Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Ρε τύπε σοβαρά τώρα?
Εμπειρία σου είναι αν είχαν ωραία γεύση τα:shit: κ αν λειώνουν σωστά:tooth:?
Εμπειρία είναι να πεις πέρασα με αυτή, γάμησα, δε γάμησα, χούφτωσα κτλ.
Δε γράφουμε όλοι για το πως χώσαμε τα κατάρτια μας στις καταπιόνες και το πόσο άρρωστοι είμαστε με το μουνί :uzi: Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και εσύ θες να τους κάνεις όλους ίδιους μάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε συ νομίζει ότι είναι κάτι καθημερινό κ νορμάλ αυτά που γράφει...
Και όλοι ξερνάμε:vomit:

Δεν το περνάω σαν νορμάλ. Το ανώμαλος για μένα είναι κοπλιμέντο, αλλά δεν γουστάρω παιδιαρίστικα αστειάκια κάθε φορά που γράφω. Δηλαδή αν θες να κράξεις, θα κράξω και γω, οκ;
Τζάμπα γράφω, είσαι κολλημένος

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Ρε συ νομίζει ότι είναι κάτι καθημερινό κ νορμάλ αυτά που γράφει...
Και όλοι ξερνάμε:vomit:
Ίσως και να έιναι, για κάποιους/ες..
Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τέτοια, αλλά ως ενημέρωση ότι οι τάδε δέχονται "περνάει"... Δεν κρίνω ποτέ άτομα, γούστα, φετίχ κλπ. Σε άλλους αρέσουν χοντρές, άλλοι πάνε με τρα.. κλπ
Edit, πιο πολύ σιχαίνομαι "άντρες" που γαμάνε άντρες, ή βάζουν ψωλή στον πάτο τους, παρά τα φετίχ κάποιου :2funny:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.465
Πόντοι
1.326
Θεωρώ πως είστε φάουλ που τσακώνεστε μεταξύ σας και λέτε βαριές κουβέντες.
Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε, όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όλοι συνεισφέρουμε με διαφορετικούς τρόπους.
Ο @Reuzel με τα βίτσια του (πολλοί γουστάρουν ουρολαγνεία), ο @Μήτσος Μπάμπολας με τις ενημερώσεις και τη γνώση του, ο @Elganador με τις φωτογραφίες του κτλπ.

Ελάχιστα άτομα είναι ενεργά στην ενημέρωση, είναι κρίμα να ξενερώσουν κάποια από αυτά και να απομείνουν ακόμα λιγότερα.
Ειδικά για τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε, όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όλοι συνεισφέρουμε με διαφορετικούς τρόπους.
Ο @Reuzel με τα βίτσια του (πολλοί γουστάρουν ουρολαγνεία), ο @Μήτσος Μπάμπολας με τις ενημερώσεις και τη γνώση του, ο @Elganador με τις φωτογραφίες του κτλπ.

Ελάχιστα άτομα είναι ενεργά στην ενημέρωση, είναι κρίμα να ξενερώσουν κάποια από αυτά και να απομείνουν ακόμα λιγότερα.
Ειδικά για τέτοιες πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.
Δε μου αρέσει να κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά ίσως πρέπει να απαντάς στο πρίξιμο μπαλών

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ίσως και να έιναι, για κάποιους/ες..
Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τέτοια, αλλά ως ενημέρωση ότι οι τάδε δέχονται "περνάει"... Δεν κρίνω ποτέ άτομα, γούστα, φετίχ κλπ. Σε άλλους αρέσουν χοντρές, άλλοι πάνε με τρα.. κλπ
Edit, πιο πολύ σιχαίνομαι "άντρες" που γαμάνε άντρες, ή βάζουν ψωλή στον πάτο τους, παρά τα φετίχ κάποιου
Υπάρχει ειδικό νήμα για τρανς που γράφουν οι φαν κ δεν μπαίνω ποτέ να τρολάρω!!!
Το ίδιο πιστεύω να γίνει και για ακραία βίτσια τέτοιου τύπου...
Δεν έχουν θέση στην ενημέρωση κι ας τη γλυτώνουν με spoiler!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Υπάρχει ειδικό νήμα για τρανς που γράφουν οι φαν κ δεν μπαίνω ποτέ να τρολάρω!!!
Έχουν θέση ως αναφορά για το τι συμφωνεί να δεχτεί ή να προσφέρει η εργαζόμενη φίλε..
Όσο κι αν δε θέλουμε εμείς/άλλοι τα ίδια πράγματα.
Διότι το ίδιο είναι κι όταν αναφέρουμε ότι η τάδε δίνει και κώλο, στο πακέτο ή με έξτρα. Και το anal κάποιοι θα το σιχαίνονται ξέρω γω..
Ή τελείωμα στόμα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Έχουν θέση ως αναφορά για το τι συμφωνεί να δεχτεί ή να προσφέρει η εργαζόμενη φίλε..
Όσο κι αν δε θέλουμε εμείς/άλλοι τα ίδια πράγματα.
Διότι το ίδιο είναι κι όταν αναφέρουμε ότι η τάδε δίνει και κώλο, στο πακέτο ή με έξτρα. Και το anal κάποιοι θα το σιχαίνονται ξέρω γω..
Ή τελείωμα στόμα
Άλλο αναφορά ρε συ λακωνική κι άλλο υπεραναλήσεις με:shit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Επίσης, σκέψου το διαφορετικά..
Αν κάποια δέχεται κατούρημα στο στόμα της, κι εσύ δεν το μάθεις ποτέ, και τη φιλήσεις για τα καλά ή της τον βάλεις στο στόμα ακά, μετά απ το κάτουρο;
Ενώ αν ξέρεις ποιες κάνουν κάποια πράγματα, απλά δε θα πας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλο αναφορά ρε συ λακωνική κι άλλο υπεραναλήσεις με:shit:
Ε τι να πω, δεν ξέρω αν υπάρχουν κριτικές γι αυτά, οπότε που να το βάλει; :2funny::2funny:

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
2.001
Πόντοι
6.940
Ανοίξτε ένα νήμα και βάλτε εκεί ποιες εργαζόμενες δέχονται - δινουν ουρολαγνιες κοπρολαγνιες κτλ.
Μην γαμάτε τα άλλα νήματα....
Εαν ξερετε οτι μια εργαζομενη πχ δεχεται βαλτε στην ημερησια ενημερωσει οτι κανει extreme sports.
OXI ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ !!!
ΤΟ ΧΕΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.913
Πόντοι
7.636

Ειδικά για τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.
Φυσικα και ξενερωνουμε κι αυτο σας το μεταφερω και απο αλλους φιλους-συναγωνιστες..μερικοι σε τετοιο βαθμο που σκεφτονται να διαγραφουν κι απ το σαιτ...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
94
Like
13.254
Πόντοι
12.436
Φυσικα και ξενερωνουμε κι αυτο σας το μεταφερω και απο αλλους φιλους-συναγωνιστες..μερικοι σε τετοιο βαθμο που σκεφτονται να διαγραφουν κι απ το σαιτ...
καλά τα λες αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει στα φόρα. Ο καθένας γράφει τα δικά του και κάποια ενοχλούν ή είναι άσχετα κ.λπ.
Εν πάση περιπτώσει, ας μην τρωγόμαστε, ζούμε μόνο μια φορά :D:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Ναι ρε @Reuzel , φτιάξε ένα νήμα ρε συ με τα δικά σου ενδιαφέροντα και τελειώνει το πράγμα. Αφού πρώτος από όλους εσύ το καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα βίτσιο που είναι μοναδικό (δεν θέλω να πω άκρως αηδιαστικό γιατί σέβομαι τις επιθυμίες όλων).

Επίσης εύχομαι ρε φίλε να μην κολλήσεις ηπατίτιδα C ποτέ γιατί φλερτάρεις πολύ επικίνδυνα. Και εύχομαι κάποια στιγμή ρε συ να πας σε έναν ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή. Πλέον ένα τεράστιο ποσοστό των συμπολιτών μας πάει για να διορθώσει τα προβλήματα του. Είναι σοβαρο αυτό που έχεις.
Βέβαια εξ ίσου σοβαρό προβλημα είναι και αυτό που γλύφουν καβλια από τραβεστί εδώ μέσα και χύνουν στο στόμα τους και παρακαλάνε να έχουν χοντρα καβλια για να τους γαμησουν αλλά πηγαίνουν και να γαμησουν και ιεροδουλες σα να μη συμβαίνει τίποτα αλλά τι να κάνουμε, να κάτσουμε να σκάσουμε;
Σεβασμός στην ιδιαιτερότητα αλλά καλό θα ήταν να έχετε δικά σας νήματα.

Καλημέρα φίλε @Reuzel , να'σαι καλά. Εύχομαι ολόψυχα να θεραπευτείς. Δεν είσαι κανένα τσογλανι ούτε αγράμματος γιατί γράφεις καλά και φαίνεσαι καλλιεργημένος. Ότι γράφω είναι καλοπροαίρετο.

