Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Απο την άλλη και αυτό που ψάχνεις συναισθημα είναι, απλά έχεις την "ασφάλεια" του προσωρινού και της "συναλλαγής"
Δεν έχεις άδικο man!!!

Οι "κανονικές" side chicks, έχουν ρίσκο πια για μένα. Για τον καθένα σαν εμένα.
Η γυναίκα μ και όμορφη είναι και προίκα έχει...
Από την άλλη, μεγάλωσα κιόλας...Κουράστηκα με τσι γκόμενες.
Οπότε, κάνω την Κότα :confused:
και γυρίζω στα Μπου τριβηλιζωντσς τα μυαλά των παραστρατημενων κορασίδων!!!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Σήμερα έσκασα 2χ10 στο μετάξι σε μπαζολατίνα που με γλωσσοφίλιαζε γιατι φεύγει και αυτή, μου δάγκωνε τα χείλη έκανε και ελεύθερο, πρήστηκε το κατω χειλος μου,
και 4x20 σε Λατίνα πολύ καλή για τα γούστα μου, ζήτημα να γάμησα 15' όλα τα υπόλοιπα έγλειφα και έγλειφε και μιλάγαμε.

Πρέπει να βρώ δουλειά, με καλύτερες αποδοχές για να μπορώ να συντηρήσω το χόμπι, δεν βγαίνει αλλιώς, ψαχνει κανείς καναν ceo/to αυτοφοράκια? Χαχαχαχαχαχαχα.

Πήρα και κάτι γενικές πληροφοριές για την ζωή των κοριτσιών και τις αποδοχές τους, ακόμα και στο 20ρικο δεν παίρνουν σε όλα τα σπίτια το 50% τα κορίτσια... οπότε μην απορρείτε αν σε κάμποσα σπίτια παίζει φόλα...

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
τα απέναντι παιδιά έχουν την απαίτηση όταν κάποιος παίρνει παράταση στο γαμησι να του βγάζουν την πουτανα από το δωματιο για να τη δουν στο σαλόνι…ρε τι ακούμε;!
Εμένα μου το έχουν 2 φορές αυτό και μία φορά που ήθελα άλλα 20' την κοπέλα επειδή περίμενε και άλλος πήγε σε αυτόν και ξαναήρθε, όταν πληρώνεις 1-1 τα 20ρικα μπορεί και να συμβεί, αν τα σκάσεις απο την αρχή δεν παίζει, βέβαια θα μπορούσα να είχα κάνει φασαρία αλλά ντάξ δεν ήθελα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
τα απέναντι παιδιά έχουν την απαίτηση όταν κάποιος παίρνει παράταση στο γαμησι να του βγάζουν την πουτανα από το δωματιο για να τη δουν στο σαλόνι…ρε τι ακούμε;!
Συμβαίνουν συνέχεια και σε όλα τα μπου, δυστυχώς, αυτά φίλε μ...
Η λιανική πώληση έχει τους δικούς της κανόνες.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εμένα μου το έχουν 2 φορές αυτό και μία φορά που ήθελα άλλα 20' την κοπέλα επειδή περίμενε και άλλος πήγε σε αυτόν και ξαναήρθε, όταν πληρώνεις 1-1 τα 20ρικα μπορεί και να συμβεί, αν τα σκάσεις απο την αρχή δεν παίζει, βέβαια θα μπορούσα να είχα κάνει φασαρία αλλά ντάξ δεν ήθελα.
Ρωτάμε... περιμένει άλλο δωμάτιο;... και ενημερώνουμε από πριν την τσα, οption για ακόμα 10-20min...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Καλημέρα Μύστες!

Άντε να έρθουν τα καινούργια, ανοιξιάτικα Λατινακια... να κάνουμε practice στα Ισπανικά, στο flirting, και στην αποφυγή Φολας...
Θα είμαι Μαδρίτη για 6 μέρες, εγώ θα στις φέρω, εκεί ειναι το layover για όλες

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
389
Πόντοι
21
Εχω να τσαρκαρω απο τις αρχες του χρονου φυλης -φωκαιας εχει τιποτα καλο να μου προτεινετε στην δευτερη- τριτη βαρδυα;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Θα είμαι Μαδρίτη για 6 μέρες, εγώ θα στις φέρω, εκεί ειναι το layover για όλες
ΟΠΑ όπα, στείλε σε πμ το τηλ να σου στείλω προκαταβολή στο Iris...:rockon:
Όχι να μην έρθουν άλλες φτάνει με αυτές είναι κ βρωμιάρες οι περισσότερες
Καλές είναι μωρέ...
Απλά θέλουν προσέγγιση ειλικρινή...
Είσαι μια νέα μητέρα, μόνη, που αναγκάζεσαι να κάνεις αυτή τη δουλειά;
Si!
Ωραία! Ahora, Chupa Lo con passione...:sunglasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.420
Πόντοι
10.656
Η φόλα κ η βρωμιά δεν έχει εθνικότητα σίγουρα, τα ποσοστά όμως δίνουν μια εντύπωση βέβαια
προσωπικα περναω πολυ καλα με τις Λατινες, αλλο αν βαρεθηκα το σωματοτυπο τους γιατι το εχουμε φαει στη μαπα θελοντας και μη, απλα οταν τελειωνει η βιζα και ειναι να φυγουν, αραιωνω και γω λιγο γιατι πεφτει η αποδοση τους, εφοσον δεν τις νοιαζει να κρατησουν πελατεια αφου ενας θεος ξερει ποσο καιρο θα κανουν να επιστρεψουν και αν θα τις θυμαται κανενας. Ουτε οι αρπαχτες εχουν εθνικοτητα, χιλιαδες πορνες εκ βαλκανιων ή σλαβες περνανε απο τους οικους και φευγουν εντος εβδομαδας, οταν δεν θελουν να γαμιουνται για λεφτα.

Μετα απο τριψηφιο αριθμο Λατινομουνων που γαμησα στα τσαρδια, παραδοξως κανενα δεν βρωμαγε ψαριλα και σαπιλα μεχρι στιγμης, μπορει και να ειμαι απλα τυχερος ομως. Δεν θα τις χαρακτηριζα βρωμιαρες σε καμια περιπτωση, και μιλαμε για τις φτηνοτερες ιεροδουλες του αγοραιου, προερχομενες κυριως απο την παμφτωχη Βενεζουελα... Αρα στα δικα μου ματια, προς το παρον δεν υπαρχει τετοια γενικευση. Και διαβαζοντας τακτικα το φορουμ, δεν εχω παρατηρησει πολλες τετοιες περιπτωσεις. Το αν κανουν τα παντα για τα λεφτα (ποια ιεροδουλη δεν το κανει;) ειναι αλλο θεμα...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
94
Like
13.205
Πόντοι
12.436
προσωπικα περναω πολυ καλα με τις Λατινες, αλλο αν βαρεθηκα το σωματοτυπο τους γιατι το εχουμε φαει στη μαπα θελοντας και μη, απλα οταν τελειωνει η βιζα και ειναι να φυγουν, αραιωνω και γω λιγο γιατι πεφτει η αποδοση τους, εφοσον δεν τις νοιαζει να κρατησουν πελατεια αφου ενας θεος ξερει ποσο καιρο θα κανουν να επιστρεψουν και αν θα τις θυμαται κανενας. Ουτε οι αρπαχτες εχουν εθνικοτητα, χιλιαδες πορνες εκ βαλκανιων ή σλαβες περνανε απο τους οικους και φευγουν εντος εβδομαδας, οταν δεν θελουν να γαμιουνται για λεφτα.

Μετα απο τριψηφιο αριθμο Λατινομουνων που γαμησα στα τσαρδια, παραδοξως κανενα δεν βρωμαγε ψαριλα και σαπιλα μεχρι στιγμης, μπορει και να ειμαι απλα τυχερος ομως. Δεν θα τις χαρακτηριζα βρωμιαρες σε καμια περιπτωση, και μιλαμε για τις φτηνοτερες ιεροδουλες του αγοραιου, προερχομενες κυριως απο την παμφτωχη Βενεζουελα... Αρα στα δικα μου ματια, προς το παρον δεν υπαρχει τετοια γενικευση. Και διαβαζοντας τακτικα το φορουμ, δεν εχω παρατηρησει πολλες τετοιες περιπτωσεις. Το αν κανουν τα παντα για τα λεφτα (ποια ιεροδουλη δεν το κανει;) ειναι αλλο θεμα...
επιτέλους μια ψύχραιμη άποψη.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Παιδιά, το λέω όσο ετοιμάζω βαλίτσα :cheesy: χθές(προχθές δλδ) πήρα Λατίνα που μου είπε πώς δεν είχε λεφτά να αγοράσει Τζέλ (όντως δεν είχε τζέλ) και ότι την έχει η/το αφεντικό σχεδόν υπο παρακολούθηση δουλειά-σπίτι, με την πρώτη μαλακία την στέλνει πίσω και απο το 20ρικο κρατάει μόνο τα 5€ τουλάχιστον προς το παρόν.
Μιλάμε για αθλιότητα, τι το συζητάτε, αν δεν έχει έρθει η άλλη 100% ενημερωμένη και συνειδητοποιημένη για αυτό που κάνει ... μην περιμένετε πολλά ... είναι όντως πάμφτωχες, ζόυνε σε σπίτια με σκεπή από ελενίτ και κάνουν παιδιά απο τα 14-19 λόγω... έρωτα ? τί να πώ, ξέρετε πώς πάει.
Βρώμα τύπου ιδρωτίλα/μυρωδιά εχω πετύχει κυρίως στα τέλη της βάρδιας, ψαρίλα ναί κάποιες φορές αλλά έχω τρομερή όσφρυση, πολλοί οίκοι δεν έχουν κάν ζεστό νερό...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
και κάνουν παιδιά απο τα 14-19 λόγω... έρωτα ?
Περί Λατίνων ο λόγος...

Ρε σεις Μύστες, τα παιδιά δεν τα "κάνουν", απλά τους "απαγορεύει" ο Καθολικισμός να κάνουν εκτρώσεις.
"Ου φονεύσεις"...
Σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι παράνομες κιόλας.

Η Μεγα Ερώτηση είναι γιατί είναι στην κουλτούρα των αντρών εκεί να παρατούν την μητέρα των παιδιών τους και τα παιδιά ...;
Δεν το απαγορεύει ο Καθολικισμός;

Κάνουν διάφορα οι τύποι...

Φιλος Αργεντινος ζογκλέρ, ταξίδευε στην Ελλάδα. Η Βραζιλιανα γυναίκα του 8 μηνών έγγυος πίσω, στο σπίτι του με την μάνα του.
Του λέω καλά ρε μαλακά, έχεις αφήσει την έγκυο γυναίκα σου μόνη της με την μάνα σ';
Μου λέει,- Η μάνα μου, μου είπε να ταξιδεψω τωρα γιατί μετά δεν θα μπορώ -
Το αποτέλεσμα; Έκανε ο βλάκας λάθος στην ημ/μια του εισιτηρίου, έχασε την πτήση του. Έπρεπε να δουλέψει, στα φανάρια κιόλας, να ξαναβγάλει 1200 για το εισιτήριο.
Είδε το παιδί του 3 μηνών πρώτη φορά τελικά....:confused:

Μετά, βέβαια, άντεξε 15 χρόνια μαζί.
Άθλος για Λατίνο.:grin:

Καμμία φορά αν είναι καμμία σπαστικουλα, ψιλομυτα πρίγκιπεσσα Λατίνα, και κράζει τους Πακις πολύ...
Της λέω, Αυτοί τουλάχιστον μένουν με την γυναίκα και τα παιδιά τους!.:sunglasses:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.389
Πόντοι
3.656
Παιδιά, το λέω όσο ετοιμάζω βαλίτσα :cheesy: χθές(προχθές δλδ) πήρα Λατίνα που μου είπε πώς δεν είχε λεφτά να αγοράσει Τζέλ (όντως δεν είχε τζέλ) και ότι την έχει η/το αφεντικό σχεδόν υπο παρακολούθηση δουλειά-σπίτι, με την πρώτη μαλακία την στέλνει πίσω και απο το 20ρικο κρατάει μόνο τα 5€ τουλάχιστον προς το παρόν.
Μιλάμε για αθλιότητα, τι το συζητάτε, αν δεν έχει έρθει η άλλη 100% ενημερωμένη και συνειδητοποιημένη για αυτό που κάνει ... μην περιμένετε πολλά ... είναι όντως πάμφτωχες, ζόυνε σε σπίτια με σκεπή από ελενίτ και κάνουν παιδιά απο τα 14-19 λόγω... έρωτα ? τί να πώ, ξέρετε πώς πάει.
Βρώμα τύπου ιδρωτίλα/μυρωδιά εχω πετύχει κυρίως στα τέλη της βάρδιας, ψαρίλα ναί κάποιες φορές αλλά έχω τρομερή όσφρυση, πολλοί οίκοι δεν έχουν κάν ζεστό νερό...
5 στο 20ρικο είναι ο λόγος που φέρνουν φουλ λατινες, μεγαλύτερο κέρδος αφού...
Δικαιολογίες πως δεν έρχονται οι ανατολικές είναι πίπες..
:vomit::vomit::vomit:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.420
Πόντοι
10.656
Μα αυτο λεω και εγω. Δεν ειναι εν γενει βρωμιαρες γυναικες οπως πχ οι Ινδες που εχουν την δυσωδια στο αιμα τους, αντιθετως, πολλες λατινες ειναι δασκαλεμενες απο μικρες να ειναι νοικοκυρες, για να βρουν καλο αντρα, που ειναι και ο μοναδικος τους στοχος/διεξοδος στις φαβελες που μεγαλωνουν. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντου, μην παρεξηγηθουμε.

Αλλο να εχεις προσβαση σε νερο και να μην κανεις μπανιο απο επιλογη ή αδιαφορια, και αλλο να μην εχεις προσβαση και αναγκαστικα να μενεις βρωμικος. Θεωρω οτι οι Λατινες ανηκουν στην δευτερη κατηγορια, αλλα ξαναλεω μπορει απλα να ημουν τυχερος. Ειμαι και λιγο επιλεκτικος τρομαρα μου και επιλεγω πιο νεες, οπως και τις επισκεπτομαι συνηθως στην αρχη της βαρδιας. Ενδεχομενως να αναθεωρησω εν καιρω.

Η Μεγα Ερώτηση είναι γιατί είναι στην κουλτούρα των αντρών εκεί να παρατούν την μητέρα των παιδιών τους και τα παιδιά ...; Δεν το απαγορεύει ο Καθολικισμός;

αυτη ειναι η μεγαλη ερωτηση; :think:
Προφανως γιατι δεν επελεξαν να ειναι θρησκοληπτοι χριστιανοι αλλα τους επιβληθηκε, οπως γινεται σε ολες τις χωρες με αντιστοιχο μορφωτικο επιπεδο. Δεν ειναι ιδεολογοι, απλα ακολουθουν την νορμα. Και στα καρτελ της κοκας και των οπλων στην Λατινικη αμερικη, με ενα σταυρο στο λαιμο τους ειναι ολοι... Και μετα σκοτωνουν 10 ατομα στο καθισιο τους γιατι αυτη ειναι η κουλτουρα. Μιλαμε για τις χωρες με την μεγαλυτερη εγκληματικοτητα, μεταφρασμενη σε δολοφονιες ανα ημερα/κατοικους κτλ... Ποιος θεος και ποια θρησκεια;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Προφανως γιατι δεν επελεξαν να ειναι θρησκοληπτοι χριστιανοι
Δεν τους λες και θρησκόληπτους τους Λατινους, ούτε καν τακτικά θρησκευόμενους. Απλά, έχουν συλλογικό ταμπού με την έκτρωση, πυροδοτούμενο από την θρησκευτική παράδοση...

Φαβελες;;;

Αυτές που έρχονται εδώ, δεν τις κόβω να έζησαν σε φαβελα ποτέ!
Λίγο μαζεμένες και συνεσταλμένες τις βλεπω!
Σχεδόν αβγαλτες κάποιες...
Εκεί έγκειται και το οποιο πρόβλημα μαζί τους, δεν είναι όλες ΚαραΠουταναρες που θέλουμε εμείς!:sunglasses:

Αν ερχόντουσαν από Φαβελες θα είχαμε κάθε μέρα party και στον κάτω μαχαλά -Μεταξι- και στην αριστοκρατική Φυλής.:confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom