Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Όχι στο άκυρο τελείως. Πρέπει να έχω μπει στον εν λόγω οίκο πάνω από 10 φορές το τελευταίο δίμηνο και με θυμάται γιατί δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της. Οπότε εκνευρίστηκε και μου λέει ότι μόνο αυτή δουλεύει εκεί και να μην ξαναπεράσω. Δεν το κάνω εσκεμμένα όμως, απλώς ελπίζω μήπως ξαναπετύχω την Λάνα που μου είχε αρέσει πολύ στο Βέργας 7 πάνω. Όπως φαίνεται όμως, δύσκολα θα αλλάξουν οι βάρδιες σε αυτά τα σπιτάκια.
Καποιες φορες εχει και 2 και 3 κοπελες εκει αλλα το στανταρ ειναι η Τινα,η οποια εχει πολλα δωματια γενικα και ειναι ευδιαθετη,γι αυτο σ λεω μ κανει εντυπωση.Αν οι υπηρεσιες σε αυτη την αλυσιδα δε βγαινουν ποτε και κανουν μονες παρουσιαση οι κοπελες δεν ειναι δικο σου προβλημα,εχουν και σε προγραμμα σε αλλο site βεβαια στο οποιο αν δε βρισκεται εκει καποια θα ειναι μαλλον στο πανω ή στο 2.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Είναι πολύ κομπλέ κορίτσι η Τίνα, απλά δεν έχει την σουπερ εμφάνιση.
Και καθαρη οσο λιγες.Λιγο πιο καυλιαρα να ητανε μονο, το σωμα το βρισκω ελκυστικο γουστα ειναι αυτα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ναι αφου θελει να τους παιρνει ολους...θα χασει σιγουρα πελατες που επιθυμουν να παιρνουν κοπελες που ειναι πιο επιλεκτικες σε αυτη τη δουλεια...γιατι ειναι και θεμα υγειας...επιλογη της.
..Η' θα μπορούσε να έλεγε,
"για λόγους υγιεινής, θα παίρνω μόνο Καζακστάνους και Ρώσους, συμπατριώτες μου"!:grin:

Δεν θα μας άρεσε καθόλου...
Και η Άννουλα θα είχε αναμονή και αυτή τη φορά...
..."θα σκάσει κανένας πελάτης"?:embarrased:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.103
Πόντοι
3.446
..Η' θα μπορούσε να έλεγε,
"για λόγους υγιεινής, θα παίρνω μόνο Καζακστάνους και Ρώσους, συμπατριώτες μου"!:grin:

Δεν θα μας άρεσε καθόλου...
Και η Άννουλα θα είχε αναμονή και αυτή τη φορά...
..."θα σκάσει κανένας πελάτης"?:embarrased:
Έχεις τρελίτσα, είσαι τρελοκομείο, κι έχεις δίκιο φυσικά.. :2funny::rockon::thumbsup:

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Καποιες φορες εχει και 2 και 3 κοπελες εκει αλλα το στανταρ ειναι η Τινα,η οποια εχει πολλα δωματια γενικα και ειναι ευδιαθετη,γι αυτο σ λεω μ κανει εντυπωση.Αν οι υπηρεσιες σε αυτη την αλυσιδα δε βγαινουν ποτε και κανουν μονες παρουσιαση οι κοπελες δεν ειναι δικο σου προβλημα,εχουν και σε προγραμμα σε αλλο site βεβαια στο οποιο αν δε βρισκεται εκει καποια θα ειναι μαλλον στο πανω ή στο 2.
Ναι αλλά τί άλλο μπορώ να κάνω; Έτσι και ξαναπεράσω θα με βρίσει τώρα. Και πάντα είμαι ευγενικός όταν μπαίνω χαιρετάω και λέω ευχαριστώ φεύγοντας...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Ναι αλλά τί άλλο μπορώ να κάνω; Έτσι και ξαναπεράσω θα με βρίσει τώρα. Και πάντα είμαι ευγενικός όταν μπαίνω χαιρετάω και λέω ευχαριστώ φεύγοντας...
Μπορεις να περασεις και να της γαμησεις δυνατα το μουνακι για παραδειγματισμο,ειναι στενο και δεν βαζει λιπανση ;)Και η γυμνασμενη σφριγηλη κωλαρα καυλα στα 4 για μπατσες.

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Μπορεις να περασεις και να της γαμησεις δυνατα το μουνακι για παραδειγματισμο,ειναι στενο και δεν βαζει λιπανση ;)Και η γυμνασμενη σφριγηλη κωλαρα καυλα στα 4 για μπατσες.
Θα το σκεφτώ... Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγάζει το κάτι παραπάνω σαν κάποιες άλλες μεγαλούτσικες που έχω πάρει σε στυλ Barbora ή Σόνια στην Φωκαίας για να με πείσει.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Θα το σκεφτώ... Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγάζει το κάτι παραπάνω σαν κάποιες άλλες μεγαλούτσικες που έχω πάρει σε στυλ Barbora ή Σόνια στην Φωκαίας για να με πείσει.
Αυτες ειναι γριες που λες ,η Τινα "ντροπαλο" κοριτσακι μπροστα τους αλλα γουσταρει πουτσο και δεχεται καθοδηγηση.Για χαλαρο στυλ gfe(δε θελει φιλια στομα,απο μενα τουλαχιστον) ειναι safe επιλογη.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
Καλησπέρα και απο μένα στην παρέα.
Μια μικρή συνεισφορά.
Το Περγάμου 1 είναι ανοιχτό με 2 Λατινες. Το απλό πρόγραμμα ειναι στα 50 ευρώ, ολα τα άλλα έξτρα. Εννοείται πως δεν πέρασα.
οπότε άνοιξε μεν αλλά ως στούντιο πλέον, αν κρίνουμε από τον τιμοκατάλογο. Το κάτω υποθέτω που έχει και ντουζιέρες;

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
που να δείτε άστεγο Βέργας που κανονικά δεν θα πρεπε καν να μπει σαλόνι και οδοκαθαριστή μετά από βάρδια ξημερώματα…τουλάχιστον εκεί παίζει και κάνα ντους άμα θέλουν! όταν δεν υπάρχει ροή όλοι καλοί χωράνε!
Και ο Διογενης ο Σινωπευς αστεγος ηταν αλλα εσκασε incall στο πυθαρι του η καλυτερη πουτανα της εποχης στο τζαμπα με ανταλλαγμα λιγη απο τη σοφια του.Μονο ενας τετοιος μπορει να ξεκλειδωσει την queen.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σωστός φίλε!:hi:
Και εσύ και ο Διογένης!!!
..και φαντάζομαι για που πηγαίνει το Queen...

Άλλο σκέφτομαι ομως- μακαρι ένα στα δυο post να ήταν σαν αυτό - να είχαν κάτι να "πουν".

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
δεν είχες ανθοδέσμη γι’αυτό…

Τυπε, αντικειμενικά τωρα, αμα δεις τους πελάτες που βάζει η Σαμπίνα μεσα στον οίκο να την γαμησουν ειναι μονο Αλβανοί και Ρομά.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
που να δείτε άστεγο Βέργας που κανονικά δεν θα πρεπε καν να μπει σαλόνι και οδοκαθαριστή μετά από βάρδια ξημερώματα…τουλάχιστον εκεί παίζει και κάνα ντους άμα θέλουν! όταν δεν υπάρχει ροή όλοι καλοί χωράνε!

Και ο Διογενης ο Σινωπευς αστεγος ηταν αλλα εσκασε incall στο πυθαρι του η καλυτερη πουτανα της εποχης στο τζαμπα με ανταλλαγμα λιγη απο τη σοφια του.Μονο ενας τετοιος μπορει να ξεκλειδωσει την queen.

Τυπε, αντικειμενικά τωρα, αμα δεις τους πελάτες που βάζει η Σαμπίνα μεσα στον οίκο να την γαμησουν ειναι μονο Αλβανοί και Ρομά.
Είμαι Η Σαμπίνα!!!
Το παραδέχομαι...
Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε μαζί μου...:grin:
...Μη σας τον κόψω...

Μου έχετε κινήσει το
ενδιαφέρον με αυτο το δύστροπο πορνιδιο...
Αν και όπου ακούς πολλά κεράσια...

Το πλάνο είναι να μπω δωμάτιο, να της πω,
" Οπα, περίμενε μη γδυνεσαι, και κυρίως μη με ακουμπάς. ..Θέλω να σταθείς όρθια απλά, να σε κοιτάζω και να τον παίξω.'
Αφού χύσω, θα της πω...
"Ήσουν πολύ καλή!
Μπορεί και να ξανάρθω..."

Η' θα στρώσει λίγο η' θα ξεφύγει τελείως...

Όποιος μου γράψει ότι καίω ένα 20ρικο είναι πολύ ξενερωτος.. και μη Μύστης....

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Είμαι Η Σαμπίνα!!!
Το παραδέχομαι...
...Μη σας τον κόψω...

Μου έχετε κινήσει το
ενδιαφέρον με αυτο το δύστροπο πορνιδιο...
Αν και όπου ακούς πολλά κεράσια...

Το πλάνο είναι να μπω δωμάτιο, να της πω,
" Οπα, περίμενε μη γδυνεσαι, και κυρίως μη με ακουμπάς. ..Θέλω να σταθείς όρθια απλά, να σε κοιτάζω και να τον παίξω.'
Αφού χύσω, θα της πω...
"Ήσουν πολύ καλή!
Μπορεί και να ξανάρθω..."

Η' θα στρώσει λίγο η' θα ξεφύγει τελείως...

Όποιος μου γράψει ότι καίω ένα 20ρικο είναι πολύ ξενερωτος.. και μη Μύστης....
Ψεμματα λέει! Τον έχω δει έξω αυτόν, δεν είναι η Σαμπίνα, αν ήσουν η Σαμπίνα και είχαμε βγει έξω θα ήμουν ιδιαιτέρως ρομαντικός! :smitten: :knockinb:
Κατά τ άλλα καλή εβδομάδα κύριοι συναγωνιστές, χρόνια πολλά, δύσκολη μέρα σήμερα για τους "χαλβάδες" και τους "ταραμάδες" του site, μην πολυκυκλοφορείτε έξω θα σας φάνε! :2funny: Από την άλλη οι "γίγαντες" να κινηθούν ελεύθερα ανεξαρτήτως ημερών. :hi:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Είμαι Η Σαμπίνα!!!
Το παραδέχομαι...
...Μη σας τον κόψω...

Ψεμματα λέει! Τον έχω δει έξω αυτόν, δεν είναι η Σαμπίνα, αν ήσουν η Σαμπίνα και είχαμε βγει έξω θα ήμουν ιδιαιτέρως ρομαντικός! :smitten: :knockinb:

Η Σαμπίνα ήμουν ρε συ!!!

Απλά είχα βγάλει την Μάσκα της οξείας Διαταραχής Νάρκισσηστικης Προσωπικότητας και φορούσα ένα Αποκριάτικο μουστάκι...:glasses:

Ρε συ Plasma, Μαρτυρίαρη!!!
:2funny::2funny::2funny::headbang:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Η Σαμπίνα ήμουν ρε συ!!!

Απλά είχα βγάλει την Μάσκα της οξείας Διαταραχής Νάρκισσηστικης Προσωπικότητας και φορούσα ένα Αποκριάτικο μουστάκι...:glasses:

Ρε συ Plasma, Μαρτυρίαρη!!!
:2funny::2funny::2funny::headbang:
:cheesy: Κάθε φορά που με λες Plasma νοιώθω σαν τηλεόραση και που έρχεται ο Πανταζής στο μυαλό.
Θα μοιραστώ ιστορία πραγματική. Παρα πολλά χρόνια πίσω είχα δουλέψει ως security (ναι κανονικός security, έχω και άδεια/δίπλωμα) σε τράπεζα. Εκεί τον ταμία τον Έλεγαν Βάιο! Μια μέρα η άλλη ταμίας που ήταν γυναίκα τον πείραζε όχι άσχημα αλλά τον καυλαντιζε και οι άλλοι τραπεζικοί γελούσαν. Αυτός άρχισε να την καυλαντιζει με το επίθετο της που μπορούσε με λίγες "αλλοιώσεις" να δώσει διασκεδαστικές versions. Γυρίζει η ταμίας και μου λέει: με κοροϊδεύει για το επίθετο μου τι να του πω? Πως μου ηρθε, θυμίζω τον έλεγαν Βάιο, και στην τηλεόραση τότε παιζόταν μια διαφήμιση για τηλεόραση...και τα συνδύασα...της είπα πες τον Sony Βάιο! Από τότε του κόλλησε! (sony vaio ήταν τηλεόραση και εγώ τον είπα...sony Βάιο) anyway τότε σε live είχε πλάκα ήταν πετυχημένο.

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
565
Πόντοι
20
Καλημερες, υπαρχει καποια για PSE/ υποτακτικη στο 20αρικο ? Με την Μπιουτι το χω βρει αυτο αλλα αν εχετε καποια αλλη θα ηταν ευπροσδεκτο.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Καλημερες, υπαρχει καποια για PSE/ υποτακτικη στο 20αρικο ? Με την Μπιουτι το χω βρει αυτο αλλα αν εχετε καποια αλλη θα ηταν ευπροσδεκτο.
Δοκίμασε Μόνικα Φωκ25 είπαμε, μόνο για PSE κάνει

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
τι μου θύμισες τώρα! Πάει καιρός, βλέπω έναν τύπο να μπαίνει στο Περγ.27 και σκιάχτηκα.
Μόνο άστεγος θα μπορούσε να είναι. Έσταζε λίγδα από πάνω ως κάτω. Τα ρούχα του μαύρα από τη βρώμα. Τα μαλλιά τζίβα και γυάλιζαν. Δεν τον είδα από τόσο κοντά ώστε να εισπνεύσω και άρωμα.
Έμεινα με την απορία, υπάρχει περίπτωση να τον πήρε αυτόν κοπέλα στο δωμάτιο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom