Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Κάνω δημόσια έκκληση στον διαχειριστή @antisthenis να επιβάλει τη τάξη και να βάλει στη θέση τους κάποια άτομα που δε σέβονται ούτε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Για να μπαίνουν κ κάποια πράγματα στη θέση τους!!!
Καμαρώστε έναν τύπο που ζητάει δάχτυλα με γάντι από τις κοπέλες @Τζούναξ κ μετά πετάει λάσπη...
Δεν σχολιάζω, απλά διαβάστε...

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Κάνω δημόσια έκκληση στον διαχειριστή @antisthenis να επιβάλει τη τάξη και να βάλει στη θέση τους κάποια άτομα που δε σέβονται ούτε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Ενώ εσύ τα σέβεσαι... :jerking::2funny:

Η δημόσια έκκληση ήταν για να σβηστούν αυτά που δεν σε συμφέρουν. Γι αυτό κι έχασε το νόημα η συζήτηση. Το τονίζω για όσους μπήκαν τώρα στο νήμα.

Έπρεπε να σε είχαν περιλάβει από την αρχή τα σοβαρά μέλη του σάη (βλ. @n.smirni76 , @DmtrsxXx , @Pa Luki Luk κ.ά.).

Τώρα έχεις ξεσαλώσει. Αλλά όση κάλυψη και να έχεις από τη διαχείριση, θα έρθει σύντομα η λήξη σου. Να το θυμάσαι.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Καμαρώστε έναν τύπο που ζητάει δάχτυλα με γάντι από τις κοπέλες @Τζούναξ κ μετά πετάει λάσπη...
Πως τον πετσόκοψες έτσι πως

αχαχααχαχχααχαχχααχαχαχχ

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Από κοπέλα έγινε, όχι από άντρα ρε Ψινάκη! :2funny:

Εγώ ο ίδιος το γράφω αφού δεν έχω κόμπλεξ σαν εσένα. :effemine:

Άλλωστε, πώς θα γίνει πιο ελκυστική μια κριτική εάν δεν ρίξεις λίγο αλατοπίπερο?

Εσύ ειδικά το ξέρεις καλά, μιας κι έχεις μυριστεί τις εκπτώσεις που προσφέρουν τέτοια καταστήματα εάν τους λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. :afro:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Ενώ εσύ τα σέβεσαι... :jerking::2funny:

Η δημόσια έκκληση ήταν για να σβηστούν αυτά που δεν σε συμφέρουν. Γι αυτό κι έχασε το νόημα η συζήτηση. Το τονίζω για όσους μπήκαν τώρα στο νήμα.

Έπρεπε να σε είχαν περιλάβει από την αρχή τα σοβαρά μέλη του σάη (βλ. @n.smirni76 , @DmtrsxXx , @Pa Luki Luk κ.ά.).

Τώρα έχεις ξεσαλώσει. Αλλά όση κάλυψη και να έχεις από τη διαχείριση, θα έρθει σύντομα η λήξη σου. Να το θυμάσαι.
Ρε τύπε, τα σοβαρά μέλη με σέβονται!!!
Είμαι χρόνια στη πιάτσα κ γνωρίζω πολλές κοπέλες που τους ζητάς με το έτσι θέλω ακάποτα γαμήσια.
Επίσης, αν δεν στα κάνουν τις απειλείς ότι θα τις μαυρίσεις στο site. Κ μετά γράφεις ότι ναναι
Ανεπίτρεπτα πράγματα!!!
Πρέπει να τα ξέρει αυτά ο διαχειριστής...

Αν δεν γίνω πιστευτός, μπορώ να τηλεφωνήσω σε κοπέλες ή να τους ζητήσω να στείλουν επώνυμο μήνυμα με τις πρακτικές σου.

Τότε να σε δω...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Από κοπέλα έγινε, όχι από άντρα ρε Ψινάκη! :2funny:

Εγώ ο ίδιος το γράφω αφού δεν έχω κόμπλεξ σαν εσένα. :effemine:

Άλλωστε, πώς θα γίνει πιο ελκυστική μια κριτική εάν δεν ρίξεις λίγο αλατοπίπερο?

Εσύ ειδικά το ξέρεις καλά, μιας κι έχεις μυριστεί τις εκπτώσεις που προσφέρουν τέτοια καταστήματα εάν τους λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. :afro:
Με έχεις γνωρίσει, ξέρεις ποιος είμαι?
Απλά με βρίζεις στο έτσι...

Ότι λέει ο σκατοφάγος, το γράφεις για νέο.

Τον ξέρουν πλέον κάποιες κοπέλες από αυτά που ζητάει κ κάποια στιγμή θα τον τσιμπήσουν οι προστασίες των μαγαζιών. Θέμα χρόνου είναι...

sweeper

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
204
Πόντοι
0

Πολύ ωραία κριτική !!! Και εγώ απο δάχτυλο ξεκίνησα και μου άρεσε πολύ !!!
Μετά έβαζα μέσα στον κώλο μου καρότα μπανάνες και πιο μετά αγγούρια Τριπόλεως !!!
Αργότερα με ξέσκισε ένας αράπης αλλά ήμουν σχεδόν έτοιμος, η πούτσα του μπήκε μέσα αεροπορία !!!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Μετά έβαζα μέσα στον κώλο μου καρότα μπανάνες και πιο μετά αγγούρια Τριπόλεως !!!
Αργότερα με ξέσκισε ένας αράπης αλλά ήμουν σχεδόν έτοιμος, η πούτσα του μπήκε μέσα αεροπορία !!!
Να κάνεις παρέα με τον @Τζούναξ κ τον @Reuzel

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Είστε ακόμα σε επικοινωνία με το μαύρο; Μήπως έχει καμιά μαυρούλα γνωστή του να μου κάνει πάσα και κατάσταση :cool2::zfuck::2funny:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.414
Πόντοι
1.336
Με έχεις γνωρίσει, ξέρεις ποιος είμαι?
Απλά με βρίζεις στο έτσι...
Τι από αυτά που έχω γράψει είναι ψέμματα; Άμα θέλω του στέλνω φωτό και βίντεο να τα δει και μόνος του

Τον ξέρουν πλέον κάποιες κοπέλες από αυτά που ζητάει κ κάποια στιγμή θα τον τσιμπήσουν οι προστασίες των μαγαζιών. Θέμα χρόνου είναι...
Κάνει μπαμ ότι αυτό το έβγαλες από το κεφάλι σου. Το ίδιο κάνεις και στις κριτικές σου; Καμία κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με αυτά που ζητάω, γιατί να με τσιμπήσουν; :2funny:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Κάνει μπαμ ότι αυτό το έβγαλες από το κεφάλι σου. Το ίδιο κάνεις και στις κριτικές σου; Καμία κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με αυτά που ζητάω, γιατί να με τσιμπήσουν; :2funny:
Η Ράνια δεν έχει την ίδια άποψη
Τι από αυτά που έχω γράψει είναι ψέμματα; Άμα θέλω του στέλνω φωτό και βίντεο να τα δει και μόνος του
Πόσο ανώμαλος είσαι για να κάθεσαι να τα βιντεοσκοπείς όλα κάτω. Εγώ τύπε δεν είμαι δεσμευμένος κ δεν έχω θέμα...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.414
Πόντοι
1.336
Η Ράνια δεν έχει την ίδια άποψη
Για αυτό με αντιμετώπισε μια χαρά την επόμενη φπρά; :jerking: Αν δεν μιλάς με αποδείξεις, τότε απλά λες μούφες. Δείξε μου τον φίλο σου...

Πόσο ανώμαλος είσαι για να κάθεσαι να τα βιντεοσκοπείς όλα κάτω. Εγώ τύπε δεν είμαι δεσμευμένος κ δεν έχω θέμα...
Για να μην είσαι πολύ λάσκα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Ο άνθρωπος εδώ βιντεοσκοπεί και φωτογραφίζει ιερόδουλες κ εμάς τα μέλη. Όλα αυτά γίνονται εν αγνοία μας κ παρά τη θέληση μας. Στη συνέχεια απειλεί πως θα τα δημοσιεύσει.

Παρακαλώ τον διαχειριστή @antisthenis να λάβει μέτρα, διότι το θέμα ξεφεύγει από το αστείο-ξεκατίνιασμα και γίνεται άκρως σοβαρό κ επιλήψιμο!!!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.414
Πόντοι
1.336
Ο άνθρωπος εδώ βιντεοσκοπεί και φωτογραφίζει ιερόδουλες κ εμάς τα μέλη. Όλα αυτά γίνονται εν αγνοία μας κ παρά τη θέληση μας. Στη συνέχεια απειλεί πως θα τα δημοσιεύσει.

Παρακαλώ τον διαχειριστή @antisthenis να λάβει μέτρα, διότι το θέμα ξεφεύγει από το αστείο-ξεκατίνιασμα και γίνεται άκρως σοβαρό κ επιλήψιμο!!!
μιλάω με αποδείξεις. περιμένω τις δικές σου μουφαδόρε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.378
Πόντοι
47.170
:coffee:
Bill Hader Popcorn GIF by Saturday Night Live

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Νομίζω έχει παρατραβήξει το θέμα και δεν οδηγεί απολύτως πουθενά.
Σαφώς δεν θα σας πω τι θα κάνετε, όμως σκεφτείτε για μία στιγμή ότι όσοι μας διαβάζουν θα επιβεβαιώνουν τις προκαταλήψεις τους (για το πόσο ναυάγια είμαστε)

Θέλω όμως να σχολιάσω κάτι άλλο:
Και τι έγινε αν ο Elganador είναι Αλβανός; Σάμπως εμείς είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα με όλη τη μίξη που έχει συμβεί τις τελευταίες χιλιετίες;
Και τι έγινε αν ο Μπάμπολας γουστάρει στραπόν; Άντρας είσαι αν δεν τον τρως από πίσω ή εάν τιμάς το λόγο σου, είσαι δίκαιος και σωστός προς τους άλλους;
Και τι έγινε αν ο Reuzel έχει φετίχ με τα σωματικά υγρά, ο Τζούναξ με τα ακάποτα και ο Περπάτημα με την κτηνοβασία; Σε μπουρδελοsite γράφουμε, όχι στο εκκλησία online. (Θεωρητικά) θα έπρεπε εμείς οι μπουρδελιάρηδες να μην κρίνουμε τα γούστα και τα βίτσια των υπολοίπων, διότι εμάς μας κρίνει όλη η κοινωνία επειδή πηγαίνουμε στους οίκους.

Πηγαίνετε βρείτε λοιπόν κανένα μουνί να βγάλετε γούστα, κάντε την τσάρκα σας, φάτε το φαλάφελ σας και στο τέλος γυρίστε στο σπίτι πιο χαρούμενοι απ'ότι όταν φύγατε.
Απειλές με νταηλίκια και ξύλα δεν οδηγούν πουθενά, ειδικά όταν είναι κούφιες.
Τέλος, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω και ίσως ήταν λάθος μου που τα έγραψα.
Ελπίζω από τη ''διοίκηση'' να μπει μία τάξη.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
μιλάω με αποδείξεις. περιμένω τις δικές σου μουφαδόρε
Δεν είναι αποδείξεις τύπε, είναι παράνομο υλικό. Αν βάλει κάποιος δικηγόρο, σε πάει απευθείας μέσα.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως πηγαίνεις κάτω, ζητάς χεσίματα κ κατουρήματα κ δεν σε σταμπάρουν, σηκώνω τα χέρια ψιλά...

Επίσης, θέλω να ρωτήσω όλους τους παντρεμένους-δεσμευμένους του site, πως νιώθουν που τους φωτογραφίζεις-βιντεοσκοπείς...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Νομίζω έχει παρατραβήξει το θέμα και δεν οδηγεί απολύτως πουθενά.
Σαφώς δεν θα σας πω τι θα κάνετε, όμως σκεφτείτε για μία στιγμή ότι όσοι μας διαβάζουν θα επιβεβαιώνουν τις προκαταλήψεις τους (για το πόσο ναυάγια είμαστε)

Θέλω όμως να σχολιάσω κάτι άλλο:
Και τι έγινε αν ο Elganador είναι Αλβανός; Σάμπως εμείς είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα με όλη τη μίξη που έχει συμβεί τις τελευταίες χιλιετίες;
Και τι έγινε αν ο Μπάμπολας γουστάρει στραπόν; Άντρας είσαι αν δεν τον τρως από πίσω ή εάν τιμάς το λόγο σου, είσαι δίκαιος και σωστός προς τους άλλους;
Και τι έγινε αν ο Reuzel έχει φετίχ με τα σωματικά υγρά, ο Τζούναξ με τα ακάποτα και ο Περπάτημα με την κτηνοβασία; Σε μπουρδελοsite γράφουμε, όχι στο εκκλησία online. (Θεωρητικά) θα έπρεπε εμείς οι μπουρδελιάρηδες να μην κρίνουμε τα γούστα και τα βίτσια των υπολοίπων, διότι εμάς μας κρίνει όλη η κοινωνία επειδή πηγαίνουμε στους οίκους.

Πηγαίνετε βρείτε λοιπόν κανένα μουνί να βγάλετε γούστα, κάντε την τσάρκα σας, φάτε το φαλάφελ σας και στο τέλος γυρίστε στο σπίτι πιο χαρούμενοι απ'ότι όταν φύγατε.
Απειλές με νταηλίκια και ξύλα δεν οδηγούν πουθενά, ειδικά όταν είναι κούφιες.
Τέλος, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω και ίσως ήταν λάθος μου που τα έγραψα.
Ελπίζω από τη ''διοίκηση'' να μπει μία τάξη.
Πες για μαύρες ρε, τι το λες έτσι;; Και θα φανταστεί ο καθένας ανωμαλίες! :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom