Νέα

Σαφάρι στη Κένυα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kriton5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
82
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολα αυτα με τη μαυρη σαρκα, αλλα παρολο που υπαρχουν και εδω στην αθηνα φοβαμαι για aids κτλ.δεν εχω παει με μαυρη ποτε μου.παντως ενα συναδελφος ,μου ειπε (χρονια στην αμερικη οπου σπουδαζε) οτι αν πας με μαυρη δεν προκειται να ξαναπας με λευκη!!!
 

papatzhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Μηνύματα
10
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
  Κρίτων, είσαι ο ήρωας μου. Ελπίζω τον Οκτώβρη που θα πάω Γκάνα να βρω κι εγώ ανάλογα...
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Η disco New Florida ή Madhouse, όπως αλλιώς αποκαλείται, είναι το κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης στο Nairobi. Αλέγρο πλήθος και χορευτικά  που απομιμούνται την ερωτική πράξη.
H απόσταση που την χωρίζει από το Kenya Comfort Hotel  είναι μικρή. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο κάνουμε αριστερά στην Monrovia str. και μετά από λίγα ζωηρά βήματα, πάλι αριστερά στην Koinange str. όπου συνεχίζεται ο βιαστικός περίπατος. Την ημέρα η περιοχή σφύζει από ζωή και εμπορική δραστηριότητα, το βράδυ όμως ερημώνει και τα νυχτοπερπατήματα στους κακοφωτισμένους δρόμους προκαλούν δικαιολογημένη ανησυχία.
Ή μήπως αδικαιολόγητη; Η διαδρομή ουδέποτε μας επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις. Στην πορεία συναντάμε σποραδικά ένοπλους φρουρούς τραπεζών και άλλων επιχειρήσεων.
Εντέλει χωρίς χρονοτριβή προσεγγίζουμε την συμβολή των οδών Koinange και Market και ιδού το μη εδώδιμο μανιτάρι που έχει φυτρώσει πάνω σ’ ένα βενζινάδικο!
Το πόδι του βωλίτη είναι λεπτό, κυλινδρικό ενώ το καπέλο υπερμέγεθες και κατακόκκινο. Η σάρκα του είναι μαύρη, ελαστική και χυμώδης. Η μυρωδιά που αναδίδει είναι βαριά λόγω της άφθονης μελανίνης, η γεύση όμως γλυκιά και ευχάριστη.

 

Συνημμένα

  • madhouse.jpg
    madhouse.jpg
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 74

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
Κρίτων, περισσότερο με αμανίτη μυγοκτόνο (amanita muscaria) παρά με βωλίτη προσομοιάζει το διασκεδαστήριο σου:
http://[URL unfurl="true"]www.diafragma.gr/hellas/pilion/pilion234.jpg[/img[/URL]]
(από το Πήλιο).

Αν και θα τολμούσα να έλεγα ότι στην μυκόφιλη αναζήτηση σου κάλλιστα προσιδιάζει η εξαιρετική ύδνα μελανόσπορος ασκομύκητας (tuber melanosporum) ή κοινώς Μαύρη Τρούφα:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dasokipos.gr/images/melanoscopum.jpg[/img[/URL]]
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
83
Πόντοι
66
Οι κενυάτισσες, αλλά και οι λοιπές αφρικανές που θα συναντήσει κανείς στη χώρα αυτή... η απρόσμενη άνεση μπροστά στο φακό... αναρωτιέμαι μήπως τελικά είναι ίδιον της μαύρης φυλής γιατί και αλλού είχα ανάλογες εμπειρίες.

Εχω κι εγώ παρόμοιες εμπερίες... η ΓΟΗΤΕΙΑ που ασκεί επάνω τους η φωτογραφική μηχανή (ή βιντεοκάμερα) είναι μοναδική... σαν τα παλιά χρόνια που οι διάφοροι εξερευνητές τούς πρόσφεραν καθρεφτάκια κι έβλεπαν για πρώτη φορά το είδωλό τους.... :dancing:
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
περισσότερο με αμανίτη μυγοκτόνο (amanita muscaria) παρά με βωλίτη προσομοιάζει το διασκεδαστήριο

Χρωματικά το πιλίδιο ταιριάζει απόλυτα, αλλά σχηματικά πλησιάζει πολύ περισσότερο στον Βωλίτη τον Καυκάσιο.
 

Συνημμένα

  • boletus.jpg
    boletus.jpg
    131,5 KB · Εμφανίσεις: 71

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
2.440
Κριτικές
37
Like
111
Πόντοι
4.837
Διάβασα κι εγώ το thread και αναγνώρισα αρκετά από αυτά που γράφεις στις εμπειρίες μου  στο Ντουμπάϊ με μαύρες γαζέλες. Μόνο που εγώ προτιμώ βορειότερες προελεύσεις: Αιθιοπία, Ερυθραία, Σουδάν και κυρίως Τζιμπουτί. Όντως η πίπα είναι σχεδόν άγνωστη, μου έλεγαν κι εμένα ότι δεν το έχουν ξανακάνει και νόμιζα ότι με παραμυθιάζουν. Επίσης έτυχα κι εγώ μάρτυρας της έλξης τους από το φωτογραφικό φακό.
 

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Μηνύματα
604
Like
3
Πόντοι
6
συναγωνιστη κριτον ενα μεγαλο μπραβο!!ωραιος λογος και φωτογραφικο υλικο!!χαιρομαι που περνας καυλα!!
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Το Madhouse μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της νυχτερινής ζωής του Nairobi αλλά υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα σημεία διασκέδασης.
Στο κέντρο της πόλης-επί της Kenyatta av. στο ύψος της οδού Muindi Mbingu- και όχι μακρυά από την περιώνυμη ντίσκο συναντάμε το Simmers. Πρόκειται για έναν υπαίθριο πολυχώρο . Κάτω από τέντες συστεγάζονται εστιατόριο, ψησταριά (nyamachoma), μπαρ ενώ το βράδυ παίζει ζωντανή μουσική και στην πίστα χορού συνωστίζονται πολλά κορμιά (μεταξύ αυτών και ebony babes). Και φυσικά πανταχού παρούσες οι γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, έστω και περιστασιακά.
Να επαναλάβω εδώ ότι όλες οι βραδυνές μετακινήσεις από New Florida και πέρα πρέπει να γίνονται απαραιτήτως με ταξί. Ο κίνδυνος ληστείας στο Νairobbery είναι υψηλός. Να μην ξεχνάμε πως η πλειοψηφία του κόσμου (3 εκατομμύρια περίπου ο συνολικός πληθυσμός της πόλης) ζει σε άθλιες φτωχογειτονιές αντιμετωπίζοντας έντονα οικονομικά προβλήματα.
Νοτιότερα, πάντα στο κέντρο της πόλης, επί της Moi av. και κοντά στο ξενοδοχείο Hilton, υπάρχει μια άλλη ντισκοτέκ, η F2 ή Florida 2000. Μεγαλύτερος χώρος σε σχέση με το Madhouse αλλά μάλλον λιγότεροι θαμώνες. Λίγα μέτρα πιο δίπλα το Zanze Bar, ένα ακόμα καλό στέκι για ψωνιστήρι.
