Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
προσπαθησε κατ αρχην να δειξεις τα ωραια μερη της Αθηνας και απεφυγε αυτα που γινεται χαμος...Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...
Να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις? Σε ποια αλλα μερη εχει παει η κοπελα? Σου εχει πει τιποτα για Τουρκια, αιγυπτο κ.λ.π.?προσπαθησε κατ αρχην να δειξεις τα ωραια μερη της Αθηνας και απεφυγε αυτα που γινεται χαμος...
Ακροπολη, Λυκαβητος, Allou, Πειραϊκη ειναι must. Αμα σε παιρνει να κανεις και εκδρομες ακομη καλυτερα... ποσες μερες θα κατσει η κοπελα?
15 μέρες θα μείνει,είναι αυτή που σου είχα γράψει με π.μ. αν θυμάσε. Είναι αστεράκι και δεν θέλω να το χάσω.
Φιλε μου εγω απλα θελω να σου συστησω να εισαι λιγο επιφυλακτικος μιας και ειναι η πρωτη φορα που τη συναντας. Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι Ουκρανεζα οπως μου ειπες, και αυτες συνηθως λενε ψεμματα.Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδεύσει και είναι πολύ ψαρωμένη από αυτά που ξέρω βέβαια.Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και πιστεύω ότι όντως δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι της.
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...
Σκεφτεσαι σωστα! Ετσι πρεπει για αρχη!Είμαι πάντα επιφυλακτικός με όλες τις γυναίκες και έχω ακούσει πολλά... Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχεται απλά για 15 μέρες και βλέπουμε,δεν έχω πει μεγάλες κουβέντες.Θα δω σίγουρα το διαβατήριο της,θα δω πότε το έβγαλε και αν έχει ταξιδεύσει ξανά.Τι άλλο να κοιτάξω?
Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της [size=15pt]και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...[/size]

Οταν λες φερνεις τι ενοεις? Εσυ την εκανες προσκληση για βιζα? εσυ πληρωσες τα εισητηρια?Ερώτηση προς τους πιο έμπειρους σ'αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη φέρνω για πρώτη μου φορά μια κοπέλα από μικρή πόλη των 85000 κατοίκων(μικρή πόλη σχετικά) στην Αθήνα που είναι ζούγκλα.Τι πρέπει να κάνω για της αρέσει εδώ πέρα από τα προσωπικά μας? Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα? Είναι αστέρι σε όλα της και δεν μπορεί να την φτάσει καμία ελεεινίδα όσο και αν προσπαθήσει...
Είμαι πάντα επιφυλακτικός με όλες τις γυναίκες και έχω ακούσει πολλά... Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχεται απλά για 15 μέρες και βλέπουμε,δεν έχω πει μεγάλες κουβέντες.Θα δω σίγουρα το διαβατήριο της,θα δω πότε το έβγαλε και αν έχει ταξιδεύσει ξανά.Τι άλλο να κοιτάξω?
Είμαι πάντα επιφυλακτικός με όλες τις γυναίκες και έχω ακούσει πολλά... Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχεται απλά για 15 μέρες και βλέπουμε,δεν έχω πει μεγάλες κουβέντες.Θα δω σίγουρα το διαβατήριο της,θα δω πότε το έβγαλε και αν έχει ταξιδεύσει ξανά.Τι άλλο να κοιτάξω?
Πόσο μάλλον που καμία Ελληνίδα δεν πρόκειται να προσπαθήσει![]()
Τώρα για τις ελεινίδες υπάρχουν και δονητές....