Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 566
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 319 52,8%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 170 28,1%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 43 7,1%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 72 11,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    604

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.859
Πόντοι
456
Αδερφέ δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις... οι πιο αδίστακτες γυναίκες είναι οι ουκρανές , καλά γαμίσια μέχρι να σε ρίξουν, πολύ προχωρημένες αντιλήψεις ... μετά είσαι η τράπεζα τους. Και φυσικά αδίστακτες οπως είναι, πάνε παραπέρα.

Συμφωνώ με την άποψή σου. Όμως οι Ρωσίδες δεν είναι τόσο τεμπέλες όπως οι ουκρανές. Βέβαια θεωρώ πως οι ουκρανές είναι πιο ανοιχτά μυαλά αλλά ζητούν να είναι barbies. Οι Ρωσίδες θέλουν την καλοπέραση αλλά θέλουν να έχουν και την αυτοδυναμία τους.

Οι ρουμάνες, από προσωπική μου εμπειρία, έχουν κακό χαρακτήρα αλλά μπορείς να τις χρησιμοποιείς πιο εύκολα σε σχέση με τις Ρωσίδες και τις ουκρανές.
Ο θείος μου έχει παντρευτεί Ουκρανή που έχει πολλά λεφτά και τον συντηρεί εδώ και χρόνια

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Οι Ρωσίδες τιμανε πιο πολύ την φανέλα πιστεύω από εμπειρίας

xan4625

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
54
Like
35.863
Πόντοι
22.886
Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι :coffee::2funny:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Οι Ρωσίδες είναι πολύ μπλαζε ώρες ώρες και η κατάσταση στη χώρα τους τώρα τις έχει κάνει και λίγο μαλακισμένες. Οκ συνεχίζουν να έχουν κλάση, χάρισμα επικοινωνιακό μα είναι και εκμεταλλεύτριες. Οι Ρουμάνες δεν ξέρω μια ζωή αγριοκάτσικα μου έκαναν, μου άφηναν ένα feeling κάπως ότι δεν είναι για πολύ και για πολλά. Οι Ουκρανές φαίνονται να είναι σαν τις Ρωσίδες μα πιο ευγενικές και καλοψυχες. Αν και η απόλυτη απάντηση για μένα προσωπικά έχει να κάνει με τη χημεία που βγάζουν δύο άνθρωποι και τα προσωπικά τους χαρακτηριστικα παρά τα εθνικά τους γνωρίσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom