seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.207
- Πόντοι
- 736
Ναι για Μπετά στην οικοδομή7-10 τωρα το πρωι?

Ναι για Μπετά στην οικοδομή7-10 τωρα το πρωι?

Και μετά για πατσά στην αγοράΝαι για Μπετά στην οικοδομή![]()
Κορμάρα έχεις.....![]()
ραντεβου σημερα μετα τις 21:00 για πληροφοριες 6983700440 βαιμπερ!<33
Αξίζε στα του αγώνα ή κοπέλα για δώσε καμία πληροφορία.Είχα δοκιμάσει τη προηγούμενη φορά που ήταν 100€/h και ήταν τσιμπημένη η τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Τώρα που το πήγε 150€/h ούτε καν. Καλύτερα να πάρω 2 ώρες την Άννα πιπινακι ή μία ώρα την Ανδριάνα.
Γνώμη μου πάντα...
Προσπαθεί, είναι απλά μία μικρή με πολλά χιλιόμετρα που έχει εμπειρία, καλή πιπα, δε λέει όχι. Αλλά και για 100 είναι πολλά. Για 150 δε τα αξίζει με τίποτα, δεν είναι καιρός να πετάμε χρήματα. Βέβαια πιστεύω ότι απλά μαζεύει λεφτά να πάει διακοπές και γιαυτό μας θυμήθηκε.Αξίζε στα του αγώνα ή κοπέλα για δώσε καμία πληροφορία.
Τώραααααααααα η ΡωξάνηΤα κονομησε και πήγε Μύκονο.Χάθηκε ; Ή εδώ είσαι Ρωξάνη ;;
Οποτε καλύτερα να πάμε εμεις διακοπές με τα λεφτά μαςΠροσπαθεί, είναι απλά μία μικρή με πολλά χιλιόμετρα που έχει εμπειρία, καλή πιπα, δε λέει όχι. Αλλά και για 100 είναι πολλά. Για 150 δε τα αξίζει με τίποτα, δεν είναι καιρός να πετάμε χρήματα. Βέβαια πιστεύω ότι απλά μαζεύει λεφτά να πάει διακοπές και γιαυτό μας θυμήθηκε.

Πολύ ωραίακαλημερα σας απο δευτερα θα υπαρχει φιλη για ντουο,και εγω θα εχω διαθεσιμα ραντεβου απο δευτερα
Καλά έχουμε ξεφύγει τελείως???150 +50 για κωλο ειναι παρα πολλα, μαζι και το ξενοδοχειο ξεφευγουμε...
Άλλαξες αριθμό;Σημερα κενο 7-10
Αν δεις λίγο τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις τον νέο αριθμό φίλε !Άλλαξες αριθμό;
Το viber δεν .. έχει τελευταία προβολή πολύ καιρό πριν..Αν δεις λίγο τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις τον νέο αριθμό φίλε ! τ