mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 6.858
- Πόντοι
- 2.356
O μητσοτακης τι λέει για τον Τραμπ που ειναι στην κακή πλευρα της ιστορίας? Λετε να του βαλει τιποτα δασμούς?
O μητσοτακης τι λέει για τον Τραμπ που ειναι στην κακή πλευρα της ιστορίας? Λετε να του βαλει τιποτα δασμούς?
Σε ένα πόλεμο με εκατοντάδες περιστατικά κάθε μέρα η ανάδειξη και υπερπροβολή περιστατικών σα και αυτό προκαλεί γέλιο. Οι ευρωπαίοι γραφειοκράτες νομίζουν οτι ετσι θα πείσουν τον ευρωπαίο να συνεχίσει να επιδοτεί ενα πόλεμοτο χειμώνα ουκρανικό drone επιφανείας είχε καταρρίψει ρωσικό ελικοπτερο στη Μαυρη θαλασσα
τώρα σε μια ακομη παγκοσμια πρωτιά παρόμοιο drone κατέρριψε Su-30
έπεσε λίγο βαρια η ουκρανική μαγκούρα
![]()
Νέα εποχή: Ουκρανικό μη επανδρωμένο επιφανείας κατάρριπτει ρωσικό Su-30! - Πτήση
Ένα ουκρανικό ναυτικό μη επανδρωμένο, τύπου Magura V5, οπλισμένο με πυραύλους αέρος-αέρος R-73, που έχουν στερεωθεί στο κατάστρωμα του, κατέρριψε στην Μαύρη Θάλασσα ρωσικό μαχητικό Su-30! Η ιστορική αυτή εξέλιξη για το μέλλον των πολεμικών επιχειρήσεων, έγινε χθες, όπως αναφέρουν ουκρανικές...flight.com.gr
όπως γραφει ένας σχολιαστής στο άρθρο της Πτησης είναι ενδιαφερον πως οι ουκρανοί έφτασαν χωρις να εντοπιστούν 50km έξω από το νεο ναυσταθμο για να στησουν την ενεδρα στο ρωσικό πετούμενο
Βλαδίμηρε κράτα γερά η παρέλαση ειναι κοντά![]()
πού θα τους βρει;Πάω στοίχημα, μερικά ονόματα είναι ο ΛοατΚούλης και ο ανταποκριτής πράκτορας Γερμανών στον OPEN.
Πούτιν: «Μου έρχεται να χώσω μια μπουνιά σε μερικούς, αλλά κρατιέμαι...» | Ethnos
έχει πλάκα πάντος όταν ευρωπαία αξιώματούχος πήγε σε προγραματισμένη συνάτιση με τον Τραμπ και εκείνος την έκλασε.πού θα τους βρει;
τολμάει ο πούτιν να πάει στη δύση;
στην ελλάδα και στη γερμανία θα συλληφθεί.
οπότε καλλίτερα για όλους να κάτσει ως το τέλος του στη ρωσία.
Μπορει αν θελει να παει να βρει τον Ομπαμα η τις Χιλαρι και Νουλαντπού θα τους βρει;
ελπίζω σε 20 έτη, γερός να είμαι,Μπορει αν θελει να παει να βρει τον Ομπαμα η τις Χιλαρι και Νουλαντο Μπους ο νεοτερος απεσυρε την υπογραφη των ΗΠΑ απο το ΔΠΔ για να μην διωκονται αμερικανοι ...
Σωστο, βεβαια τον Ιουλιο του 44 εγινε και η παρελαση των ηττημενων "το Μεγαλο Βαλς" με πενηντα χιλιαδες και βαλε ναζι στρατιωτικους στους δρομους της Μοσχας.ελπίζω σε 20 έτη, γερός να είμαι,
να πάω τέτοιες μέρες στην παρέλαση στη μόσχα.
ο μητσοτάκης δεν νομίζω να είναι ούτε τότε ευπρόσδεκτος.
βέβαια, δεν ξεχνούμε ότι στην παρέλαση της 1.5.1941 παρευρίσκονταν προσκεκλημένοι και ναζί αξιωματικοί,
τα βρίσκαν τότε οι ολοκληρωτισμοί.
και τώρα τα βρισκουν μια χαρα.ελπίζω σε 20 έτη, γερός να είμαι,
να πάω τέτοιες μέρες στην παρέλαση στη μόσχα.
ο μητσοτάκης δεν νομίζω να είναι ούτε τότε ευπρόσδεκτος.
βέβαια, δεν ξεχνούμε ότι στην παρέλαση της 1.5.1941 παρευρίσκονταν προσκεκλημένοι και ναζί αξιωματικοί,
τα βρίσκαν τότε οι ολοκληρωτισμοί.
Σε ένα πόλεμο με εκατοντάδες περιστατικά κάθε μέρα η ανάδειξη και υπερπροβολή περιστατικών σα και αυτό προκαλεί γέλιο. Οι ευρωπαίοι γραφειοκράτες νομίζουν οτι ετσι θα πείσουν τον ευρωπαίο να συνεχίσει να επιδοτεί ενα πόλεμο
εκει στην πρεσβεια δεν σας κάνουν μαθήματα ελληνικών ;Πότε θα μπάτε στη Μοσχα ρε κουλοζελογλιφτες;;;
Προς το παρόν, δεν πάει σε συγκεκριμένες χώρες, τις μεγάλες δηλαδή, που το παίζουν αφεντικά της Ευρώπης, όπως ακριβώς τους παίζει το αφεντικό και η Αμερική, με την σειρά της.πού θα τους βρει;
Αυτές οι μπουγελόφατσες των μεγάλων κρατών, ευθύνονται για τα Δουβλίνα 1/2, γιατί ΠΟΤΕ δεν είδαν την Ε.Ε. ως προς το όλο της και το συμφέρον της, παρά ΜΟΝΟ για το συμφέρον μεμονωμένων κρατών. Ύστερα μας φταίει ο Πούτιν και ο Τραμπ, για την κατάντια μας.Οι ηλιθιες μπουγελοφατσες των Βρυξελων που αντι να υποστηριξουν με ανθρωπινο δυναμικο ,με υλικοτεχνικές υποδομες , εκπαιδευση κλπ την Ελλαδα Ισπανια Ιταλια τα συνορα της Ευρωπης απο την ροη των λαθρομεταναστων και να την ανακοψουν υποστηριζουν εναν πρεζακια .Τι δουλεια εχουμε εκει .Ο μονος που καταλαβε το μεγαλυτερο ευρωπαικο προβλημα .
Θα σου προτεινα να γκουγκλαρεις τον ρολο του μπαμπα της στο κομμα επι ΕΣΣΔTωρα που θα την κανουν οι Αμερικανοι απο τις ειρηνευτικές διαπραγματευσεις θα καθαρίσει η Κάγια Καλας