εξώθηση των γυναικών στην …μαστροπεία!
«Ζητήστε και θα σας δοθεί» είναι ο τίτλος ενός βιβλίου, που πραγματεύεται τον δημοφιλή – τον τελευταίο καιρό – νόμο της έλξης. Και είναι όντως, όπως θα τα εξιστορήσω στη συνέχεια, απλά τα πράγματα.
Σε μια από τις πρώτες επισκέψεις μου στο Madhouse γυρόφερνα την πίστα χορού για μια ολόκληρη ώρα: πέντε βήματα, μια πεντάλεπτη στάση κ.ο.κ. Τίποτα – το προσιτό – δεν τραβούσε την προσοχή μου και οι προσφορές που δεχόμουνα ήταν άνευ ενδιαφέροντος.
Δεν σκόπευα να φύγω άπρακτος έτσι ενέδωσα εσκεμμένα στην επιθετική προσέγγιση μιας…απορριπτέας μαυρούλας. Μετά τις πρώτες τυπικές κουβέντες, ακολούθησε χορός στη πίστα, σχολιασμός των δρώμενων για να αποσυρθούμε εντέλει σε μια πιο ήσυχη γωνιά στο μπαρ να κουβεντιάσουμε για μπίζνες.
Έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη την πληγώσω ούτε να ριψοκινδυνεύσω μια βίαιη αντίδραση εκ μέρους της. Είναι τουλάχιστον άκομψο να πεις σε μια γυναίκα ευθέως: “δεν μου αρέσεις”.
Την αντιμετώπισα λοιπόν ως μια δυναμική επιχειρηματία. Της είπα πως χρειάζομαι την βοήθειά της και ότι αν επιθυμούσε να μου την προσφέρει θα είχε πολλαπλό κέρδος. Διέκρινα αμέσως ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά της. Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία να θέσω το ζήτημα: “αναζητώ μια ερωτική σύντροφο με (…) αυτά τα προσόντα”, φροντίζοντας η αναλυτική περιγραφή μου να δημιουργεί μια εικόνα που να απέχει πολύ από την δική της.
Να σημειώσω εδώ πως στην Κένυα το επίπεδο γνώσης της αγγλικής είναι ικανοποιητικό (διδάσκεται η γλώσσα στα σχολεία), πράγμα που διευκολύνει πολύ την επικοινωνία.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, την ρώτησα αν μπορεί να μου υποδείξει κάποια υποψήφια και σαν αμοιβή για την μεσολάβηση της θα εισέπραττε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000Κsh (περίπου 10€) εφόσον η πρότασή της αντιστοιχούσε σε αυτό που ζητούσα. Έσπευσα αμέσως να ζητήσω ανταλλαγή αριθμών κινητών τηλεφώνων για να κανονίσουμε ραντεβού την επομένη.
Σιγά όμως μην άφηνε την ευκαιρία του εύκολου κέρδους να πάει χαμένη η εκκολαπτόμενη μπιζνεσγούμαν. Σε χρόνο μηδέν βρισκόταν δίπλα μου μια μικρή που πιο πριν την θεωρούσα απρόσιτη καθώς φαινόταν να διασκεδάζει με την παρέα της χωρίς να πολυνοιάζεται αν κάποιος mzungu της ρίχνει διακριτικές πλην όμως λάγνες ματιές.
Για να μη τα πολυλογώ έκλεισα ένα shortime με 3000Κsh, χαρτζιλικώνοντας με τρόπο την…προξενήτρα (ή την προτιμάτε μαστροπό?).
Θα ακολουθήσουν τα συμβάντα της επόμενης μέρας…