Αμί πως!!!! όπως θα έλεγε ο Χατζηχρήστος.Ὁ ἐκλέγων τοὺς νομοθέτας.

Αμί πως!!!! όπως θα έλεγε ο Χατζηχρήστος.Ὁ ἐκλέγων τοὺς νομοθέτας.

Σωστός.Ή Ελλάδα είναι μιά μικρή εξαρτημένη χώρα. Δέν πρόκειται να τήν φτιάξουν οί πολίτες, παρά οί διεθνείς συγκυρίες. Μία τεράστια αυτοδύναμη-αυτάρκη χώρα πού τό όνομά της αρχίζει από Ρ καί τελειώνει σε α, κατάφεραν νά ρίξουν στά γόνατα μία χούφτα διεφθαρμένοι κάποτε σχετικά πρόφατα, δέν θα γονάτιζαν τήν Ελλάδα;
Ο διάλογος γίνεται με αυτούς που βλέπουν και τα καλά και τα κακά και ξέρουν να τα δεχτούν. Οχι να αρπάζονται επιδί κάποιος είπει κάτι που δεν τους αρέσει. Η,μάλλον,συμφωνείς κάτα βάθος αλλά δεν μπορείς να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου?Ο διάλογος γίνεται με αυτούς που δέχονται την ελλάδα.
Εσυ.Εσυ που εκτιμάς,σ'εσένα απευθυνομαι.Η δεν εκτιμάς?Το "ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ": Όποιος θέλει να φτιάξει κάτι, πρέπει να το εκτιμάει πρώτα.
το να βλέπεις και να έχεις τη δυναμη να λες την αλήθεια -είναι να βρίζεις? :oΑν έφτανα να βρίζω το σπίτι που μένω
λάθος! οι πολήτες φτιάχνουν τη χόρα! Βτανει να βγουν από τριπάκι *είμαι βολεμένος,τα άλλα στα** μου*. και να μάθει κάθε έλληνας να αγαπά και να εκτιμά τη χόρα του. Προς τα παρόν αυτα γίνονται μόνο στα λόγια.Ή Ελλάδα είναι μιά μικρή εξαρτημένη χώρα. Δέν πρόκειται να τήν φτιάξουν οί πολίτες
Καράβι που ναβάγησε γιατί έχει άσχετο καπετάνιο.και μετά από έναν άσχετο ερχόταν ο άλλος-ακόμα πιο ασχετος. Αλλά το πλήρωμα ήταν καλά-τρωγανε,πήνανε και δεν κουράζανε το μυελουδάκι τους *απο που?* Εκλεβε ο καπτεν-έδινε και κάτι στο πλήρωμα.Οταν έφτασε ομως η ώρα του λογαριασμόυ-που πάντα φτάνει-εδιξαν τον καπετάνιο φταιχτη,ξεχνόντας πόσα φάγανε οι ιδιοι...
μήπως να πούμε και για τουρκοκρατία για να δέσει το γλυκό? 
Συγγνώμι,για ποιες ταλαιπωριες μιλάμε? Γιατί εγώ ως ρωσίδα δεν τις έχω πολυκαταλάβει ακόμα...Και καμία από τις φίλες μου στη Ρωσία..Καί φταίνε γιά τίς ταλαιπωρίες τους.
Εντάξει,ενα μηδενικό ξέχασε να βάλει ο τύπος,μη τον φάμε κι ολας 
το 1917!μήπως να πούμε και για τουρκοκρατία για να δέσει το γλυκό?
Συγγνώμι,για ποιες ταλαιπωριες μιλάμε? Γιατί εγώ ως ρωσίδα δεν τις έχω πολυκαταλάβει ακόμα...Και καμία από τις φίλες μου στη Ρωσία..
διαφθορά πάντα υπήρχε,και τώρα είναι μεγάλη,ναι. εισαγωγές -αντί να παράγουμε- κάποια στιγμή να μας χτιπήσουν. Αλλα και πάλι κάτι γίνεται- *Σκολκοβο* έχετε ακούσει? δεν έχει πρόβλημα η Ρωσία. Δεν χρωστά σε κανέναν-ενώ δανειζει. Εχει πετρέλιο, φυς.αέριο,νερό,γη, διαμάντια,χρυσό,διαστημικά πλοια..Εχει πολιτικούς με αρχίδια.
obiwan ολοι οι οικονομικοι μετανάστες απο τη Ρωσία που υπάρχουν στην Ελλάδα,ζούν εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.Και πάλι...τι μετανάστες? Σχεδών κανένας δεν ηρθε οικογενιακός. (αν εξερεσουμε τους ποντιους).Αντρες-ρωσοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Εγω στα 16 χρόνια 2-3 (!!) έχω συναντησει.(Καλά, Βαρκιζα και Εκάλη έχει κάτι ρώσους...αλλά αλλου επιπέδου). Πάρα πολλοι που φύγανε.
Αυτη τη στιγμη η Ρωσία εχει πολυ δουλεια να προσφέρει. Οι ρωσοι ειναι που βαριουντε.Οικοδομες,καθαρισμος,σουπερ-μαρκετ,οδηγοι ,ταξί,εργοστάσια,φαμπρικες...οχι μόνο δεν είναι οι ρώσοι,αλλά δεν μιλόυν καν καλά τη γλώσσα!
obiwan τους γράφουμε τους πολιτικους...απλά ξεκίνησε με το να προσπαθω να εξιγίσω το γιατι είναι δύσκολα μια ρωσίδα να θέλει μα μίνει στην Ελλάδα. Πρέπει να αγαπήσει....
Ενα ζευγαρι μποτες στο Μοναστηρακι απο Φιδι κανει 350-400 Ευρω στην Αγια Πετρουπολη κανει 20.000+ ρουβλια (500+ Ευρω) δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα.Τωρα για τη ζωη στη Ρωσσια οι περισσοτεροι εχουν πληροφωριες απο τις αρχες της 10ετιας του '90 .Βλεπουνε τους Μολδαβους στην Ελλαδα που λενε οτι ειναι απ'τη ΜοσχαΝαί αλλά ένα ζευγάρι μπότες πού κάνει 150 στήν Ερμού κάνει 500 στήν Αρμπάτ.
και σκεφτονται αφου οι Ρωσσοι ειναι τοσο χάλια και φτωχοι σκεφτονται οτι θα πεινανε στη Ρωσσια.-------Για τον Πουτιν εχω καταλαβει οτι απο μονος του θα ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΚΗ γιατι ΒΑΡΕΘΗΚΕ!Εχει κανει τετοια περιουσια που φτανει για 10 γεννιες μπροστα το θεμα ειναι οτι ΦΟΒΑΤΑΙ!τους αλλους που θα ερθουν να μην τον δικασουν.Τωρα ποιος θα τον αντικαταστησει δεν ξερω
λιγο δυσκολο!Και ο Μεντβετζεφ ειναι σαν παιδακι.Και οι 2 δεν ειναι ηγετες.Δεν ξερω τι παιχνηδι παιζεται με τον Πρόχοροφ? Ενα ζευγαρι μποτες στο Μοναστηρακι απο Φιδι κανει 350-400 Ευρω στην Αγια Πετρουπολη κανει 20.000+ ρουβλια (500+ Ευρω) δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα.Τωρα για τη ζωη στη Ρωσσια οι περισσοτεροι εχουν πληροφωριες απο τις αρχες της 10ετιας του '90 .Βλεπουνε τους Μολδαβους στην Ελλαδα που λενε οτι ειναι απ'τη Μοσχακαι σκεφτονται αφου οι Ρωσσοι ειναι τοσο χάλια και φτωχοι σκεφτονται οτι θα πεινανε στη Ρωσσια.-------Για τον Πουτιν εχω καταλαβει οτι απο μονος του θα ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΚΗ γιατι ΒΑΡΕΘΗΚΕ!Εχει κανει τετοια περιουσια που φτανει για 10 γεννιες μπροστα το θεμα ειναι οτι ΦΟΒΑΤΑΙ!τους αλλους που θα ερθουν να μην τον δικασουν.Τωρα ποιος θα τον αντικαταστησει δεν ξερω
ο Μιρονωφ
λιγο δυσκολο!Και ο Μεντβετζεφ ειναι σαν παιδακι.Και οι 2 δεν ειναι ηγετες.Δεν ξερω τι παιχνηδι παιζεται με τον Πρόχοροφ?
μηπως πανε να βαλουν αυτον για ηγετη?
Ειναι πολυ πιθανον να πετυχει αν κανεις της αλλαγες που πρεπει στην οικονομια υποτημισει το Ρουβλι εγκαταληψει την πολητικη του ισχυρου ρουβλιου και στηριξει τον Ρωσσο παραγωγο.
αχ,παιδιά....δεν ζούμε μόνο με τις μπότες! και Αρμπατ είναι για πλούσιους,για να ξέρεις.Ναί αλλά ένα ζευγάρι μπότες πού κάνει 150 στήν Ερμού κάνει 500 στήν Αρμπάτ.
αχ,παιδιά....δεν ζούμε μόνο με τις μπότες! και Αρμπατ είναι για πλούσιους,για να ξέρεις.
Βενζίνη? Κοινώχριστα? Γάλα? Ψωμί? Νερο? Ρευμα? Φα'ι' που έχουν τα παιδάκια από φτωχές(σχετικα) οικογένιες δωρεάν στο σχολείο? καθημερινα πράγματα είναι πιο φθηνα.αυτό μετραει.
Chevalier Fidèle χαιρω πολύ που μπηκες σε κόπο να τα βρείς αυτα τα στοιχεια...απλα η Ρωσια είναι τοοοοοοσο τεραστια.....με τρομερες διαφορες από μιαν ακρή στην αλλη...στη Μοσχα ο μέσος μησθος 1200 ευρω (περιπου) και ανεργια ούτε 1%. Στο Βορειο Καυκαζο μαφια και μόνο μαφια,μησθοι χαμηλοι και ανεργια στο Δαγεσταν και Τσετσενια φτάνει 35%!!!