Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ναι, καταλαβαινω γιατι γελας, :cheesy:
Αλλα παντως τετοια συγκριση ?! :grin::grin:
Και μια ερωτηση... :wink: Την Ροξι, τι ωρα την πετυχες?
Η Ρωξάνα επειδή δεν έχει την "εμφάνιση" των υπολοίπων, κλείνει τρύπες στις βάρδιες, θα την βρείς και πάνω και κάτω και στις 3 βάρδιες αλλα ποιο πολύ 1-2.
Την είχα πάρει την 1η μέρα της το είχα γράψει κιόλας που ήταν ακόμα ψαρωμένη και ήμουν ευχαριστημένος, απο τότε έχει ξεψαρώσει και μου ρίχνει κάτι βλέμματα μέσα στην καύλα όταν περνάω βόλτα ή με άλλη στον οίκο.
Υπέρτατη κωλαρα νταρντανα πράσινο μάτι λίγο έντονη μύτη γυαλιά και χειλαρες! Μου την έπεφτε για την μηχανή μου αλλά ο μαλακας είχα σχέση! Τον τελευταίο καιρό δεν την βλέπω καν οπότε μάλλον έφυγε! Δν μπορώ να θυμηθώ το όνομα γιατί την είχα ψάξει ινστα αλλά δεν την βρήκα ποτέ! Ελενα ; Δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια!
Ναί, την νταρντανοκώλα μελαχρινή λές, καλά θυμάσαι, την έχω στα μνμ γιατί με καυλάντιζε αλλά μέχρι εκεί, δεν πήγε παρακάτω, μάλλον ψάχνει followers γενικά, tip ,έχει τικτοκ με αρκετούς followers.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Η Ρωξάνα επειδή δεν έχει την "εμφάνιση" των υπολοίπων, κλείνει τρύπες στις βάρδιες, θα την βρείς και πάνω και κάτω και στις 3 βάρδιες αλλα ποιο πολύ 1-2.
Την είχα πάρει την 1η μέρα της το είχα γράψει κιόλας που ήταν ακόμα ψαρωμένη και ήμουν ευχαριστημένος, απο τότε έχει ξεψαρώσει και μου ρίχνει κάτι βλέμματα μέσα στην καύλα όταν περνάω βόλτα ή με άλλη στον οίκο.
Επειδή κάθε δεύτερη μέρα είμαι στο Φιλιππιδισταν κάτι μηνες τώρα, μέχρι να... γυρίσω μετανοιωμένος στο Μετάξι...:O
Σε/σας πληροφορω ότι το Ρωξανακι έχει γίνει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εκεί μέσα.
Καθημερινη και αναμονες...
Της το είπα κιολας.
Brava! Sucesso!!!:sunglasses:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Έχω καταλάβει ότι δεν σας ενδιαφέρει (και καλά) η Στατιστική Κλειδαρότρυπα...:sunglasses:

Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα. Φίλιπ - 27 κριτικες

Η "Πουτανομαχια" του Ησιόδου, συνεχίζεται...

*Η ΊσαΜπέλλα Χωρίς έλειπε, ένα δίμηνο....
αλλά εντάξει...
Πουτσα πουτσα,
κριτικη κριτική,
πηγαίνουν τα κορίτσια μου...
την είδα χτες σε βόλτα, την κοίταξα καλύτερα χτες, στο πρόσωπο όχι αλλού :grin:, έχει πολύ έξυπνο μουτράκι, και μιας και τέτοια ώρα που γράφω αυτά, είχα φαίνεται πολλά να κάνω στη ζωή μου...επειδή ξέρω και να ξεματιαζω...ΔΕΝ κάνω πλάκα ξεμάτιασα από βαρεμάρα την Ιζαμπελλα η οποία ήταν πολύ ματιασμενη, ακόμα χασμουριεμαι και έχω βουρκωσει. Απλά επειδή δεσμεύτηκα να τη ξεματιαζω!

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Δεν θα πώ ονόματα αλλά σε κάποια φάση γυρνάει μία κοπέλα των οίκων την ώρα που έφευγα ενώ είχα περάσει μισάωρο με την "φίλη" της, "εσυ όλο πουτάνες είσαι" (μάλλον την έτσουξε που δεν πήρα αυτή), της απντάω : "Δεν κατάλαβες, εγώ είμαι μεγαλύτερη πουτάνα απο εσένα" και έκλασε στο γέλιο.
Με πολυ γνωστη πουτανα στο δωματιο.

-Πως σε λενε εσενα σε ξερω.

-Φεηκ ονομα που μου ρθε ας πουμε Γιαννης.

-Μμμ σε θυμαμαι Γιαννακη,εχουμε περασει ξανα σε θυμαμαι μμμ.

-Μπα πρωτη φορα.

-Αφου σε θυμηθηκα τι μου λες μπα ρε Γιαννακη,ισως αλλο σπιτι που δουλευα αλλα δεν ξεχναω.

-Μπα,θα σε θυμομουν.

-Ε πως,ολη μερα εδω γυρνατε που να θυμασαι...

