Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
αμα δε εχεις λεφτα ρε τυπε τη τις θελεις τις παντρειες ?
Δε σου είπα ότι είμαι πάμφτωχος σε φάση να μη έχω να φάω άλλα συγουρα όχι για τα 1.800-2000 που ήθελε αυτή.Αυτη ήθελε να παντρευτεί να τη σπιτωσει ένας και να θρέφει αυτή και τα παιδιά της με βάση τα νοίκια και όλα τα έξοδα πρέπει κάποιος να βγάζει 1.800-2000.Ναι ρε μπρο αλλά τη αγάπησα δε τη κερατωσα ποτέ και αυτή τίποτα.Εκλαιγα στη αγκαλιά της από τη τρέλα μου για εκείνη.Δε μπορώ να ξεχάσω το βλέμμα της σα φραουλίτσα με κοιταγε.

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Μη μου μιλάς έτσι ρε αδερφέ.Οσο τη αγάπησα εγώ δε θα τη αγαπησει κάνεις.Τη ήθελα για όλη μου τη ζωή.Ηθελα να φτάναμε γέροι και να ήμασταν αγκαλιά μαζί.Αλλα ήταν μαλακισμενη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.916
Πόντοι
48.067
Δε σου είπα ότι είμαι πάμφτωχος σε φάση να μη έχω να φάω άλλα συγουρα όχι για τα 1.800-2000 που ήθελε αυτή.Αυτη ήθελε να παντρευτεί να τη σπιτωσει ένας και να θρέφει αυτή και τα παιδιά της με βάση τα νοίκια και όλα τα έξοδα πρέπει κάποιος να βγάζει 1.800-2000.Ναι ρε μπρο αλλά τη αγάπησα δε τη κερατωσα ποτέ και αυτή τίποτα.Εκλαιγα στη αγκαλιά της από τη τρέλα μου για εκείνη.Δε μπορώ να ξεχάσω το βλέμμα της σα φραουλίτσα με κοιταγε.

ακριβως τοσα βγαζω εγω, αμα θες μπορεις να μου την πασαρεις,θα την εχω ΚΥΡΙΑ !

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Δε σου είπα ότι είμαι πάμφτωχος άλλα συγουρα όχι για τα 1.800-2000 που ήθελε αυτή.Αυτη ήθελε να παντρευτεί να τη σπιτωσει ένας και να θρέφει αυτή και τα παιδιά της.Ναι ρε μπρο αλλά τη αγάπησα δε τη κερατωσα ποτέ και αυτή τίποτα.Εκλαιγα στη αγκαλιά της από τη τρέλα μου για εκείνη.Δε μπορώ να ξεχάσω το βλέμμα της σα φραουλίτσα με κοιταγε.
Τέτοιες είναι πολλές, δυστυχώς.. Και γίνονται όλο και περισσότερες.
Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα, είχα αγαπήσει κι εγώ.. Δε σκεφτόμουν κάτι τόσο σοβαρό όμως, διότι πέρα από τα αισθήματα κλπ, και την εμφάνιση της (που για μένα ήταν πάρα πολύ καλή, ζόρικο κόλλημα), έβλεπα και αναλογιζόμουν διαρκώς το χαρακτήρα της! Και έτσι ξεκόλλησα, κι όσο κι αν άξιζε η εμφάνιση, το μέσα είναι σάπιο, γι αυτό και ποτέ δε ριζώνει με κανέναν.. Πολλές είναι έτσι. Όσα δώσαμε απλά πάνε στα κομμάτια, και τα αισθήματα περνάνε.. Ίσως όχι και όλα 100%, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτή δεν άξιζε φίλε... Μακριά από όσες θέλουν απλά ένα χορηγό και να κάθονται να ξύνουν το μουνί τους

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Καλά κάνουμε μύστη μου και παίρνουμε όση ηδονή μπορούμε στα 10-20€:fuck2:

Θα παντρευτούμε μόνο όποια αντέξει 5 μέρες ασταμάτητο γαμήσι χωρίς να λιποθυμήσει:stretcher:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.916
Πόντοι
48.067
Μη μου μιλάς έτσι ρε αδερφέ.Οσο τη αγάπησα εγώ δε θα τη αγαπησει κάνεις.Τη ήθελα για όλη μου τη ζωή.Ηθελα να φτάναμε γέροι και να ήμασταν αγκαλιά μαζί.Αλλα ήταν μαλακισμενη.

Αγαπη ειχες να δωσεις τυπε, λεφτα δεν ειχες..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Καλά κάνουμε μύστη μου και παίρνουμε όση ηδονή μπορούμε στα 10-20€:fuck2:

Θα παντρευτούμε μόνο όποια αντέξει 5 μέρες ασταμάτητο γαμήσι χωρίς να λιποθυμήσει:stretcher:
Αυτό πρέπει να μπει με κάποιο τρόπο εξώφυλλο στο παρών νήμα :headbang2: :hi:

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Τέτοιες είναι πολλές, δυστυχώς.. Και γίνονται όλο και περισσότερες.
Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα, είχα αγαπήσει κι εγώ.. Δε σκεφτόμουν κάτι τόσο σοβαρό όμως, διότι πέρα από τα αισθήματα κλπ, και την εμφάνιση της (που για μένα ήταν πάρα πολύ καλή, ζόρικο κόλλημα), έβλεπα και αναλογιζόμουν διαρκώς το χαρακτήρα της! Και έτσι ξεκόλλησα, κι όσο κι αν άξιζε η εμφάνιση, το μέσα είναι σάπιο, γι αυτό και ποτέ δε ριζώνει με κανέναν.. Πολλές είναι έτσι. Όσα δώσαμε απλά πάνε στα κομμάτια, και τα αισθήματα περνάνε.. Ίσως όχι και όλα 100%, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτή δεν άξιζε φίλε... Μακριά από όσες θέλουν απλά ένα χορηγό και να κάθονται να ξύνουν το μουνί τους
Τέτοια ήταν φίλε και της έδωσα άπειρη αγάπη τη ήθελα πολύ.

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
ακριβως τοσα βγαζω εγω, αμα θες μπορεις να μου την πασαρεις,θα την εχω ΚΥΡΙΑ !
Ρε φίλε πόσο γελοίος είσαι ; Να βρεις δικιά σου γκόμενα σιγά μη σου πασάρω τη δικιά μου.Με τα λεφτά που βγάζεις δε θα δυσκολευτείς από καριολες αλλο τίποτα έξω.Αλλα επειδή έχεις άπειρες κριτικές μάλλον και δε έχεις τόσα λεφτά γιατί αν είχες θα έβρισκες Ελληνίδες.Μου είχες πει είσαι άνεργος εν το μεταξύ και ζεις από τη γιαγιά σου χαρτζηλικια άρα πως βγάζεις τόσα ; Θα μας τρελάνεις ;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Αγαπη ειχες να δωσεις τυπε, λεφτα δεν ειχες..
Νόμιζα πως θα με καταλάβαινες αλλά εσύ έχεις τα ίδια μυαλά με τις Ελληνίδες.Οτι είναι φυσιολογικό μια να τα ξίνει και να τη θρεφει ο άντρας ; Όταν είσαι πάμφτωχη και δε έχεις ούτε τα βασικά να πας έναν καφέ δε κοιτάς τύπο με λεφτά να κοιτάξεις έναν στα μέτρα σου κυρά μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Ο Σμύρνης που εξαφανίστηκε; Έναν άνθρωπο είχαμε να ενημερώνει και χάθηκε και αυτός.
Πρέπει να σηκώνουμε πλέον τους χοντρούς κώλους μας και να πηγαίνουμε οι ίδιοι στην πιάτσα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Τέτοια ήταν φίλε και της έδωσα άπειρη αγάπη τη ήθελα πολύ.
Πρέπει να κάνεις εξήγηση στις γυναίκες...

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί
500€ φαγητά-βόλτες-καύσιμα
990€ πουτάνες:zfuck:

Τα 10 ολόκληρα € είναι για σένα κορίτσι μου...

Θα σε κάνω βασίλισσα :headbaning2::headbaning2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Ο Σμύρνης που εξαφανίστηκε; Έναν άνθρωπο είχαμε να ενημερώνει και χάθηκε και αυτός.
Πρέπει να σηκώνουμε πλέον τους χοντρούς κώλους μας και να πηγαίνουμε οι ίδιοι στην πιάτσα.
Είχε δώσει ένα πορνορεπορτάζ πρόσφατα, ωστόσο κι εγώ όταν πάω γράφω τα βασικά

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Το κακό με σένα δε είναι ότι έχεις χοντρό κωλο αλλά ότι ψηφίζεις Μητσοτάκη.Και το ξέρω ότι ψηφίζεις Κούλη γιατί στο νήμα δε έχω οξυγόνο του νηματοθετη έκανες θυμό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί

Και αν σου κάτσει έτσι γκόμενα σφύρα μου

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446

Βγάζω π.χ. 2000€
500€ λογαριασμοί

Αναλόγως τα looks και την υγιεινή της, μπορεί να παίρνει 20€ ρε φίλε..
Μετάξι ή Φυλής αντίστοιχα, απλά χωρίς νταβά

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Το κακό με σένα δε είναι ότι έχεις χοντρό κωλο αλλά ότι ψηφίζεις Μητσοτάκη.Και το ξέρω ότι ψηφίζεις Κούλη γιατί στο νήμα δε έχω οξυγόνο του νηματοθετη έκανες θυμό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν σου κάτσει έτσι γκόμενα σφύρα μου
Φιλαράκι μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ή ειλικρινά, όλοι τρολάρουμε εδώ, ακόμα και μέσα σε σοβαρές συζητήσεις.. Δεν είμαστε μαλάκες, κακοί ή οτιδήποτε, απλά έτσι είναι η φάση της σελίδας :grin:
Οι "παλιοί" ακόμα περισσότερο

• Like
Αντιδράσεις: noblue
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Φιλαράκι μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ή ειλικρινά, όλοι τρολάρουμε εδώ, ακόμα και μέσα σε σοβαρές συζητήσεις.. Δεν είμαστε μαλάκες, κακοί ή οτιδήποτε, απλά έτσι είναι η φάση της σελίδας :grin:
Οι "παλιοί" ακόμα περισσότερο
Ρε φίλε είμαι ερωτευμένος ακόμα και μου λέει να του πασάρω τη γκόμενα είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός ; Του λέω ότι δε θα τη ξεπεράσω ποτέ και αυτός να παίζει με το πόνο μου.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom