Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Και για το παω ακομη παρακατω...εχω παρει χερακι χερακι κοπελα απ το μαγαζι ( πρωην στανταρακι μου- δε θελω να πω ποια..)και βγηκαμε για καφεδακι ..μαλιστα κανονισαμε και παραλια το καλοκαιρι 2 φορες μαλιστα..την πηρα απ το ..μαγαζι και την επεστρεψα..και περασα μοναδικα...λες κι ειμασταν το τελειο ζευγαρακι..εζησα τη στιγμη μου κι αυτη μαζι μου... δε τα φτιαξα φυσικα...ουτε υπηρξε καποια αλλη συνεχεια...αλλα και λοιπον?? Στιγμες ηταν...

puzzle-norimpex-15to39-pieces-diamant-painting-titanic-30x40cm.webp

Που έχουμε φτάσει με τα ναυάγια ρε πούστη μου, να καμαρώνει ο άλλος σαν γύφτικο σκεπάρνι που κυκλοφορεί πουτάνα (πιάνοντας τη από το χεράκι κιόλας!)

Άντε με το καλό να την πάρεις μία Κυριακή που δεν δουλεύει και να την παρουσιάσεις στους δικούς σου.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636

Που έχουμε φτάσει με τα ναυάγια ρε πούστη μου, να καμαρώνει ο άλλος σαν γύφτικο σκεπάρνι που κυκλοφορεί πουτάνα (πιάνοντας τη από το χεράκι κιόλας!)

Άντε με το καλό να την πάρεις μία Κυριακή που δεν δουλεύει και να την παρουσιάσεις στους δικούς σου.

Δεν ειπα πως καμαρωνω...λαθος καταλαβες..ουτε το ειπα να κανω τον εξυπνο...απλα περασα υπεροχα νε μια κοπελα του χωρου..εκτος του χωρου εργασιας...ουτε το εδεσα πως εγινε κατι σπουδαιο...ουτε θα ξεκινουσα σχεση νε κοπελα που θα συνεχιζε να βρισκεται στη δουλεια...μαλλον δε καταλαβες το λογο που το εγραψα...το εγραψα για να καταλαβουν καποιοι πως οσο καλα και να περασεις με μια κοπελα του χωρου...περι ξεκλειδωματων που εχουν γραψει καποιοι δε σημαινει και κατι...

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636

Κοιτα να δεις...αν η συγκεκριμενη τα παραταγε ολα για παρτη μου...με επελεγε...αλλαζε τη κοσμοθεωρια για μενα και με επειθε να ασχοληθω σοβαρα μαζι της...ισως...ισως..και να τη παρουσιαζα...που ξερεις? Χα χα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Δεν ειπα πως καμαρωνω...λαθος καταλαβες..ουτε το ειπα να κανω τον εξυπνο...απλα περασα υπεροχα νε μια κοπελα του χωρου..εκτος του χωρου εργασιας...ουτε το εδεσα πως εγινε κατι σπουδαιο...ουτε θα ξεκινουσα σχεση νε κοπελα που θα συνεχιζε να βρισκεται στη δουλεια...μαλλον δε καταλαβες το λογο που το εγραψα...το εγραψα για να καταλαβουν καποιοι πως οσο καλα και να περασεις με μια κοπελα του χωρου...περι ξεκλειδωματων που εχουν γραψει καποιοι δε σημαινει και κατι...

τυπε αν δεν το εδενες οτι εκανες κατι σπουδαιο δεν θα το ανεφερες καν, θα το ειχες ξεχασει ηδη.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
τυπε αν δεν το εδενες οτι εκανες κατι σπουδαιο δεν θα το ανεφερες καν, θα το ειχες ξεχασει ηδη.
Μα ειναι δυνατον να το ξεχασω?? Δε συμβαινουν αυτα καθε μερα...ειμαι προσγειωμενος ομως...

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636

Το ναυαγιο που το βρηκες...σε κατι που απλως περασα καλα και θα χω να το θυμαμαι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Το ναυαγιο που το βρηκες...σε κατι που απλως περασα καλα και θα χω να το θυμαμαι!

ο μυστης @Kamigawa μαλλον θελει να σου πει οτι οι πουτανες ειναι σαν τις χεστρες, πας κατουρας και φευγεις δεν παιρνεις τη λεκανη μαζι σου. Τον λες και μισογυνη να πουμε...

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
ο μυστης @Kamigawa μαλλον θελει να σου πει οτι οι πουτανες ειναι σαν τις χεστρες, πας κατουρας και φευγεις δεν παιρνεις τη λεκανη μαζι σου. Τον λες και μισογυνη να πουμε...
Ας λενε ο,τι θελουν...εγω με τον εαυτο μου και τη συνειδηση μου μια χαρα τα χω και δε μετανιωνω για ο,τι εχω βιωσει..ολα εμπειριες ειναι..κατι αποκομιζεις απο ολα αυτα.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.181
Πόντοι
12.436
"κάνει την γύρα της στο στύλο ... και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
... πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω''"

Τι ωραίο πράμα να είσαι ο εκλεκτός των κοριτσιών, ε; Ειδικά εσύ και μόνο εσύ
Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
"κάνει την γύρα της στο στύλο ... και κοιτάει με ένα απογοητευμένο βλέμμα τα ζόμπι και τα ναυάγια.
... πέφτουν τα μάτια της πάνω μου και με καρφώνει με ενα βλέμμα τύπου "εσένα θέλω να σε πάρω''"

Yesss

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446

Συνημμένα

• kinder_happy_hippo_me_kakao_5tmx.jpg
    kinder_happy_hippo_me_kakao_5tmx.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Συνημμένα

• se-0522-l-1.png
    se-0522-l-1.png
    414,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Κατόπιν ενημέρωσης του Δημήτρη XXXL πήγα για Μαργκό. Κάθισα στο σαλόνι γιατί είχε δωμάτιο το κορίτσι και απέναντι μου ήταν ένας τύπος που χαϊδευε το πουλί του.
- Κάνεις προθέρμανση;
-Ναι, δε θέλω να με βρει στο δωμάτιο η κοπέλα απροετοίμαστο, χάνω πολύτιμο χρόνο.
-Ετοιμοπόλεμος, μπράβο.
-Διαβάζεις μπουρδέλα κομ τύπε;
-Ναι, αλλά δε γράφω
-Έτοιμη τροφή ε; δεν συνεισφέρεις, να γράφεις.
-Ε γράφω καμιά τρολιά που και που.
-Ποιός είσαι;
-Ο Καβλαριναμάν
-Δε σε ξέρω μεγάλε
- Εσυ ποιός είσαι;
-Εγω είμαι ο Δημήτρης ΧΧΧL
-Καλή φάση, πορνορεπόρτερ, πάντα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά.
-Θα περάσεις;
-Ναι
-Πέρνα πρώτος γιατί εγω θα τη κάνω να μη μπορεί να παει με άλλον πελάτη μετα.
-Μα προηγήστε Δήμητρη μου, άλλωστε και εγω τον ίδιο σκοπό έχω.

Είπαμε και άλλα στο λίγο χρόνο της αναμονής. Τελικά περάσαμε και οι δυο παρτούζα κατόπιν στοιχήματος. Ενημερωτικά Μαργκό τέλος για σήμερα. Δε σας λεω ποιος κέρδισε το στοίχημα. Να σκάσετε.

ΥΓ Δημήτρη χάρηκα για τη γνωριμία, παρτούζα μαζί σου δε ξανακάνω, ακόμα πονάει ο κώλος μου.

:rockon::rockon::rockon::hi:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.181
Πόντοι
12.436
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Πρωταπριλιά σήμερα!
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.
Ξέρετε εσείς :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.

τυπε οι ερωτευμενοι και οι ψευτες γιορταζουν καθες μερα !

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Παρέλειψες και τα ακά που δέχονται όλες οι κοπέλες σχεδόν από κάποιους συγκεκριμένους, ως και χύσιμο στο στόμα ή δόσιμο πίσω πόρτας κλπ :2funny::2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom