Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν εννοείς οικονομικά αν αξίζει τον κόπο το ρολόϊ, σίγουρα όχι! Συναισθηματικά όμως, αν σημαίνει κάτι για σένα και θες να το φτιάξεις μπορείς να ψάξεις σε μερικά ρολογάδικα στο κέντρο της Αθήνας (το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μαγαζί γενικά για service, λουράκια κλπ είναι Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη)![]()
Duracell αυτό το μαγαζί Παν/μίου & Μπενάκη ξέρεις αν έχει λουράκια με clasp δηλ. αυτά που κουμπώνουν σαν μπρασελέ ?
Mακριά. Μόνο από επίσημους dealers μεταχειρισμένα και πάλι με επιφύλαξη για ΗΠΑ.

Αυτό σαν να έχω δει να το φοράνε οι μισές στριπτηζούδες που ξέρω....
Αυτό σαν να έχω δει να το φοράνε οι μισές στριπτηζούδες που ξέρω....
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=29478.0;attach=144111;image[/img[/URL]]
[/quote]
και οχι μονο... :2funny:
Το συγκεκριμένο (χρυσό, είναι limited edition), κυκλοφορεί ευρέως όμως σε άλλα χρώματα... ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ στις γυναίκες και είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ... ;)

Υπάρχει κάποιος λόγος γι'αυτό;
Εάν έγραφε "I [size=14pt]♥[/size] G " και όχι "I [size=14pt]♥[/size] D G ", μπορεί να το έκανα και εγώ δώρο σε καμία, καδύο, κατρείς.![]()

Δείτε και 'φτιαχτείτε' λάτρεις της τεχνολογίας, CITIZEN Eco Drive Perpetual Calendar
Υ.Γ. Βλέποντας τα μοντέλα τους συνειδητοποιώ οτι έχουν πολύ καλούς σχεδιαστές στην CITIZEN.
Φίλε Duracell καλημέρα.Όπως σου είχα πει πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν να πάρω το tag aquaracer automatic, τελικά προτίμησα το omega speedmaster date που είναι σε παρόμοιο στυλ.
Πως τη βλέπεις την επίλογή μου?
Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι καταδυτικού τύπου, δλδ κάνει για θάλασα? Ψήνομαι να αγοράσω ένα με κάτι οικονομίες που έχω μαζέψει.