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Πέρασμα νωρίτερα από κάποια σπιτάκια Φυλής με αδιάφορες κοπέλες για εμένα. Η μόνη που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν μια Ισπανίδα κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας στο Φυλής 67. Αν θέλετε να την τσεκάρετε ίσως αξίζει. Κατέληξα Φωκαίας στην Σόνια την οποία έχυσα στο στόμα και χαλάρωσα. Μετά πέρασα κι από Φωκαίας 25 με μια Μόνικα για την οποία θα γράψω σύντομα. Δεν με τρέλανε ούτε αυτή δυστυχώς...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Πέρασμα νωρίτερα από κάποια σπιτάκια Φυλής με αδιάφορες κοπέλες για εμένα. Η μόνη που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν μια Ισπανίδα κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας στο Φυλής 67. Αν θέλετε να την τσεκάρετε ίσως αξίζει. Κατέληξα Φωκαίας στην Σόνια την οποία έχυσα στο στόμα και χαλάρωσα. Μετά πέρασα κι από Φωκαίας 25 με μια Μόνικα για την οποία θα γράψω σύντομα. Δεν με τρέλανε ούτε αυτή δυστυχώς...
Μόνικα μεγάλη πουτανάρα, μόνο για σκληρά αγόρια, δεν ειναι για γουτσου γουτσου, στον καθρέπτη και στον νιπτήρα μόνο!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435

-Μπα πρωτη φορα.

-Αφου σε θυμηθηκα τι μου λες μπα ρε Γιαννακη,ισως αλλο σπιτι που δουλευα αλλα δεν ξεχναω.

-Μπα,θα σε θυμομουν.

η Τζούλια από Φιλιππίδου...Κάθε φορά: " μη μου πεις πως σε λένε, εγώ θα θυμηθώ"...όλο Νίκο με έλεγε! δεν το πέτυχε ποτέ! :2funny:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Χαχα ναι το ελευθερο τις πειραξε την τελευταια φορα που περασα το σαλονι ηταν γεματο πραγματικα με πιθηκανθρωπους που περιμεναν ολοι να περασουν. Μαλιστα ειχαν σηκωθει ολοι ορθιοι μπροστα απο την τσατσα για να παρουν προτεραιοτητα. Τα κοριτσακια λυπηθηκα.. εννοειται λακισα κ μαυρο στο βρωμοσπιτο

Λατίνα την Παρασκευή που πήρα 1η φορά, ξετρελάθηκε που ήμουν καθαρός και μύριζα ωραία, καθόταν και μύριζε τον λαιμό μου 2', όταν τέλειωσε η συνεδρία είχα γίνει λούτσα στον ιδρώτα μιλάμε το μαλλί ήταν λες και βγήκα απο το ντούζ και έσταζα πάνω της, της ζητάω συγνώμη και αντί να γκρινιάξει ή να σιχαθεί όπως έχουν κάνει αλλες με αγκάλιαζε και μου έλεγε μην ανησυχείς....
Τι τυροβρωμίκουλες βλέπουν εκει μέσα.... δεν μπορώ να φανταστώ...

Τελευταία τροποποίηση:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Τι τυροβρωμίκουλες βλέπουν εκει μέσα.... δεν μπορώ να φανταστώ...
Ρε μαγκες νταξει εχω καιρο να τσαρκαρω αλλα μονο εγω δεν βλεπω τοσο ακραια πλεμπα; Οκ δεν ειναι και η αφροκρεμα αλλα νταξει δεν ειναι και των σπηλαιων ο μεσος μπουρδελιαρης

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21

-Μπα πρωτη φορα.

-Μπα,θα σε θυμομουν.

Πρεπει να μας πεις ονομα τανας τωρα ομως μην μας βαζεις σε σκεψεις… μην ξηγιεσαι ετσι ρε γιαννακη

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ρε μαγκες νταξει εχω καιρο να τσαρκαρω αλλα μονο εγω δεν βλεπω τοσο ακραια πλεμπα; Οκ δεν ειναι και η αφροκρεμα αλλα νταξει δεν ειναι και των σπηλαιων ο μεσος μπουρδελιαρης
Γιατί κάθεσαι και τους μυρίζεις ή τους βλέπεις γυμνούς να δείς αν είναι ξυρισμένοι και καθαροί ή μεσα στα σπυριά και την σκουλαμέγκρα?

Όταν ο άλλος φτάσει σε σημείο να μυρίζει όταν κάθεσαι δίπλα του χειμωνιάτικα είναι ήδη πολύ βρώμικος, δεν έχεις μπεί σε δωμάτιο ποτέ και να βρωμάει απο τον προηγούμενο?
Εδώ ρε μαλάκα μέσα στην εβδομάδα είδα στην φυλής τύπο να εχει σκάσει με την φόρμα εργασίας τίγκα στις μπογιές και τους σοβάδες... Έλληνας η Αλβανός ήταν, φαντάσου....

