You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ryan Keely
- Μέλος που άνοιξε το νήμα George103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μια μικρη αδιαφορη ηταν η τριτηοντως την αλλη δε θυμαμαι πως τη λενε τρεις παιζανε
Στα 36 ειναι τωρα η πουτανααπο το σιατλ ειναι η σκυλα ... αλλα οταν μια γυναικα σαν αυτη περνα τα 35 και προχωρα....τοτε αλιμονο στις πουτσες
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 241
- Πόντοι
- 36
Βγαζει αγρια γουστα 

Και το κοντο μαλλι της φοβεροΒγαζει αγρια γουστα![]()
Συμφωνω και επαυξανω. Μετα από χρονια κατέληξα ότι για να κολλαει καποιος με μια πορνοσταρ ή του θυμιζει καποια που εκανε ή κανει σεξ ή του ενεργοποιει καποια κρυφη ανώμαλη επιθυμια λογω καποιου χαρακτηριστικου της. Πριν λιγους μηνες γνωρισα μια μιλφ 40+ με σωμα νταρντανε και αντιστοιχο κοντο μαλλι αρκετα εκφυλη (όχι οσο η ryan βεβαια). Συναντηθηκαμε πολλες φορες, τωρα αραια. Όταν ειδα την ryan σε ένα βιντεο της αμεσως εγινα ο πιο φανατικος θαυμαστης της γιατι μου θυμιζει παρα πολύ τη μιλφ. Το ιδιο ειχα παθει παλια με την kagney που μου θυμιζε μια άλλη κοπελα που βγαιναμε. Δε ξερω η ψυχολογια πως το εξηγει αυτό.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
νεος το ιδιο παθαινω και εγω ..... αλλα ευτυχως ο καταλογος ειναι μακρυς ακομηΣυμφωνω και επαυξανω. Μετα από χρονια κατέληξα ότι για να κολλαει καποιος με μια πορνοσταρ ή του θυμιζει καποια που εκανε ή κανει σεξ ή του ενεργοποιει καποια κρυφη ανώμαλη επιθυμια λογω καποιου χαρακτηριστικου της. Πριν λιγους μηνες γνωρισα μια μιλφ 40+ με σωμα νταρντανε και αντιστοιχο κοντο μαλλι αρκετα εκφυλη (όχι οσο η ryan βεβαια). Συναντηθηκαμε πολλες φορες, τωρα αραια. Όταν ειδα την ryan σε ένα βιντεο της αμεσως εγινα ο πιο φανατικος θαυμαστης της γιατι μου θυμιζει παρα πολύ τη μιλφ. Το ιδιο ειχα παθει παλια με την kagney που μου θυμιζε μια άλλη κοπελα που βγαιναμε. Δε ξερω η ψυχολογια πως το εξηγει αυτό.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
την εσκισε; ο μικρος ο jordy δεν θυμαμαι αν το γραφω σωστα εχει σκισει μουναρες παλαιας κοπηςΤην έσκισε ο Γιαννάκης
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
ωραιο μουνικαλά ο jordi έχει γαμησει ότι μιλφοειδες υπαρχει.Σε μια τσόντα κιόλας γάμησε brandi love,phoenix Marie και μια ακόμη που μου διαφεύγει.Πιο παλιά πάντως είχα κολλήσει με την Madelyn Marie
Την πέθανεΤην έσκισε ο Γιαννάκης
Όπως το είπες φίλε είναι πολύ εκφυληΣυμφωνω και επαυξανω. Μετα από χρονια κατέληξα ότι για να κολλαει καποιος με μια πορνοσταρ ή του θυμιζει καποια που εκανε ή κανει σεξ ή του ενεργοποιει καποια κρυφη ανώμαλη επιθυμια λογω καποιου χαρακτηριστικου της. Πριν λιγους μηνες γνωρισα μια μιλφ 40+ με σωμα νταρντανε και αντιστοιχο κοντο μαλλι αρκετα εκφυλη (όχι οσο η ryan βεβαια). Συναντηθηκαμε πολλες φορες, τωρα αραια. Όταν ειδα την ryan σε ένα βιντεο της αμεσως εγινα ο πιο φανατικος θαυμαστης της γιατι μου θυμιζει παρα πολύ τη μιλφ. Το ιδιο ειχα παθει παλια με την kagney που μου θυμιζε μια άλλη κοπελα που βγαιναμε. Δε ξερω η ψυχολογια πως το εξηγει αυτό.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
εχει αυτο το εκφυλο βλεμμακαυλιαρα φουλ μοντέλο
foxxx