφηνωντας στα κοριτσια τα πολλα-πολλα ειναι καλο εναλλακτικο.Καποια στιγμη τα λεφτα οσα κ αν ειναι,δε μετρανε αμα ειναι ανυποφορο.

MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Η ενημερωση εχει παει σε αλλο επιπεδο πλεον ενημερωνουμε και τον πελατη και τον μαγαζατοραΚάτι "άσχετο" αλλά είναι ενημέρωση...
Στο Φωκ27 υπόγειο, έξω απ' την πόρτα με το κουδούνι, που έχει μετρητές, κάτι μύριζε σαν διαρροή, υγρ/αέριο τις προάλλες..
Ενημέρωσα την υπηρεσία, αλλά...
Το νου σας οι καπνίζοντες!![]()

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.103
- Πόντοι
- 3.446
Φυσικά! Ενημέρωσα την τσα με τα ωραία μάτια εκ Ουκρανίας, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις.. Μην πάει κανείς και τιναχτεί όλη η γωνία Φώκαιας και Αχαρνών στον αέραΗ ενημερωση εχει παει σε αλλο επιπεδο πλεον ενημερωνουμε και τον πελατη και τον μαγαζατορα![]()
Σαν τον Σαμουήλ στο Κούγκι..Φυσικά! Ενημέρωσα την τσα με τα ωραία μάτια εκ Ουκρανίας, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις.. Μην πάει κανείς και τιναχτεί όλη η γωνία Φώκαιας και Αχαρνών στον αέρα
MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Αμα τιναχτει και αυτη η «βιολαντα» μας την κατσαμρ την βαρκα εμεις οι ναυαγοσωστεςΦυσικά! Ενημέρωσα την τσα με τα ωραία μάτια εκ Ουκρανίας, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις.. Μην πάει κανείς και τιναχτεί όλη η γωνία Φώκαιας και Αχαρνών στον αέρα
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.309
- Πόντοι
- 446
Να σαι καλα τυπε μου,3 μποτιλιες ηρθα και γεμισαΦυσικά! Ενημέρωσα την τσα με τα ωραία μάτια εκ Ουκρανίας, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις.. Μην πάει κανείς και τιναχτεί όλη η γωνία Φώκαιας και Αχαρνών στον αέρα

Καλη μπάζα έκανες τυπε..Να σαι καλα τυπε μου,3 μποτιλιες ηρθα και γεμισα![]()
1,099-1.389 έφτασε το αεριο..

Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
Για να πάρκαρες, δεν εισαι φορτηγατζής, τοσο νωρις δεν είσαι λαϊκατζής, οποτε είσαι ή μανάβης ή κάνεις τροφοδοσίες, χαχαχα.Καταδρομική ξημερώματα,
στάση Αχαρνών πριν να φορτώσω μπρόκολα από Ρέντη..
Την ώρα που η Αθήνα ξυπνάει για το μεροκάματο, πιομενοι ξενυχτες, σύγχρονοι ντελιβεραδες, απανταχού μύστες αναζητούν ένα άδειασμα για τελειώσει η νύχτα τους ή να ξεκινήσει η μέρα τους..
Δεν είχα χρόνο κ έκανα ντου στα σίγουρα ,οπότε φυλ86κατω η Αντελινα ήταν δωμάτιο κ μπήκα δωμάτιο, μέχρι να ετοιμαστώ ήρθε η μολδαβα που είναι σταθερή αξία στην αρχή ή στο τέλος της βάρδιας της..
Ανοιχτά φυλ 59κατω, 65 κάτω,71 πάνω κ ένα φυλ 66 κάτι,
φίλ α&β
φωκ όλα κλειστά
Καλημερες μύστες..
Γ@μησε τα..Για να πάρκαρες, δεν εισαι φορτηγατζής, τοσο νωρις δεν είσαι λαϊκατζής, οποτε είσαι ή μανάβης ή κάνεις τροφοδοσίες, χαχαχα.
Το πρωί νταλικιερης..
Το βράδυ τραβεστί..

GreekxDutch
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
ειχα παρει το τηλ της αυτηνης κ την πηγαινα πριαμο το τι γλυφοκωλια της εκανα δεν περιγραφεται , τερμα δυνατα γαμησια κωλο την ειχα ξεπατωσει και μετα εφυγε ισπανια , την πετυχα προσφατα μ λεει ειμαι παντρεμενη αλλα γαμιετε ακομα προσπαθω να βρω σε ποιο ρδελο δουλευειΗ Λίλη η συγκεκριμένη έκατσε πολύ λίγο στο Φ71 πάνω, επέστρεψε Μετάξι για 2-3 μήνες στα χαμηλά της Ιάσωνος και μάλλον βρήκε κάποιον που την παντρεύτηκε και σταμάτησε την δουλειά, πώς την θυμήθηκες μετά απο πάνω απο χρόνο που είχε να πατήσει Φυλής ...
![]()
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
ειχα παρει το τηλ της αυτηνης κ την πηγαινα πριαμο το τι γλυφοκωλια της εκανα δεν περιγραφεται , τερμα δυνατα γαμησια κωλο την ειχα ξεπατωσει και μετα εφυγε ισπανια , την πετυχα προσφατα μ λεει ειμαι παντρεμενη αλλα γαμιετε ακομα προσπαθω να βρω σε ποιο ρδελο δουλευει
Και εγώ την έχω στα social αλλά όταν την ρώταγα (2 φορές) μου ζήταγε απο 120 εως 150 την ώρα (+ξενοδοχείο) που παίρνουνε πολυ καλυτερα μουνιά, οπότε πήγαινα στα 10€ που δούλευε εδινα 20-30€ για 20-30' και ενα εξτρα 10€ μέσα για τον κώλο...
Δεν ξέρω αν την δασκάλευε κάποιος (ή πόσα ζήταγε σε εσένα) αλλα ήταν χαζή γιατί τα ίδια που έκανε και έβαζε 15-20€ στην τσέπη θα μπορούσε να κάνει σε χοτέλι με άνεση 70-80€ την ώρα και να τα κρατάει όλα...
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τα λέω αλλά ναί, όποιος θέλει τα πολλά...
σχεδόν όλες έτσι την έχουν δει..Και εγώ την έχω στα social αλλά όταν την ρώταγα (2 φορές) μου ζήταγε απο 120 εως 150 την ώρα (+ξενοδοχείο) που παίρνουνε πολυ καλυτερα μουνιά, οπότε πήγαινα στα 10€ που δούλευε εδινα 20-30€ για 20-30' και ενα εξτρα 10€ μέσα για τον κώλο...
Δεν ξέρω αν την δασκάλευε κάποιος (ή πόσα ζήταγε σε εσένα) αλλα ήταν χαζή γιατί τα ίδια που έκανε και έβαζε 15-20€ στην τσέπη θα μπορούσε να κάνει σε χοτέλι με άνεση 70-80€ την ώρα και να τα κρατάει όλα...
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τα λέω αλλά ναί, όποιος θέλει τα πολλά...
Για ραντεβού σε χοτελ δίπλα στο σπίτι τους κ ζητάνε πόσα γραφείου..
Θέλουν να πάρουν τα ποσοστά του νταβατζη, την ρεφα του μπάτσου, την διαφήμιση του γραφείο κ το 20ρικο του οδηγου..
Ξέχασα την τηλεφωνήτρια..
Κ μετα γυρνανε παλι εκει που ηταν γιατι δε τσουλαει.σχεδόν όλες έτσι την έχουν δει..
Για ραντεβού σε χοτελ δίπλα στο σπίτι τους κ ζητάνε πόσα γραφείου..
Θέλουν να πάρουν τα ποσοστά του νταβατζη, την ρεφα του μπάτσου, την διαφήμιση του γραφείο κ το 20ρικο του οδηγου..
Ξέχασα την τηλεφωνήτρια..
![]()