Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Ίντα ναι ετούτο;Τυπε,η συζυγος μηπως ειναι cuckquean?
Ίντα ναι ετούτο;Τυπε,η συζυγος μηπως ειναι cuckquean?
Chick Queen?Ε είναι λίγο περιέργη η περίπτωση του κυρίου σίγουρα
Δεν κρίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω και απόλυτα χαχαχαχ.
Chick Queen?Τυπε,η συζυγος μηπως ειναι cuckquean?
Chick Queen?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Chick Queen?
Σύντομη απάντηση:Ε είναι λίγο περιέργη η περίπτωση του κυρίου σίγουρα
Δεν κρίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω και απόλυτα χαχαχαχ.
Could be, but she s not...![]()
Urban Dictionary: Cuckquean
Cuckquean: A woman who gets off watching her man have sex with another woman or hearing about the sex he already had with someone else.cuckquean.urbanup.com

Αν αυτή εχει τα λεφτά, εσύ εισαι η trophy wife.Could be, but she s not...
Εγώ για πλάκα την λέω
Trophy Wife.![]()
Δεν έχει τρελά λεφτά, επιτυχημένοι επαγγελματικά είμαστε και οι δύο απλά...Αν αυτή εχει τα λεφτά, εσύ εισαι η trophy wife.![]()
Πρεπει να ανοιξει νημα με το επαγγελματικο στατους του καθε μπουρδελιαρη και να γινουν ερευνες . Θα μπουμε στο στοχαστρο των πανεπιστημιων. Θα γινουμε παγκοσμιο θεμα.Δεν έχει τρελά λεφτά, επιτυχημένοι επαγγελματικά είμαστε και οι δύο απλά...
Τι να τα κάνεις τα λεφτά???
Ομορφιά έχει, (σαν την Αννούλα μας, petit), 42 χρόνων μπουμπούκι όμως ακόμα.
Γι'αυτό είναι trophy ...
Και εμένα τα petit μ'αρέσουν λίγο παραπάνω, λεφτά, αν είχα περισσότερα θα έπαιζα άλλη μπάλα, κυρίως λόγω αυτοπεποίθησης και άνεσης, δεν πεινάω κιόλας αλλά λέμε τώρα ...Δεν έχει τρελά λεφτά, επιτυχημένοι επαγγελματικά είμαστε και οι δύο απλά...
Τι να τα κάνεις τα λεφτά???
Ομορφιά έχει, (σαν την Αννούλα μας, petit), 42 χρόνων μπουμπούκι όμως ακόμα.
Γι'αυτό είναι trophy ...
Ήδη λέμε πολλά όμως και μπορούμε να ταυτοποιηθούμε σχετικά εύκολαΠρεπει να ανοιξει νημα με το επαγγελματικο στατους του καθε μπουρδελιαρη και να γινουν ερευνες . Θα μπουμε στο στοχαστρο των πανεπιστημιων. Θα γινουμε παγκοσμιο θεμα.
Θα το υποστω… ειμαστε αντρες τα αντεχουμε ολαΚαι εμένα τα petit μ'αρέσουν λίγο παραπάνω, λεφτά, αν είχα περισσότερα θα έπαιζα άλλη μπάλα, κυρίως λόγω αυτοπεποίθησης και άνεσης, δεν πεινάω κιόλας αλλά λέμε τώρα ...
Ήδη λέμε πολλά όμως και μπορούμε να ταυτοποιηθούμε σχετικά εύκολα![]()
Εγώ λέω να πάμε όλοι οι καμμένοι για κανα ποτό, κερνάει ο @MALA BARISTA που είναι επιτυχημένος.Θα το υποστω… ειμαστε αντρες τα αντεχουμε ολα![]()
Ο @MALA BARISTA μου φενεται κανει την μεγαλη ζωη .Εγώ λέω να πάμε όλοι οι καμμένοι για κανα ποτό, κερνάει ο @MALA BARISTA που είναι επιτυχημένος.![]()
Ο @MALA BARISTA μου φενεται κανει την μεγαλη ζωη .
Η Δόξα/Επαγγελματική Φημη (του καλλιτεχνη)Εγώ λέω να πάμε όλοι οι καμμένοι για κανα ποτό, κερνάει ο @MALA BARISTA που είναι επιτυχημένος.![]()

Πάντως τα petit μένουν μπουμπούκια μέχρι τα -ηντα! Αυτό μας δείχνει η εμπειρια της ζωης...Και εμένα τα petit μ'αρέσουν λίγο παραπάνω, λεφτά, αν είχα περισσότερα θα έπαιζα άλλη μπάλα, κυρίως λόγω αυτοπεποίθησης και άνεσης, δεν πεινάω κιόλας αλλά λέμε τώρα ...
Ήδη λέμε πολλά όμως και μπορούμε να ταυτοποιηθούμε σχετικά εύκολα![]()
Επικίνδυνο σπορ, χαχαχαχΘα περάσω και από Μπέλλα ΜΑ25 να την κοιτάξω μες τα ματια, μήπως αλλάξω πίστα από Πέμπτη ...
Ρε συ, κορόιδευα αυτούς που τους αρέσουν οι μικρούλες...και έχω γίνει σαν τα μούτρα τους!Επικίνδυνο σπορ, χαχαχαχ

εμ, όταν εμείς τα λέμε...Ρε συ, κορόιδευα αυτούς που τους αρέσουν οι μικρούλες...και έχω γίνει σαν τα μούτρα τους!![]()
Απ' ότι μαθαινωαπο το μέτωπο, δυστυχώς...
η Μπέλα στο ΜΑ25 είναι μόνο bella (όμορφη),
Και όχι Κουνια-Μπελα
που θα ηταν ο
ιδανικός συνδυασμός μιας Puta Principal!
Κρίμα...

Θα παω αυριο και θα τη μαθω να το τιμαει το 20ρικο
τελειωσανε τα ψεμματα της ! Αυριο θα τιμωρηθει!!!![]()
Φιλαράκι, εφόσων "στοχοποιηθηκες" δύο τινά μπορούν να συμβούν:Μαγκες στο μ αλεγανδρου 21 τι θ γινει με τ τραβελοσταμο ολο παω γαμαω κ μολις ντυνομαιμπουκαρει. Ειμαι στα ορια ν το καταγγειλω στα πρωινα τηλεδικαστηρια!οχι σοβαρα ομως ξερει κανεις τ ωρες δουλευει εκει ο ανωμαλος ν τον αποφευγω γτ ο οικος φερνει καλα τεμαχια