Επίσης για το θέμα της άρνησης συναντησης με τους @Elganador και @Μήτσος Μπάμπολας . Ρε συ για έλα στη θέση τους! Πώς να κοιτάξουν, πως να μιλήσουν σε έναν τόσο ιδιαίτερο άνθρωπο; Σε έναν άνθρωπο που τρώει για πρωινό κόπρανα! Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μιλήσω με ένα τέτοιο άτομο. Θα προσπαθούσα να το αποφύγω άμεσα. Τι κουβέντα να κάνω; Θα φοβόμουνα μέχρι και τα χνωτα του! Μη μυρίζουν σκατιλα!

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Επίσης για το θέμα της άρνησης συναντησης με τους @Elganador και @Μήτσος Μπάμπολας . Ρε συ για έλα στη θέση τους! Πώς να κοιτάξουν, πως να μιλήσουν σε έναν τόσο ιδιαίτερο άνθρωπο; Σε έναν άνθρωπο που τρώει για πρωινό κόπρανα! Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μιλήσω με ένα τέτοιο άτομο. Θα προσπαθούσα να το αποφύγω άμεσα. Τι κουβέντα να κάνω; Θα φοβόμουνα μέχρι και τα χνωτα του! Μη μυρίζουν σκατιλα!
Τι εννοείς; Εγώ αρνήθηκα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Τυπε έχεις καταλάβει ότι είσαι υγειονομική βόμβα και ότι οι ηπατίτιδες σου βαράνε την πορτα- αν δεν έχουν μπει μέσα κιολας. Ο Οικοδεσπότης του Σάιτ & Σια σε έχουν πάρει γραμμή με αυτά που γράφεις και πραττεις ;- Είπαμε μόνιμη μετακόμιση στην Ψυτάλλεια και καθάρισες. :confused:
1000024266.jpg

Οι πιο πρόσφατες μου. Θα σου στείλω και τις επόμενες αφού νοιάζεσαι τόσο. Για να δω τις δικές σου και όσων γελανε

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
450
Πόντοι
20
Εγώ ευχαριστώ τον φίλο @Reuzel για τις ενημερώσεις του που ήταν από τις πιο "καθαρά" δομημένες, τόνισε το δρόμο και περνούσε από όλα τα σπιτάκια. Όλα "καθαρό"γραμμένα σε στήλες. Λίγοι φτιάχνουν τόσο καλή ενημέρωση.
Τώρα όντως καταλαβαίνω ότι πολλοί ενοχλούνται από την ανωμαλία του και το πέσιμο που έφαγε αναμενόταν. Ήταν θέμα χρόνου. Και εγώ ενοχλήθηκα σε ένα βαθμό, αλλά το προσπέρασα, μια παράγραφος ήταν μετά από μια πολύ καλή ενημέρωση.
Άμα κόβουμε ότι μας ενοχλεί σωθηκαμε... εγω θεωρώ ανούσιο σπαμ πχ όλες αυτές τις "ρομαντικές" φωτογραφίες από τα δωμάτια. Μόνο φωτογραφίες από τις κοπέλες εκτιμώ όταν ανεβαζουνε. Επίσης όπως είπε πολύ σωστά ο @Περπάτημα κάνει καλό , ενοχλούμαι όντως από το πρωκτικο και έχω κινδυνέψει να χάσω το προφίλ μου εξαιτίας αυτής της ενόχλησης. Ενας admin με προειδοποίησε σε μήνυμα. Φταίει που τη πρώτη φορά που πήγα μπουρδέλα είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με μια κοπέλα, έτσι όπως γύρισα τη κωλαρα της και κόλλησα από πίσω μου ήρθε μια έντονη σκατιλα, το έκανα θέμα και μου εξήγησε ότι ο προηγούμενος την είχε πάρει από κωλο και δεν πλύθηκε καλά. Όχι μόνο μου χάλασε τη φάση αυτό, αλλά από τότε μου δημιούργησε ψυχολογικά και θέλω να πεθάνουν όσοι τις παίρνουν από κωλο!
Τεσπα, μακρυγορισα και είμαι ξενύχτης. Δεν ξέρω άμα είχε δομή αυτό που έγραψα η άμα έβγαλα κάποιο νόημα. Καληνύχτα μου και καλημέρα σας

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.465
Πόντοι
1.326

Χωρίς παρεξήγηση αλλά στα @@ μας.
Ο Reuzel έχει συνεισφέρει με ενημερώσεις, οι φίλοι-συναγωνιστές έχουν γράψει έστω και μία γραμμή;

Επίσης, τα γράφει σε spoiler όπως ο ίδιος προανέφερε. Δεν χώνει το πιστόλι σε κρόταφο κανενός ώστε να τα διαβάσει.
Το μόνο που ελπίζω είναι να αφορούν πραγματικά γεγονότα.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
334.607
Πόντοι
49.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom