Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Ζήλεψες από χθες και πήγες να συνδράμει Ειρηνακι

Κατά τις 13:30-14:00 στάση στον οίκο Αλκαμένους 113 μετά από καιρό :uzi::uzi:

Καθόλου κίνηση στο σαλόνι και βγήκαν οι μουνίτσες Ειρήνη και Μαριάννα :wanker:

Άρχισα να τις ψήνω για παρτούζα κ μου έριχναν άκυρο:cry:

Χρησιμοποίησα τις σοφές μεθόδους ξεκλειδώματος του @DmtrsxXx και τελικά μου άναψαν το πράσινο φως:happy:

Μπήκαμε οι τρείς μας στο δωμάτιο, με γδύσανε εκείνες κ έπεσε μια παρτουζίτσα άλλο πράγμα:fuck2::fuck2:

Τσιμπούκια, χουφτώματα, γαμήσια στο φουλ...

Κόστος 40€
Συνέχεια στη κριτική...

Πορνοαναμνήσεις...
Το υπόγειο καλτ σπιτάκι
Καλύμνου 36
Τελευταία εδώ είχα πάρει (πριν κλείσει) τη ψιλή ξανθιά γκίλφ Ελένη, που δούλεψε κ Κολοκυνθούς 63 δεξιά
Φωτογραφία του 2015 όταν ήταν ανοιχτό
IMG_20250515_211921.jpg

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Τι εξτραδακι, αν θες να πεις φυσικα

Λυπάμαι δε μπορώ γιατί μετά μπορεί να μου την κόψει την εξτραδια παντός ειμαστε πολύ στα μέλια με το μωρό και βρήκα την ιατρική μου
ποντάρω στο να του μιλήσει...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
Με της φώτο ο άλλος που ανεβάζει τι άραγε θέλει να πετύχει να μας δείξει ποσο ανδρας είναι η να διαφήμιση τον εαυτό του για το 20 ευρώ που με δυσκολία βρηκε
Τύπε αντί να γράφεις κακίες, τράβα γράψε καμμιά ενημέρωση η κριτική :bottom:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
κάτι έχει ειπωθεί περί φολας αλλά με τρώει το παπαρι μου...
Δεν τηρεί συνθήκες υγιεινής, βγήκε από δωμάτιο κ πήγε σε άλλο...
Τώρα αν είναι φόλα μέσα, δεν δοκίμασα...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
:bounce::bounce::bounce:

Ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο

Δυστυχώς είμαι μια κότα και μισή... :turkydance:

Παρέα με τον @Επιρρεπής και @DmtrsxXx ...
Πήγαμε για να κάνουμε τα εγκαίνια στο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...
Κοπέλα ήταν η Μαργαρίτα με απλό πρόγραμμα και στα 20€
:new_shocked:

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας γύρισε σπίτι... :headbang:

Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.
Είναι να μην πληρωθείτε εσεις...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Μια σπέσιαλ επιλογή για εμενα σαν τον παλιο καλό καφέ που επέστρεψα και παλι ξανα στην όλοι φάση τον πληρωμένων οίκων μετα τον χωρισμο μου με γνωστο Σλαβικο Μοντελο είναι η Σεξυ Σαμπινα με ανανεωμένες φώτο και διάθεση μόνο νύχτα στο Βεργας 7 καθημερινές και Σαβατοκυριακα πραγματικά μακράν η καλύτερη επιλογη
Συνήθως μιλάμε για φρεσκοκομμένο καφέ...Φολοκρασο μπορεί...σε τι φάση έχει φτάσει πια αυτή η κοπέλα, τι στο διάολο ούτε γυφτοπακι δεν πάνε πια;

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.442
Πόντοι
5.436
Αυξάνονται και πληθύνονται :wink:
"Έχω σχεδόν ένα δίμηνο να κάνω επίσκεψη και με έχουν πιάσει στερητικά. Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το Λιζάκι, αλλά έχω αδυναμία και στην Κατερίνα, ενώ τη μία φορά που βρήκα διαθέσιμη τη Ρούλα πέρασα φανταστικά. Το μαγαζί αυτό δημιουργεί τρομερές συνθήκες οικειότητας, προφανώς γιατί το αφεντικό κάνει τρομερά τη δουλειά της και οι επιλογές της είναι πολύ προσεκτικές. Εδώ διαβάζετε κριτικές που είναι πολύ κατατοπιστικές, αν δεν σας βγει όμως ένα ραντεβού, δεν σημαίνει πως οι προηγούμενοι έγραψαν ψέμματα, χαλαρώστε. Άννα μου έλειψες και εσύ και τα κορίτσια σου, τα λέμε σύντομα".

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Πω πω ρε παιδες τι ηταν αυτο το μιλφ πιπινακι που πετυχα πριν λιγο στην βραδυνη μου τσαρκα στο Μεταξουργειο....

Στο Κολωνου 11 εκει στην γωνια με την Αγισιλαου στο ισογειο κατα τις 22:25 περιπου λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος πελατης της...... Ρόζα απο Ουγγαρία...ετσι μου ειπε στο δωματιο...τις λεω σιγουρα απο Ουγγαρια εισαι? Μηπως Ουκρανια και δεν ακουσα καλα? "Οχι απο Ουγγαρια ειμαι".....Παιδες πρωτη φορα την ειδα αυτην την καστανη μιλφαρα με το ωραιο λεπτο σωματακι και τα στητα βυζακια....Αν καποιος την γνωριζει και αν οντως ειναι Ουγγαρεζα η ετσι πλασαρεται ας γραψει εδω... Ακουτε Dmtrsxx , Paluki Luk, Mpampolas κτλ.. που ειστε και πιπινολατρες.....εγω παντως περασα δωματιο και ανεβαινει αμεσα κριτικη..

Απ' το 2022 είναι στη πιάτσα η Ρόζα μύστη μου...
Απλά δεν δούλευε βράδια μέχρι πρότινος, γι' αυτό κ δεν την είχες πετύχει...

Λογικα εννοεί τη Ροζα τη Ρουμάνα την καστανή που είναι φόλα, ειναι ομως ωραίο μουνακι δε λεω. Μου εχει πει ότι δε γουστάρει καθολου να δουλεύει εκει αλλα δεν μπορεί να κανει αλλιως. Ο άντρας της ειναι ενας ενας μπρατσαρας ρουμανος πιυ για να βγεί ρο μεροκάματο γαμάει πούστηδες στα ταοντοσινεμά.
Υπαρχει και η αλλη η Ρόζα η ξανθια η αδυνατη που τωρα νομίζω δουλεύει στο Κ32 γωνία αλλα εχει εχει δουλεψει και Κ11 ισόγειο.

@Dsar263 @Μήτσος Μπάμπολας

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Λογικα εννοεί τη Ροζα τη Ρουμάνα την καστανή που είναι φόλα, ειναι ομως ωραίο μουνακι δε λεω. Μου εχει πει ότι δε γουστάρει καθολου να δουλεύει εκει αλλα δεν μπορεί να κανει αλλιως. Ο άντρας της ειναι ενας ενας μπρατσαρας ρουμανος πιυ για να βγεί ρο μεροκάματο γαμάει πούστηδες στα ταοντοσινεμά.
Υπαρχει και η αλλη η Ρόζα η ξανθια η αδυνατη που τωρα νομίζω δουλεύει στο Κ32 γωνία αλλα εχει εχει δουλεψει και Κ11 ισόγειο.

@Dsar263 @Μήτσος Μπάμπολας
Ρόζα από Ουγγαρία (έτσι λέει πάντα, και δεν ακούγεται για Ρουμάνα) υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια, γύρω στα 30 κάτι (με 2 παιδιά), έχω κριτική, και ξέρω ότι εμφανίζεται κάθε τόσο για λίγο καιρό, όποτε χρειάζεται.. Είναι ωραίο κομμάτι με γαμάτα βυζούμπια και σχετικά στενή.
Την είχα πάρει πρώτη φορά πριν λίγα χρόνια στο Κ32 γωνία..

Επισυνάπτω και κάτι φωτογραφίες που έχω από την τελευταία φορά επί του Κ11 ισόγειο:

1. Κάδρο χειροποίητο που παλιά είχαμε ολόιδιο.
20240915_190712.jpg

2. Αξιοσημείωτη η όλη καλτίλα του δωματίου, είχε και ντουζιέρα με μισοσπασμένα τα τζάμια της..
20240915_190724(1).jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom