Νομίζω έχει παρατραβήξει το θέμα και δεν οδηγεί απολύτως πουθενά.
Σαφώς δεν θα σας πω τι θα κάνετε, όμως σκεφτείτε για μία στιγμή ότι όσοι μας διαβάζουν θα επιβεβαιώνουν τις προκαταλήψεις τους (για το πόσο ναυάγια είμαστε)
Θέλω όμως να σχολιάσω κάτι άλλο:
Και τι έγινε αν ο Elganador είναι Αλβανός; Σάμπως εμείς είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα με όλη τη μίξη που έχει συμβεί τις τελευταίες χιλιετίες;
Και τι έγινε αν ο Μπάμπολας γουστάρει στραπόν; Άντρας είσαι αν δεν τον τρως από πίσω ή εάν τιμάς το λόγο σου, είσαι δίκαιος και σωστός προς τους άλλους;
Και τι έγινε αν ο Reuzel έχει φετίχ με τα σωματικά υγρά, ο Τζούναξ με τα ακάποτα και ο Περπάτημα με την κτηνοβασία; Σε μπουρδελοsite γράφουμε, όχι στο εκκλησία online. (Θεωρητικά) θα έπρεπε εμείς οι μπουρδελιάρηδες να μην κρίνουμε τα γούστα και τα βίτσια των υπολοίπων, διότι εμάς μας κρίνει όλη η κοινωνία επειδή πηγαίνουμε στους οίκους.
Πηγαίνετε βρείτε λοιπόν κανένα μουνί να βγάλετε γούστα, κάντε την τσάρκα σας, φάτε το φαλάφελ σας και στο τέλος γυρίστε στο σπίτι πιο χαρούμενοι απ'ότι όταν φύγατε.
Απειλές με νταηλίκια και ξύλα δεν οδηγούν πουθενά, ειδικά όταν είναι κούφιες.
Τέλος, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω και ίσως ήταν λάθος μου που τα έγραψα.
Ελπίζω από τη ''διοίκηση'' να μπει μία τάξη.