Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Ρε τυπε τι θα γίνει με σένα; Θα φας χεσιμο επιτέλους; Τις προάλλες που ήθελες δεν μπορούσε η κοπέλα, και τώρα που μπορούσε της έριξες άκυρο
Χθες πήγα κυρίως για scouting, να βρω κάτι πιο οικονομικό. Στη μια περίπτωση θα πρέπει να δώσω σύνολο 120 και στην άλλη 100, ενώ χθες βρήκα με 50. Ζητάω συγνώμη. Ελπίζω σύντομα να γίνει το χέσιμο

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Χθες πήγα κυρίως για scouting, να βρω κάτι πιο οικονομικό. Στη μια περίπτωση θα πρέπει να δώσω σύνολο 120 και στην άλλη 100, ενώ χθες βρήκα με 50. Ζητάω συγνώμη. Ελπίζω σύντομα να γίνει το χέσιμο

Μόλις διάβασα τη χθεσινή σου ενημέρωση, πολύ καυλωτική μπορώ να πω.
Αν και ξέρεις πόσο σιχαίνομαι την κατρουλίλα (πόσο δε το άλλο), με φτιάχνει που ξέρω ότι μερικά βρωμοπούτανα δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να τα κάνουν αυτά με λίγα παραπάνω ευρώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά, όμως μία γυναίκα που καταδέχεται να χέσει άλλον ή να τα φάει η ίδια, θα πρέπει να γαμηθεί σκληρά και αδυσώπητα σαν αρρωστημένη σκύλα που είναι για τιμωρία.

Πιστεύω ακόμα πως θα πρέπει να ανεβάσεις βίντεο την ώρα που γίνεται ώστε να κλείσεις στόματα. Με καλυμένα βέβαια τα χαρακτηριστικά σας ώστε να μην αναγνωριστείτε.
Αν γίνει αυτό, προτείνω να λάβεις κάποιον ειδικό τίτλο ως αναγνώριση διότι είναι σπάνιο και ακραίο αυτό που γίνεται με εσένα και θα είναι κρίμα να μην ανταμοιφθείς.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Μόλις διάβασα τη χθεσινή σου ενημέρωση, πολύ καυλωτική μπορώ να πω.
Αν και ξέρεις πόσο σιχαίνομαι την κατρουλίλα (πόσο δε το άλλο), με φτιάχνει που ξέρω ότι μερικά βρωμοπούτανα δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να τα κάνουν αυτά με λίγα παραπάνω ευρώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά, όμως μία γυναίκα που καταδέχεται να χέσει άλλον ή να τα φάει η ίδια, θα πρέπει να γαμηθεί σκληρά και αδυσώπητα σαν αρρωστημένη σκύλα που είναι για τιμωρία.

Πιστεύω ακόμα πως θα πρέπει να ανεβάσεις βίντεο την ώρα που γίνεται ώστε να κλείσεις στόματα. Με καλυμένα βέβαια τα χαρακτηριστικά σας ώστε να μην αναγνωριστείτε.
Αν γίνει αυτό, προτείνω να λάβεις κάποιον ειδικό τίτλο ως αναγνώριση διότι είναι σπάνιο και ακραίο αυτό που γίνεται με εσένα και θα είναι κρίμα να μην ανταμοιφθείς.
Ο καθένας τον χαβά του :grin: εγώ τα δικά μου, εσύ ξύλο

Μου αρέσει όταν λένε απευθείας ναι. Δεν έχουν πολλές αναστολές.
Για το κοινό μάτι είναι μια γυναικα που προσφέρει απλό σεξ, ενώ στα κρυφά κάνει χίλιες δυο "βρωμιές"

Βίντεο θα έβγαζα άνετα αν με άφηνε και η ίδια. Στα κρυφά και να το ανεβάσω φοβάμαι μη φάω καμία μήνυση. Πρέπει να έχω ηχητικό όμως από συζητήσεις.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.744
Πόντοι
11.096
Έλα για να τελειώνει εκεί με τη Μπαρμποραρα γιατί δεν μπορώ να ακούω μαλακίες. Η κυρά είναι Τσέχα τελεία και παύλα! Και φίλη στο Facebook την έχω και την οικογενειακή της κατάσταση γνωρίζω και που μένει και όλα.
Το τι έκανε στο παρελθόν είναι γνωστό στους παλιούς αλλά και η ίδια έχει καταλάβει το λαθος της το οποίο και δεν επαναλαμβάνει.
Όσο αφορά τα τελευταία 7+ χρόνια είναι από τις πιο επιμελής ιεροδουλες στο θέμα των εξετάσεων για ΣΜΝ όσο λίγες!
Όσοι πιστεύετε τον Διανοούμενο καλώς. Όσοι δεν τον πιστεύετε στα παπαρια μου.
Προσέξτε, ούτε την κόβω, ούτε μάλλον, ούτε στο περίπου.
Η Μπάρμποραρα είναι ΤΣΕΧΑ! Τέλος! Αλλαγή κουβέντας. Το θέμα έκλεισε.
Καλησπέρα κύριοι. Επειδή αρκετοί συναγωνιστές μου ζητάτε με προσωπικό μυνημα να σας δώσω το προφίλ της Μπαρμπορας στο Facebook. Η απάντηση μου πολύ ευγενικα θα σας πω "δεν σας το δίνω!". Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έδινα σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικα στοιχεία εργαζόμενης. Αν θέλετε προσωπικές εμπειρίες μου (θετικές ή αρνητικες) με κοπέλες του χώρου πολύ ευχαρίστως. Αλλά όχι προφίλ πραγματικής ζωής από εργαζομενες κοπέλες.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
@Reuzel Πριν λίγο διάβασα τη χθεσινή σου εξόρμηση, ήσουν πάλι κακό παιδί! :2funny::s&m_3:

Η απορία μου είναι η εξής: Δεν σκυλοβρωμάει το δωμάτιο μετά; Η τσατσά δεν κάνει παράπονα που θα πρέπει να ξεβρωμίσει το χώρο από την μπόχα;
Φυλής σπάνια να μπω σε δωμάτιο και να μην αντέχω να μείνω, στο Μεταξουργείο είναι πολύ πιο συχνό να χρειάζεσαι αντισφυξιογόνο μάσκα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
@Reuzel Πριν λίγο διάβασα τη χθεσινή σου εξόρμηση, ήσουν πάλι κακό παιδί! :2funny::s&m_3:

Η απορία μου είναι η εξής: Δεν σκυλοβρωμάει το δωμάτιο μετά; Η τσατσά δεν κάνει παράπονα που θα πρέπει να ξεβρωμίσει το χώρο από την μπόχα;
Φυλής σπάνια να μπω σε δωμάτιο και να μην αντέχω να μείνω, στο Μεταξουργείο είναι πολύ πιο συχνό να χρειάζεσαι αντισφυξιογόνο μάσκα.
Το είχα τεράστια ανάγκη

Την πρώτη φορά είχε ανοίξει μόνη της η πουτάνα το παράθυρο

Τώρα αυτή το άφησε κλειστό αλλά το άνοιξα εγώ στο τέλος. Μύριζε κάπως αλλά δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν το δωμάτιο ή το στόμα μου. Ή και τα 2. Βγήκα και έφυγα γρήγορα μη τυχόν με κράξει η υπηρεσία

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
1751274999547.gif

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Άννα από χωματιανου 11α μήπως κάποιος έχει φωτό τής η περιγραφή της ??
είναι πολύ κοντή με πεταχτό βυζάκι γυρω στο δυο, φαίνεται μικρή και είναι μαυρισμένη. μου κάνει πολύ σαν Λαρισσα από Κολωνού 37 αλλά με μεγαλύτερο στήθος.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Σ
είναι πολύ κοντή με πεταχτό βυζάκι γυρω στο δυο, φαίνεται μικρή και είναι μαυρισμένη. μου κάνει πολύ σαν Λαρισσα από Κολωνού 37 αλλά με μεγαλύτερο στήθος.
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη. Μάλλον θα προτιμήθει σύντομα!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Καλησπέρα κύριοι. Επειδή αρκετοί συναγωνιστές μου ζητάτε με προσωπικό μυνημα να σας δώσω το προφίλ της Μπαρμπορας στο Facebook. Η απάντηση μου πολύ ευγενικα θα σας πω "δεν σας το δίνω!". Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έδινα σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικα στοιχεία εργαζόμενης. Αν θέλετε προσωπικές εμπειρίες μου (θετικές ή αρνητικες) με κοπέλες του χώρου πολύ ευχαρίστως. Αλλά όχι προφίλ πραγματικής ζωής από εργαζομενες κοπέλες.
Σωστος, το οτι μπορει καποιος να εχει αναπτυξει μια πιο προσωπικη σχεση-φιλια-παρεα με καποια απο τις εργαζομενες κοπελες κι ανθρωπινο ειναι και δε βρισκω τιποτα πσραξενο σε αυτο, αυτο ομως δε δινει το δικαιωμα στους αλλους να το ξερουν και να ζητουν εξηγησεις και προσωπικα δεδομενα της εκαστοτε κοπελας.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
για εμφάνιση μίλησα. πάλι φοβήθηκες μην σου βγει το όνομα; άμα θες πάμε σχολιασμό ενημερώσεων
Δεν έχω να φοβηθώ κάτι!
Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν!
Όσοι είναι περίεργοι, βλέπουν τους πάντες περίεργους...
Άμα είναι να κρίνεις τύπε από μια γωνιά φωτογραφίας πως είναι κάποιος...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Με ποιον είμαι ίδιος?
Με τον πούστη Εθνικό σταρ?
Μαζέψου τύπε, εδώ μιλάμε για τσάρκες σε σπιτάκια με γυναίκες!
Δεν μας ενδιαφέρουν οι αηδιαστικές ανώμαλες ορέξεις σου:vomit:

για εμφάνιση μίλησα. πάλι φοβήθηκες μην σου βγει το όνομα; άμα θες πάμε σχολιασμό ενημερώσεων

Το πρόβλημα θα λυθεί μονο με ραντεβου θανάτου στην πιάτσα... :ak::stretcher: αναμένουμε.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Το πρόβλημα θα λυθεί μονο με ραντεβου θανάτου στην πιάτσα... :ak::stretcher: αναμένουμε.
Τι ραντεβού μύστη μου?
Ήμασταν πιάτσα με @Elganador προχθές κ μας έστειλε πως θέλει να μας δεί...
Μόλις του είπαμε εδώ είμαστε έλα, κρύφτηκε στη τρύπα του ο κακομοίρης κ δεν εμφανίστηκε :tooth:
Μόνο για να ζητιανεύει :shit:από τσούρκες είναι...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Τι ραντεβού μύστη μου?
Ήμασταν πιάτσα με @Elganador προχθές κ μας έστειλε πως θέλει να μας δεί...
Μόλις του είπαμε εδώ είμαστε έλα, κρύφτηκε στη τρύπα του ο κακομοίρης κ δεν εμφανίστηκε :tooth:
Μόνο για να ζητιανεύει :shit:από τσούρκες είναι...
IMG_8710.jpeg

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Όσοι είναι περίεργοι, βλέπουν τους πάντες περίεργους...
Εγω δε κρίνω τους άλλους, εκτός αν αρχίζουν να πρίζουν μπάλες όπως εσύ
Άμα είναι να κρίνεις τύπε από μια γωνιά φωτογραφίας πως είναι κάποιος...
Σε έχω δει λάιβ και όχι 1 φορά
Δε κρύφτηκα, εξάλλου είπα πως το έγραψα για πλάκα. Δεν είχα σκοπό, ειδικά με άτομα που δε ταιριάζουμε. Υ.Γ με πρόλαβε ο @Elganador με τη φωτό.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Εγω δε κρίνω τους άλλους, εκτός αν αρχίζουν να πρίζουν μπάλες όπως εσύ

Σε έχω δει λάιβ και όχι 1 φορά

Δε κρύφτηκα, εξάλλου είπα πως το έγραψα για πλάκα. Δεν είχα σκοπό, ειδικά με άτομα που δε ταιριάζουμε. Υ.Γ με πρόλαβε ο @Elganador με τη φωτό.
μαν αν το είπες για να δεις αντιδράσεις από μένα και το μπαμπολα έπεσες έξω

εμείς δεν μασάμε και δεν κρυβόμαστε είμαστε γαμιαδες και μύστες με αρχιδια που ψοφάμε για μουνι

αυτά όχι σε εμάς αλλού

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
μαν αν το είπες για να δεις αντιδράσεις από μένα και το μπαμπολα έπεσες έξω

εμείς δεν μασάμε και δεν κρυβόμαστε είμαστε γαμιαδες και μύστες με αρχιδια που ψοφάμε για μουνι

αυτά όχι σε εμάς αλλού
Δεν περίμενα καν απάντηση, και ξαφνιάστηκα με το μήνυμά σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom