Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Την έχω δοκιμάσει 5 φορές κ τις 2 πέρασα καλά. Έχω 2 χρόνια να πάω. Τώρα από έχω διάβασε ούτε βυζι δεν αφήνει να πιάσεις κ καλά έχει θέμα....
Ότι να'ναι η τυπισα.....
Το πυροτέχνημα σκάει κ την βλέπω να χάνεται από τον χάρτη του αγοραίου έρωτα αν συνεχίσει να κερνάει φόλες.....γιατί η πελατεία την μια σε ανεβάζει στα ουράνια κ την άλλη σε ρίχνει στην άβυσσο!!!
Έχει νομίσει πως θα πηγαίνουν έτσι κι αλλιώς με το κουτό της μυαλό...
Αυτό ισχύει για μερικούς ναυαγούς, αλλά αρκετοί αραιώνουν κ πάνε αλλού...
Αλλά άντε να το καταλάβουν τα ζουλάπια, όταν κοπεί το μετρητό μετά εκνευρίζονται κ κλαίγονται :hammer:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Έλα λοιπόν έκανε σήμερα 01:00, για ν έχει πάει σίγουρα, να γεμίσουμε σαλόνι και μόλις βγει φεύγουμε ολοι με τη μία...
Ψήνομαι να το κάνω....
Κάτι τέτοια θέλει η Tiktoker της ποδαρίλας:2funny:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
Προ ολίγου συνέβη σπέσιαλ απρόσμενη ανακάλυψη του περιπατητή, σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση για φέτος (πιθανότατα), η οποία θα ανακοινωθεί με την κριτική...! :cool2::smitten:
iStock-893528954.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Δηλαδή ρε μεγάλε δεν μπορείς να βρεις τέτοια γκόμενα και θες να πληρώσεις για να την γαμησεις;
Το ίδιο απόρησα, αλλά γούστα είναι αυτά, καθένας έχει τα δικά του.. :badair::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
466
Πόντοι
20
Δηλαδή ρε μεγάλε δεν μπορείς να βρεις τέτοια γκόμενα και θες να πληρώσεις για να την γαμησεις;
Δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να εχω μια γκομενα να μου πρηζει τα @@ μερα νυχτα και να φερει αγχος και δραμα στη ζωη μου φιλε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να εχω μια γκομενα να μου πρηζει τα @@ μερα νυχτα και να φερει αγχος και δραμα στη ζωη μου φιλε.
Ακριβώς για τους ίδιους λόγους δεν ασχολούμαι κι εγώ με καμιά καριόλα..
Ούτε δράματα ούτε πεταμένα λεφτά, χίλιες φορές στα μπουρδέλα, έτσι έγινα μπουρδελιάρης :cool2:

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
466
Πόντοι
20
Ακριβώς για τους ίδιους λόγους δεν ασχολούμαι κι εγώ με καμιά καριόλα..
Ούτε δράματα ούτε πεταμένα λεφτά, χίλιες φορές στα μπουρδέλα, έτσι έγινα μπουρδελιάρης :cool2:
Εννοείται. Κι αν εισαι εμφανισιμος, γυμνασμενος, με λεφτα, τοτε ενας λογος παραπανω να μην τις κοιτας τις καριολες ουτε καν στον δρομο. Οι αντρες σιγα σιγα ξυπνουν και μαθαινουν την αξια τους.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Εννοείται. Κι αν εισαι εμφανισιμος, γυμνασμενος, με λεφτα, τοτε ενας λογος παραπανω να μην τις κοιτας τις καριολες ουτε καν στον δρομο. Οι αντρες σιγα σιγα ξυπνουν και μαθαινουν την αξια τους.
Εντελώς, ούτε καν κάνουμε αυτή τη χάρη, κυρίως σε Ελλεηνίδες.. :jerking:
Προσωπικά λόγω γούστων έτσι κι αλλιώς τις έγραφα, αλλά τελευταία ακόμα περισσότερο..

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
466
Πόντοι
20
Δεν είπα να την παντρευτεις ρε φίλε, για τα χοντρά, δηλαδή δεν έχεις χρόνο αλλά κάθεσαι και βολοδερνεις στη Φυλής για να βρεις μπετονιερα;! Εισαι εμφανίσιμος, γυμνασμενος, πολυάσχολος και με λεφτά και ψάχνεις την Ρόζα την μπουλντόζα για να της χωσεις ένα 20ρι για δέκα λεπτά...
Ποτε δεν προσπαθησα να επιβαλλω τον τροπο ζωης μου σε σχεσακηδες και μονογαμικους παντρεμενους. Κανε κ εσυ το ιδιο. Νομιζεις οτι οι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες δεν εχουμε κανει ποτε σχεσεις;; εχουμε κανει κ εχουμε δει οτι δεν ειναι για εμας αυτα.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
τις περισσότερες φορές ακόμα κι οι χοντροκώλες και γενικά μετριότατες εμφανισιακά έχουν έπαρση λες και είναι περιζήτητες. Μάντεψε γιατί: γιατί βρίσκουν γκόμενο. Ή γιατί το ξέρουν ότι ο άλλος θα τις θεωρήσει εύκολες επειδή δεν είναι εμφανίσιμες και δεν το χωράει ο εγωισμός τους.
Στο παρελθόν την έχω πατήσει έτσι. Γνώριζα μια μετρίως μέτρια, έλεγα από μέσα μου εντάξει, πόσο δύσκολη να το παίζει αυτή, και όμως έπαιρνα τα αρχίδια μου κανονικότατα ("σε βλέπω σαν φίλο"...).

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.710
Πόντοι
40.703
τις περισσότερες φορές ακόμα κι οι χοντροκώλες και γενικά μετριότατες εμφανισιακά έχουν έπαρση λες και είναι περιζήτητες. Μάντεψε γιατί: γιατί βρίσκουν γκόμενο. Ή γιατί το ξέρουν ότι ο άλλος θα τις θεωρήσει εύκολες επειδή δεν είναι εμφανίσιμες και δεν το χωράει ο εγωισμός τους.
Στο παρελθόν την έχω πατήσει έτσι. Γνώριζα μια μετρίως μέτρια, έλεγα από μέσα μου εντάξει, πόσο δύσκολη να το παίζει αυτή, και όμως έπαιρνα τα αρχίδια μου κανονικότατα ("σε βλέπω σαν φίλο"...).
δηλαδη πηγες και την επεσες...
σε μια μετρια - μετριως μετρια,
σου εκανε χυλοπιτες για μεσημεριανο...
και φταιει αυτη τελικα...
που δε σου'κατσε???????
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
δηλαδη πηγες και την επεσες...
σε μια μετρια - μετριως μετρια,
σου εκανε χυλοπιτες για μεσημεριανο...
και φταιει αυτη τελικα...
που δε σου'κατσε???????
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ε γιατί, όλοι σε θεόμουνα την πέφτουν; εσύ δεν βλέπεις τόσες και τόσες μέτριες - και κάτω - που είναι ζευγαρωμένες;

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.710
Πόντοι
40.703
ε γιατί, όλοι σε θεόμουνα την πέφτουν; εσύ δεν βλέπεις τόσες και τόσες μέτριες - και κάτω - που είναι ζευγαρωμένες;
δε με ενδιαφερουν οι μετριες προσωπικα και ουτε θα την επεφτα σε καποια τετοια κιολας.
αντε για καμια ταβερνα η' σινεμα ισως και αυτη υπο σκεψη και αν δε σπαει μπαλες.
αλλα ξαναλεω...
φταιει αυτη η μετριως μετρια, οπως ειπες... που σου'ριξε πορτα ????
δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου, δινεις αξια σε καποια μετριως μετρια, της την πεφτεις, αλλα τελικα φταιει αυτη που δε σου καθεται ??? :think:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
δε με ενδιαφερουν οι μετριες προσωπικα και ουτε θα την επεφτα σε καποια τετοια κιολας.
δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου, δινεις αξια σε καποια μετριως μετρια, της την πεφτεις, αλλα τελικα φταιει αυτη που δε σου καθεται ??? :think:
συνάδελφε, εσύ πηγαίνεις στα μαγαζιά (όπως κι εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια) και προφανώς δεν έχουμε λόγο να την πέσουμε σε μέτρια, ίσως ούτε καν σε καλή.
Δεν πηγαίνουν όλοι στα μαγαζιά, κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, ψάχνουν εκτός. Εάν κάποιος από αυτούς σου πει ότι ποτέ στη ζωή του δεν την έχει πέσει σε κάτι λιγότερο από θεόμουνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη σου λέει μαλακίες.
Δηλ. για όλες αυτές που βλέπεις γύρω σου και είναι μέτριες και ζευγαρωμένες, εσύ τι πιστεύεις; Ότι δεν τους την πέφτουν οι άντρες; Ότι οι ίδιες παρακαλάνε γονατιστές το αρσενικό να καταδεχτεί να τις κοιτάξει; Άλλο το τι γίνεται αφού πέσει το πήδημα, όπου μετά γαντζώνονται από τον επιβήτορα.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.710
Πόντοι
40.703
συνάδελφε, εσύ πηγαίνεις στα μαγαζιά (όπως κι εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια) και προφανώς δεν έχουμε λόγο να την πέσουμε σε μέτρια, ίσως ούτε καν σε καλή.
Δεν πηγαίνουν όλοι στα μαγαζιά, κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, ψάχνουν εκτός. Εάν κάποιος από αυτούς σου πει ότι ποτέ στη ζωή του δεν την έχει πέσει σε κάτι λιγότερο από θεόμουνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη σου λέει μαλακίες.
Δηλ. για όλες αυτές που βλέπεις γύρω σου και είναι μέτριες και ζευγαρωμένες, εσύ τι πιστεύεις; Ότι δεν τους την πέφτουν οι άντρες; Ότι οι ίδιες παρακαλάνε γονατιστές το αρσενικό να καταδεχτεί να τις κοιτάξει; Άλλο το τι γίνεται αφού πέσει το πήδημα, όπου μετά γαντζώνονται από τον επιβήτορα.
παλι συνεχιζεις στο ιδιο ακυρο θεμα σα δικαιολογια, ενω σου απαντησα πριν.
να στο θεσω αλλιως λοιπον μπας και...
βλεπεις μια, η οποια ξερεις απο πριν, οτι ειναι φολα... και μπαινεις μεσα.
μπαινεις, την τρως τη φολα και βγαινεις.
ποιος φταιει... αυτη ?????? :think:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
παλι συνεχιζεις στο ιδιο ακυρο θεμα σα δικαιολογια, ενω σου απαντησα πριν.
να στο θεσω αλλιως λοιπον μπας και...
βλεπεις μια, η οποια ξερεις απο πριν, οτι ειναι φολα... και μπαινεις μεσα.
μπαινεις, την τρως τη φολα και βγαινεις.
ποιος φταιει... αυτη ?????? :think:
ντάξει, μάλλον ο καθένας μας εννοεί κάτι διαφορετικό οπότε ας μην σε κουράζω άλλο.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης γαμάει ότι βρεθεί στο διάβα του κ του κάνει ένα μίνιμουμ κλικ!
Δεν κάνει διακρίσεις σε πουτάνες, γκόμενες, παρθένες, κοντές, ψηλές, μεγάλες, μικρές.
Όποια του τον σηκώνει είναι καλή...
Όποια τον ξενερώνει πάει στο διάολο...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης γαμάει ότι βρεθεί στο διάβα του κ του κάνει ένα μίνιμουμ κλικ!
Δεν κάνει διακρίσεις σε πουτάνες, γκόμενες, παρθένες, κοντές, ψηλές, μεγάλες, μικρές.
Όποια του τον σηκώνει είναι καλή...
Όποια τον ξενερώνει πάει στο διάολο...
Επιτέλους! Απλό, λιτό, απέριττο.
Λύεται η δίκη. :coffee::rockon:

Και στα "μαγαζιά", και γενικά εκεί έξω, όποια μας κάνει κάποιο κλικ (μικρό ή μεγάλο), τη γουστάρουμε.
Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε και σχέση ή ότι θα ρίξουμε την αξιοπρέπεια και την αξία μας (για την κάθε καριόλα)..
Φυσικά ποτέ δε βρίζω τις εκδιδόμενες, για τις υπόλοιπες μιλάω.. :cool2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom