farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1.886
σε ζηλευω ρε farkeli για την μνημη σου.εγω μπαινω βγαινω και ξεχναω ποια ηταν μεσα.
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Υπάρχουν φορές που ξεχνάω σε ποια τον έχω μέσα.

σε ζηλευω ρε farkeli για την μνημη σου.εγω μπαινω βγαινω και ξεχναω ποια ηταν μεσα.
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Υπάρχουν φορές που ξεχνάω σε ποια τον έχω μέσα.

Η Ιστορια της τσατσας με τη βραχνη φωνη:Οι παλιοτεροι θα θυμουνται το μπουρδελακι στην οδο Φερων..(τωρα εχει κατεδαφιστει) και εχει χτιστει ενα 2 οροφο...εκει τη θυμαμαι γυρω στο 94 ως τσατσα...το σπιτι αυτο ανηκε στη Μιραντα την ιδιοκτητρια του Μαραθωνος 59(γνωστο και ως πιτμπουλοσπιτο)...και ΑΧ 48.Η πατρωνα Μιραντα ειχε φερει μια ανηλικη αλβανιδα γυρω στα 15 να δουλεψει εκει...μπηκε το ηθων υστερα απο καρφωτη και ετσι σφραγιστηκε...η τσα2 πηγε φυλακη οπως και ο γιος της επειδη επιτεθηκε και δαγκωσε εναν απο τους αστυνομικους στο χερι.Αν ειστε λιγο παρατηρητικοι θα δειτε οτι στο μπρατσο εχει τατου με το ονομα ΣΑΚΗΣ,,,προφανως καποιος αγαπητικος η πρωην γκομενος.Ειναι σιγουρα απο τις μακροβιοτερες για να μη πω αιωνοβια τσα2 στα ντελα.Μου ειχε κανει εντυπωση απο τοτε η εμφανιση και η φωνη της.Αυτη οπως και η τσα2 απο φυλης 66 (απ βαρδια) και η κυρια ελευθερια απο το μεταξι ειναι η ζωντανη ιστορια των ντελων της Αθηνας τα τελευταια 20 χρονια...
Ταις κριτικαίς υμών εν τω παρόντι ιστοτόπω ανεγνωσαμέναις εξωρμήσαμεν προς επιλεκτικήν θέασην κορασίδων.
[...]
Γεια σας παιδια.
μενω θεσσαλονικη και θα ερθω την κυριακη αθηνα. θα παω βολτα στη φυλης κυριακη πρωι 11-1. δεν παω βραδυ γιατι φοβαμαι την εγκληματικοτητα.
εχετε καμια καλη της πρωινης βαρδιας να μου προτεινετε? δεν τη θελω πολυ λεπτη. να εχει καποιο αξιοπρεπες βυζι.
ευχαριστώ.

Για αυτό συνάδελφε, σκέφτομαι να πάω σήμερα που βρέχει (νερό εννοείται) στο Μετάξι.![]()

εκτος αν το παιξει αντονοτομαζι τυπεπροσοχη δικιε μου παιζει αλητεια ε
![]()
![]()
![]()
ηρεμα μην τους αγριεψεις με το μαλακο
εντιτ απολυτος αρσενικος
![]()
![]()
![]()

εκτος αν το παιξει αντονοτομαζι τυπε
βλοσυρο βλεμμα και του κανουν μαγκιες μιλανε τα σιδερικα![]()
τυπε εχει σπαθια μαζι τουσωπα τυπε οπλοφορει αυτος?
καλα κανει απο μμια μερια
το καθε καργιολι τωρα να ρθει να σου
πουλησει τσαμπουκαδες ενω δεν τον πειραξες
θελουν ενα καλο μαθημα.

Μου θύμησες τον "στρατηγό" αείμνηστο Λογοθετίδη στην ταινία "Ένας ήρωας με παντούφλες".
Έβαλα τις παρενθέσεις για όλες τις έννοιες.
Καλημέρα, επίσης στρατηγέ
Καλημέρα επίσης, στρατηγέ
Και οι δυο έννοιες είναι καλές και (στις δυο έννοιες) παραμένεις στρατηγός ...![]()
Δηλαδή παίζει άρπα με τ'αρχίδια;...Ωιμέ!Ναι.Ικανοποιητικά τα βασικά των υπηρεσιών και καλό άρπισμα των αρχιδιών.
Προσοχή! δεν γλύφει αρχίδια
Μου θύμησες τον "στρατηγό" αείμνηστο Λογοθετίδη στην ταινία "Ένας ήρωας με παντούφλες".
...

Ώπα! Εδώ διαφωνώ. Ο πρώτος του νήματος είσαι εσύ γιατί έχεις κάνεις τις περισσότερες και τακτικότερες ενημερώσεις! Αδιαμφισβήτητα...
Πρέπει να υπάρχει ιεραρχία πάντως.Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι στρατηγοί.Και ο πρώτος του νήματος είσαι εσύ.
...
Ναι γμτ δεν είναι αρχιδογλύφτρα ... :'(...
Δηλαδή παίζει άρπα με τ'αρχίδια;...Ωιμέ!
Αρχιδοξύστρα δηλαδή η Αντριάννα και ουδόλως αρχιδογλύφτρα! ;)

Ώπα! Εδώ διαφωνώ. Ο πρώτος του νήματος είσαι εσύ γιατί έχεις κάνεις τις περισσότερες και τακτικότερες ενημερώσεις! Αδιαμφισβήτητα
Ναι γμτ δεν είναι αρχιδογλύφτρα ... :'(
Σημείωσα ότι κάνει καλό άρπισμα των αρχιδιών (ή όπως είπες εσύ, πολύ σωστά, παίζει άρπα με τα αρχίδια).
Δεν γνωρίζω αν ξύνει και τα αρχίδια. Πάντως φαντάζομαι ότι δεν θα είχε αντίρρηση ...![]()

Όσον αφορά την χρησιμότητα των ενημερώσεων, πρώτος πρέπει να είναι ο professorx αναλογικά με το αριθμό ενημερώσεων που έχει κάνει.Τι γνώμη έχεις;Ώπα! Εδώ διαφωνώ. Ο πρώτος του νήματος είσαι εσύ γιατί έχεις κάνεις τις περισσότερες και τακτικότερες ενημερώσεις! Αδιαμφισβήτητα
Ο ερευνητής είπε οτι η Αντριάννα παίζει κιθάρα με τ'αρχίδια -εσύ λες άρπα.Ναι γμτ δεν είναι αρχιδογλύφτρα ... :'(
Σημείωσα ότι κάνει καλό άρπισμα των αρχιδιών (ή όπως είπες εσύ, πολύ σωστά, παίζει άρπα με τα αρχίδια).
Δεν γνωρίζω αν ξύνει και τα αρχίδια. Πάντως φαντάζομαι ότι δεν θα είχε αντίρρηση ...![]()

Δεν την ενέπνευσες μουσικά.για την αντριαννα τον ξανθο μουνο δε λετε ρε εμενα μονο μια ικανοποιητικη πιπα μου εκανε ουτε αρχιδια ουτε τπτ
τι σκατα σε μενα κανουν μονο τα απλα![]()
Πολύ καλός!Όσον αφορά την χρησιμότητα των ενημερώσεων, πρώτος πρέπει να είναι ο professorx αναλογικά με το αριθμό ενημερώσεων που έχει κάνει.Τι γνώμη έχεις;
...
...
Ο ερευνητής είπε οτι η Αντριάννα παίζει κιθάρα με τ'αρχίδια -εσύ λες άρπα.
Να στείλουμε τον Αμαντέους να ξεδιαλύνει το μυστήριο!
Ώστε τρίβει μοναδικά τ'αρχίδια...
...

Εγώ αγαπητέ μου jockerx και farkeli είμαι ο πρώτος εκ των εσχάτων!!Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ και τους άλλους συναγωνιστές.Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι ενημερωτές καλύτεροι απο εμάς ουτώς ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά της πληροφόρησης και ας είμαστε όλοι εμείς οι "τιμημένοι" υποδεέστεροι αυτών.Όσον αφορά την χρησιμότητα των ενημερώσεων, πρώτος πρέπει να είναι ο professorx αναλογικά με το αριθμό ενημερώσεων που έχει κάνει.Τι γνώμη έχεις;