Βορειοδυτικά του Nairobi downtown βρίσκεται η συνοικία Westlands. Πολύ κοντινή η διαδρομή  με το ταξί για τo Pavement nightclub επί της Waiyaki Way Service Road, κοντά στο εμπορικό κέντρο The Mall, που αποτελεί μάλλον την καλύτερη πρόταση διασκέδασης για την περιοχή. Και το καλύτερο μπαρ της συνοικίας αυτής για όσους δεν προτιμούν δράση απαραιτήτως τις βραδινές ώρες : Gipsy’s Bar κοντά στο ξενοδοχείο Jacaranda.
Αν κατευθυνθούμε ανατολικά προς το προάστιο Hurlingham θα συναντήσουμε ίσως το καλύτερο nightclub της πόλης επί της οδού Chaka κοντά στην διασταύρωσή της με την Lenana. Πρόκειται για το Casablanca με το εντυπωσιακό αραβικό ντεκόρ.
Αρκετά μακρυά από την πόλη προς νοτιοδυτική τώρα κατεύθυνση βρίσκεται το ακριβό προάστιο Langata. Εκεί υπάρχει το γιγαντιαίο συγκρότημα Carnivore μετά το αεροδρόμιο Wilson (είναι για πτήσεις εσωτερικού) και πριν την είσοδο του Nairobi National Park. Το συγκρότημα είναι περισσότερο γνωστό για το εστιατόριο του και τα εξωτικά κρέατα που σερβίρονται εκεί. Λειτουργεί όμως στον ίδιο χώρο από Τετάρτη έως Κυριακή και το μεγάλο nightclub Simba Saloon.
Σε όλα τα σημεία που προανέφερα καθώς και σε πολλά άλλα συναντά κανείς νεαρές αφρικανές πρόθυμες να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους. Η ανταλλαγή βλεμμάτων και ένα ελαφρύ υπομειδίαμα είναι αρκετά για να κάνουν οι αραπίνες ,στις πλείστες των περιπτώσεων, αυτές το πρώτο βήμα. Βέβαια στα πιο hardcore μέρη, όπως οι ντίσκο Florida, δεν είναι απαραίτητο ούτε αυτό.
Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος για να προσελκύσει κανείς γυναίκες, επί πληρωμή πάντα, ιδιαίτερα την ομάδα των ημιεπαγγελματιών ή αυτές που έχουν λόγους να μη θέλουν να «εργασθούν» νύχτα. Ένας τρόπος που εφαρμόζεται θαυμάσια σε χώρες χωρίς οργανωμένη πορνεία αλλά με πολλές γυναίκες πρόθυμες να εκπορνευθούν (βλ. π.χ. Κούβα). Και αυτός δεν είναι άλλος από την εξώθηση των γυναικών στην …μαστροπεία! 
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Είμαι αισιόδοξος κι ας τα βλέπω όλα μαύρα.
Διατηρώ το κέφι μου μολονότι έχω τις μαύρες μου.
Μου ευφραίνει την καρδία αντί να μου μαυρίζει την ψυχή.
 

Συνημμένα

  • blacksexbomb.jpg
    blacksexbomb.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 112

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Κρίτων, περισσότερο με αμανίτη μυγοκτόνο (amanita muscaria) παρά με βωλίτη προσομοιάζει το διασκεδαστήριο σου:
http://[URL unfurl="true"]www.diafragma.gr/hellas/pilion/pilion234.jpg[/img[/URL]]
(από το Πήλιο).
[/quote]

Τι ομορφο που ειναι.. Μα ποσο ομορφο!!  *P
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
εξώθηση των γυναικών στην …μαστροπεία!  
«Ζητήστε και θα σας δοθεί» είναι ο τίτλος ενός βιβλίου, που πραγματεύεται τον δημοφιλή – τον τελευταίο καιρό – νόμο της έλξης. Και είναι όντως, όπως θα τα εξιστορήσω στη συνέχεια, απλά τα πράγματα.
Σε μια από τις πρώτες επισκέψεις μου στο Madhouse γυρόφερνα την πίστα χορού για μια ολόκληρη ώρα: πέντε βήματα, μια πεντάλεπτη στάση κ.ο.κ. Τίποτα – το προσιτό – δεν τραβούσε την προσοχή μου και οι προσφορές που δεχόμουνα ήταν άνευ ενδιαφέροντος.
Δεν σκόπευα να φύγω άπρακτος έτσι ενέδωσα εσκεμμένα στην επιθετική προσέγγιση μιας…απορριπτέας μαυρούλας. Μετά τις πρώτες τυπικές κουβέντες, ακολούθησε χορός στη πίστα, σχολιασμός των δρώμενων για να αποσυρθούμε εντέλει σε μια πιο ήσυχη γωνιά στο μπαρ να κουβεντιάσουμε για μπίζνες.
Έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη την πληγώσω ούτε να ριψοκινδυνεύσω μια βίαιη αντίδραση εκ μέρους της. Είναι τουλάχιστον άκομψο να πεις σε μια γυναίκα ευθέως: “δεν μου αρέσεις”.
Την αντιμετώπισα λοιπόν ως μια δυναμική επιχειρηματία. Της είπα πως χρειάζομαι την βοήθειά της και ότι αν επιθυμούσε να μου την προσφέρει θα είχε πολλαπλό κέρδος. Διέκρινα αμέσως ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά της. Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία να θέσω το ζήτημα: “αναζητώ μια ερωτική σύντροφο με (…) αυτά τα προσόντα”, φροντίζοντας η αναλυτική περιγραφή μου να δημιουργεί μια εικόνα που να απέχει πολύ από την δική της.
Να σημειώσω εδώ πως στην Κένυα το επίπεδο γνώσης της αγγλικής είναι ικανοποιητικό (διδάσκεται η γλώσσα στα σχολεία), πράγμα που διευκολύνει πολύ την επικοινωνία.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, την ρώτησα αν μπορεί να μου υποδείξει κάποια υποψήφια και σαν αμοιβή για την μεσολάβηση της θα εισέπραττε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000Κsh (περίπου 10€) εφόσον η πρότασή της αντιστοιχούσε σε αυτό που ζητούσα. Έσπευσα αμέσως να ζητήσω ανταλλαγή αριθμών κινητών τηλεφώνων για να κανονίσουμε ραντεβού την επομένη.
Σιγά όμως μην άφηνε την ευκαιρία του εύκολου κέρδους να πάει χαμένη η εκκολαπτόμενη μπιζνεσγούμαν. Σε χρόνο μηδέν βρισκόταν δίπλα μου μια μικρή που πιο πριν την θεωρούσα απρόσιτη καθώς φαινόταν να διασκεδάζει με την παρέα της χωρίς να πολυνοιάζεται αν κάποιος mzungu της ρίχνει διακριτικές πλην όμως λάγνες ματιές.
Για να μη τα πολυλογώ έκλεισα ένα shortime με 3000Κsh, χαρτζιλικώνοντας με τρόπο την…προξενήτρα (ή την προτιμάτε μαστροπό?).
Θα ακολουθήσουν τα συμβάντα της επόμενης μέρας…

 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
ανταλλαγή αριθμών κινητών τηλεφώνων
Για τοπικές κλήσεις χρησιμοποιώ πάντα το εφεδρικό κινητό. Γι' αυτό το σκοπό αγοράζω μια κάρτα sim καθώς φτάνω στο αεροδρόμιο. Καλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Κένυα θεωρείται η safaricom. Με τον αριθμό του τοπικού δικτύου εξασφαλίζω χαμηλό κόστος και έχω ανά πάσα στιγμή έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τα κορίτσια (τα καλώ εγώ ή μου κάνουν αυτές αναπάντητες κλήσεις)  αλλά και με οποιονδήποτε ταξιτζή μου φανεί αξιόπιστος.
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
Για τοπικές κλήσεις χρησιμοποιώ πάντα το εφεδρικό κινητό. Γι' αυτό το σκοπό αγοράζω μια κάρτα sim καθώς φτάνω στο αεροδρόμιο. Καλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Κένυα θεωρείται η safaricom. Με τον αριθμό του τοπικού δικτύου εξασφαλίζω χαμηλό κόστος και έχω ανά πάσα στιγμή έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τα κορίτσια (τα καλώ εγώ ή μου κάνουν αυτές αναπάντητες κλήσεις)  αλλά και με οποιονδήποτε ταξιτζή μου φανεί αξιόπιστος.

  Γεια συ ρε Κριτωνα..
  Χρονια πολλα φιλε
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
τα συμβάντα της επόμενης μέρας…
  Στους χώρους διασκέδασης συναντάς πολλές αραπίνες πρόθυμες να συνευρεθούν μαζί σου ή να σε βοηθήσουν (με το αζημίωτο) να κάνεις την επιλογή σου είτε επί τόπου είτε στο χώρο συνάντησης που θα ορίσεις εσύ την κατάλληλη στιγμή.
Έτσι λοιπόν την επομένη κάλεσα την Λίλιαν (την προμηθεύτρια)  στο κινητό της. Ενώ κουβεντιάζαμε έπιασα την φαντασία μου να οργιάζει και άρχισα σιγά-σιγά να εξειδικεύω την εικόνα της επόμενης ερωτικής παρτενέρ στην συνομιλήτριά μου. Ως τόπος συνάντησης ορίστηκε  το μπαρ Blue Spirits που βρίσκεται στο πρώτο όροφο του Kenya Comfort Hotel. Είναι χώρος που συγκεντρώνει  κόσμο τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Εκτός από πελάτες του ξενοδοχείου συναντάς φοιτητόκοσμο (στα διακόσια μέτρα βρίσκεται το πανεπιστήμιο του Ναιρόμπι) αλλά και εργαζόμενους σε γειτονικά γραφεία και επιχειρήσεις που αφού τελειώνουν την δουλειά τους περνάνε για ένα ποτό, αναζητώντας μια ευκαιρία χαλάρωσης.
Πήγα πρώτος στο ραντεβού εξοπλισμένος με χάρτες, σημειώσεις, επιδιώκοντας η συνάντηση να μην παραπέμπει σε αλισβερίσι αγοραίου έρωτα αλλά… μάλλον σε επαφή πελάτη με υπαλλήλους ταξιδιωτικού γραφείου. Ήρθαν σε λίγο και τα κορίτσια και η πρώτη εντύπωση ήταν…ελαφρώς προβληματική. Η εικόνα παρέκκλινε από αυτήν που είχα αρχικά σχηματίσει στο μυαλό μου, αλλά στο κάτω-κάτω δεν υπήρχε λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Στην χειρότερη περίπτωση θα είχαμε μια σύντομη φιλική κουβέντα και η κάθε πλευρά θα τραβούσε το δρόμο της.
  Ξεκίνησα με ασκήσεις επί χάρτου και αναζήτηση πληροφοριών για τις περιοχές από τις οποίες κατάγονταν. Με ευχαρίστηση διαπίστωνα πως η υποψήφια ερωμένη μου εκτός από τα νιάτα και την φρεσκάδα της διέθετε και πολύ ευχάριστη προσωπικότητα. Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν πως είχε συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου και πως οι γραμμές και οι κινήσεις του σώματός της δεν θα άφηναν ασυγκίνητο κανένα. Ένα ελάττωμα που διέκρινα, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές προτιμήσεις, ήταν τα παραπανίσια κιλά. Μέσα σε δέκα λεπτά είχα ήδη πάρει τις αποφάσεις μου: το deal θα ελάμβανεν χώρα.
Γρήγορα η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Δεν περνάω όμως κατευθείαν σε ερωτήσεις του τύπου: πόσα θέλεις για να μου κάνεις αυτό και εκείνο. Συνήθως ξεκινάω με θεωρία, αλλά την αναπτύσσω με το σύστημα των ερωτήσεων και απαντήσεων. Οι έννοιες που μου αρέσει περισσότερο να αναλύω είναι: αγάπη, έρωτας, συμπάθεια, για να καταλήξω στην ιδανική εικόνα της ερωμένης, στο τι περιμένει ένας άντρας από μία γυναίκα. Οπότε έμμεσα πληροφορείς την κοπέλα για τις προσδοκίες σου και κυρίως βλέπεις πως ανταποκρίνεται με τα λεγόμενά της. Σ’ αυτό το σημείο κλείνεται η δουλειά. Θα συνιστούσα να συμφωνείται και η τιμή εκ των προτέρων για να αποφεύγεται η πιθανότητα προστριβών μετά την ερωτική πράξη (σημειώστε πως τα χρήματα δίνονται πάντα στο τέλος και ποτέ προκαταβολικά).
Από το μπαρ οδηγείσαι στο δωμάτιο κατευθείαν χωρίς να σε βλέπουν στην reception. Όχι πως θα υπήρχε πρόβλημα δηλαδή…Πάντως αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει απόλυτη διακριτικότητα.
Μερικές φορές η φιλικότητα όταν φτάσουμε στο κρεβάτι εξανεμίζεται για να αντικατασταθεί με βαρεμάρα και κακοκεφιά. Οι αρχικές εντυπώσεις  αποτελούν απλώς μια ισχυρή ένδειξη και δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το αν σου επιφυλάσσονται δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια. Η Agnes ήταν άψογη και το πλατύ χαμόγελο δεν την εγκατέλειψε ποτέ.
 

Συνημμένα

  • ken8 (600 x 392).jpg
    ken8 (600 x 392).jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 217
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
ανταλλαγή αριθμών κινητών τηλεφώνων

Στην διάρκεια του ταξιδιού οι αριθμοί τηλεφώνων αυξάνονται με αριθμητική πρόοδο, που ο ν-οστός όρος της μπορεί να αγγίξει υψηλά νούμερα.
Σύμφωνα με την προσωπική εμπειρία μπορούν σχεδόν τα πάντα να κινηθούν γύρω από αυτό το ιδιότυπο, φτιαγμένο στα προσωπικά μέτρα του καθενός, πολλαπλό κύκλωμα μαστροπείας. Και λέω σχεδόν γιατί πρέπει να υπάρξει μία τουλάχιστον αρχική συνάντηση. Δεν καταργείται λοιπόν η βραδινή έξοδος και για τον επιπλέον λόγο ότι αποτελεί διασκέδαση. Άλλωστε προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες επαφών.
Σε μια πόλη που δεν σου εμπνέει το αίσθημα της ασφάλειας η επίσκεψη καλυμμένων μπουρδέλων (υπό την μορφή μασατζίδικων), σε κτίρια που δεν γεμίζουν το μάτι, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις. Καλύτερα να παίζεις εντός έδρας (στο ξενοδοχείο) και η περιπλάνηση (με αξιόπιστο ταξιτζή) να αφορά μόνο γνωστά club και όχι παράνομα σπίτια ή κακόφημες γειτονιές. Επίσης επιφυλακτικός είμαι και με τα websites τύπου: (χωρίς να έχω δοκιμάσει πάντως).

 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
4
Πόντοι
16
ξερει κανενας συναγωνιστης τι παιζει σε γκαμπια?????
εχω κατι  πληροφοριες που ειναι ομως αδιασταυρωτες
 

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Μηνύματα
150
Like
0
Πόντοι
1
Μερικές φορές η φιλικότητα όταν φτάσουμε στο κρεβάτι εξανεμίζεται για να αντικατασταθεί με βαρεμάρα και κακοκεφιά. Οι αρχικές εντυπώσεις  αποτελούν απλώς μια ισχυρή ένδειξη και δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το αν σου επιφυλάσσονται δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Ακριβως οπως συμβαινει και εδω με τις μαυρες της Σωκρατους και της Καποδιστριου.
Ειναι στο DNA τους φαινεται...
 

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Μηνύματα
150
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κι εγώ παρόμοιες εμπερίες...

Σιγα μη μεινεις στην απ εξω!  Οτι κινειται, το εχεις γαμησει.

Σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου και να πει καποιος οτι κατι εκανε, θα πεταχτεις (μη πω σα τι) να μας πεις:

"Κι εγω, κι εγω!..."

Κλομπαλ!
 

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Μηνύματα
150
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανενας συναγωνιστης τι παιζει σε γκαμπια?????
εχω κατι  πληροφοριες που ειναι ομως αδιασταυρωτες

Ρωτα το συναγωνιστη (και κλομβαλ μονδερεϊτορ) ντουρατσελ.

Δεν υπαρχει μερος του κοσμου που να μην εχει αφησει το σπερμα του...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom