Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.564
- Πόντοι
- 456

Σάτυρος σπέρνει τον τρόμο στο Περιστέρι - Zougla
Επιτέθηκε σε κοπέλα χθες, κυνηγώντας την με κατεβασμένο το παντελόνι - Κάμερα κατέγραψε τη σκηνή

Σε πιάσαμε Syrios. Το παίζεις έτερος εγώ κουφαλίτσα.......... δεν φτανουν αυτά που κάνεις θέλεις να πάρεις και likes........![]()
Σάτυρος σπέρνει τον τρόμο στο Περιστέρι - Zougla
Επιτέθηκε σε κοπέλα χθες, κυνηγώντας την με κατεβασμένο το παντελόνι - Κάμερα κατέγραψε τη σκηνήwww.zougla.gr
Φανερώθηκε ένας από τους κλώνους του vlamenou24 χαχαΣε πιάσαμε Syrios. Το παίζεις έτερος εγώ κουφαλίτσα.......... δεν φτανουν αυτά που κάνεις θέλεις να πάρεις και likes........
Πάρε τον πούλο κλώνε. Γράψε από τον κανονικό λογαριασμό που να έχει παραπάνω από ένα χρόνο στο σάιτ.Πουτάς παλιογελάνα........
Τι να το κάνουμε μισό λίτρο ρε μλκΕυτυχώς που δεν είμαι:
1) Βαθύπλουτος
2) Κάτοικος Αλδεβαράν
3) Από τεράστιο τζάκι
ΨΨ @athinaios44 @dimigoall για επιληφθείτε επί του αστυνομικού ζητήματος παλιορεμπεσκέδεςίσως σας στείλω μισό λίτρο ελαιόλαδο τη νέα σεζόν...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!
Ρε ΓΚΡ δεν βγάζω πάνω 200-250 κιλά τη χρονιά και το δίνω μόνο στα δικά μου άτομα εντελώς επιλεκτικά...Τι να το κάνουμε μισό λίτρο ρε μλκ![]()
Το γνωρίζουμε αδερφέ Ντούντα-μαν και ευχαριστούμε για τις αγνές σου προθέσεις .Ρε ΓΚΡ δεν βγάζω πάνω 200-250 κιλά τη χρονιά και το δίνω μόνο στα δικά μου άτομα εντελώς επιλεκτικά...
Αν όμως είσαι καλό παιδάκι θα δω μπορώ να το κανονίσω από κάποιον γνωστό
Ο κυρ Παντελής απολαμβάνει καφ€ στο τζάκι μαζί μου![]()
Εννοείται ότι κάνουμε όλοι χαβαλέ όμως κάποια πράγματα τα εννοώ...Το γνωρίζουμε αδερφέ Ντούντα-μαν και ευχαριστούμε για τις αγνές σου προθέσεις .
λαδι μηχανης να τους στειλεις... ο φιλος @dimigoall καταναλωνει τα πανταΕυτυχώς που δεν είμαι:
1) Βαθύπλουτος
2) Κάτοικος Αλδεβαράν
3) Από τεράστιο τζάκι
ΨΨ @athinaios44 @dimigoall για επιληφθείτε επί του αστυνομικού ζητήματος παλιορεμπεσκέδεςίσως σας στείλω μισό λίτρο ελαιόλαδο τη νέα σεζόν...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ!
Τσερπές καλός?Ρε ΓΚΡ δεν βγάζω πάνω 200-250 κιλά τη χρονιά και το δίνω μόνο στα δικά μου άτομα εντελώς επιλεκτικά...
Αν όμως είσαι καλό παιδάκι θα δω μπορώ να το κανονίσω από κάποιον γνωστό
Ο κυρ Παντελής απολαμβάνει καφ€ στο τζάκι μαζί μου![]()
Τί είναι αυτός τύπε ?Τσερπές καλός?
Ντούντας κατάλαβε....Τί είναι αυτός τύπε ?
Τρώγεται ?
Να στείλει ?
![]()
μηπως στο στειλει με το βαπορι απ την περσιαΤί είναι αυτός τύπε ?
Τρώγεται ?
Να στείλει ?
![]()