Στην τελική εγώ ανέφερα ένα πραγματικό γεγονός, την ρωτησα κιόλας γιατί οι άλλοι πελάτες δεν είναι καθαροί? και μου απάντησε οχι οι περισσοτεροι...
Ειδικά οι Λατίνες μου το λένε πολύ συχνά, αλλά και 1-2 στανταράκια μου.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Γιατί κάθεσαι και τους μυρίζεις ή τους βλέπεις γυμνούς να δείς αν είναι ξυρισμένοι και καθαροί ή μεσα στα σπυριά και την σκουλαμέγκρα?

Όταν ο άλλος φτάσει σε σημείο να μυρίζει όταν κάθεσαι δίπλα του χειμωνιάτικα είναι ήδη πολύ βρώμικος, δεν έχεις μπεί σε δωμάτιο ποτέ και να βρωμάει απο τον προηγούμενο?
Εδώ ρε μαλάκα μέσα στην εβδομάδα είδα στην φυλής τύπο να εχει σκάσει με την φόρμα εργασίας τίγκα στις μπογιές και τους σοβάδες... Έλληνας η Αλβανός ήταν, φαντάσου....

Στην τελική εγώ ανέφερα ένα πραγματικό γεγονός, την ρωτησα κιόλας γιατί οι άλλοι πελάτες δεν είναι καθαροί? και μου απάντησε οχι οι περισσοτεροι...
Νταξει δεν ειπα οτι εχεις αδικο… και αυτο ισχυει εχω μπει σε δωματιο και σκυλοβρωμαγε και ειπα να αλλαξουν σεντονια και να φερουν αποσμητικο χωρου… εδωσα και εξτρα γιατι ο προηγουμενος ηταν βρωμιλος… απλα μαλλον δεν τους μπανιζω οπτικως μπορει να σφαλλω και γω…. Θα γινω ιχνηλατης απο δω και μπρος επιθεωρητης κλουζο :ak::ak:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010

Τύποι που μόλις σχόλασαν και πάνε να γαμήσουν με φόρμα εργασίας -μπογιατζήδες λόγου χάριν- είναι κλασσική περίπτωση που πετυχαίνω Φυλής όποτε πάω. Πετυχαίνω τουλάχιστον έναν τέτοιο σε κάθε βόλτα μου στα σπιτάκια. Θεωρώ είναι λάθος του οίκου οι οποίοι τους αφήνουν να περνάνε πάντως...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Τύποι που μόλις σχόλασαν και πάνε να γαμήσουν με φόρμα εργασίας -μπογιατζήδες λόγου χάριν- είναι κλασσική περίπτωση που πετυχαίνω Φυλής όποτε πάω. Πετυχαίνω τουλάχιστον έναν τέτοιο σε κάθε βόλτα μου στα σπιτάκια. Θεωρώ είναι λάθος του οίκου οι οποίοι τους αφήνουν να περνάνε πάντως...
Εχω πετυχει τυπο 30αρη στο 19 της Λιζας να σκαει με φορεσια μαστορικη ,τερμα μπουγελοφατσα σπασικλακι ομως. Σαλονι γεματο ναυαγια (και γω μεσα) περιμεναμε αλλα αυτος εκανε τη διαφορα.Μολις ανακοινωνει πως ειναι η Λιζα σημερα σηκωσε το δαχτυλο σα να ηθελε αδεια να πει μαθημα ή σαν δημοπρασια κοιτωντας γυρω με αγχος και φωναξε εγω εγω χωρις να το κατεβασει.

Ποιο μελος εισαι τυπε αποκαλυψου.:afro:

Καταταλλα για Τινα δε μας ειπες,σε βρισε ετσι στο ακυρο?

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Εχω πετυχει τυπο 30αρη στο 19 της Λιζας να σκαει με φορεσια μαστορικη ,τερμα μπουγελοφατσα σπασικλακι ομως. Σαλονι γεματο ναυαγια (και γω μεσα) περιμεναμε αλλα αυτος εκανε τη διαφορα.Μολις ανακοινωνει πως ειναι η Λιζα σημερα σηκωσε το δαχτυλο σα να ηθελε αδεια να πει μαθημα ή σαν δημοπρασια κοιτωντας γυρω με αγχος και φωναξε εγω εγω χωρις να το κατεβασει.

Ποιο μελος εισαι τυπε αποκαλυψου.:afro:

Καταταλλα για Τινα δε μας ειπες,σε βρισε ετσι στο ακυρο?
Όχι στο άκυρο τελείως. Πρέπει να έχω μπει στον εν λόγω οίκο πάνω από 10 φορές το τελευταίο δίμηνο και με θυμάται γιατί δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της. Οπότε εκνευρίστηκε και μου λέει ότι μόνο αυτή δουλεύει εκεί και να μην ξαναπεράσω. Δεν το κάνω εσκεμμένα όμως, απλώς ελπίζω μήπως ξαναπετύχω την Λάνα που μου είχε αρέσει πολύ στο Βέργας 7 πάνω. Όπως φαίνεται όμως, δύσκολα θα αλλάξουν οι βάρδιες σε αυτά τα σπιτάκια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom