Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
είσαι πολύ μπροστά...λοιπον να γραψουμε 2 λογια για την sabi,μιας και την συναντησα πριν φυγει.ξανθια,σωμα δεμενο,ωραιος κωλος,στηθος 2αρι καλοσχηματισμενο.προσωπο 'ξεσκισε με'...στον αγωνα...δυναμικη με πολυ καλα στησιματα,στα 4 ολα τα λεφτα,και πολυ καλο στοματικο...αξιολογη περιπτωση....100 ευρω,με 2 φορες,πιπα ακα,χυσιμο στο σωμα.
...λοιπον να γραψουμε 2 λογια για την sabi,μιας και την συναντησα πριν φυγει.ξανθια,σωμα δεμενο,ωραιος κωλος,στηθος 2αρι καλοσχηματισμενο.προσωπο 'ξεσκισε με'...στον αγωνα...δυναμικη με πολυ καλα στησιματα,στα 4 ολα τα λεφτα,και πολυ καλο στοματικο...αξιολογη περιπτωση....100 ευρω,με 2 φορες,πιπα ακα,χυσιμο στο σωμα.
αυτο εννοειται.γιαυτο και ενημερωνω το φορουμ σε οτι παιζει...είσαι πολύ μπροστά![]()
Καλά ρε αρχηγέ βρήκες και φωτό?

εμφανισιακά ποια θεωρεις καλυτερη την αλικη η την sabby?...λοιπον να γραψουμε 2 λογια για την sabi,μιας και την συναντησα πριν φυγει.ξανθια,σωμα δεμενο,ωραιος κωλος,στηθος 2αρι καλοσχηματισμενο.προσωπο 'ξεσκισε με'...στον αγωνα...δυναμικη με πολυ καλα στησιματα,στα 4 ολα τα λεφτα,και πολυ καλο στοματικο...αξιολογη περιπτωση....100 ευρω,με 2 φορες,πιπα ακα,χυσιμο στο σωμα.
και τις 2,ειναι πολυ εμφανισιμες..η αλικη ειναι ποιο ναζιαρα,και σε κερδιζει...δυσκολα στο ραντεβου της θα σου βγαλει κατι αγριο....η sabby ειναι ποιο σκυλι του πολεμου...με το που την βλεπεις ορμας,και αυτο γουσταρει και αυτη...να τις δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο.αυτη ειναι η γνωμη μου.εμφανισιακά ποια θεωρεις καλυτερη την αλικη η την sabby?
;)και τις 2,ειναι πολυ εμφανισιμες..η αλικη ειναι ποιο ναζιαρα,και σε κερδιζει...δυσκολα στο ραντεβου της θα σου βγαλει κατι αγριο....η sabby ειναι ποιο σκυλι του πολεμου...με το που την βλεπεις ορμας,και αυτο γουσταρει και αυτη...να τις δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο.αυτη ειναι η γνωμη μου.

και τις 2,ειναι πολυ εμφανισιμες..η αλικη ειναι ποιο ναζιαρα,και σε κερδιζει...δυσκολα στο ραντεβου της θα σου βγαλει κατι αγριο....η sabby ειναι ποιο σκυλι του πολεμου...με το που την βλεπεις ορμας,και αυτο γουσταρει και αυτη...να τις δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο.αυτη ειναι η γνωμη μου.

kalinixta morakia mu onira kavliarikaaaa......!!!!!
;) :-*I akrivoteti peregrafi moraki :-*