Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
του Ζέμης Βώνδ είναι? το κώκκινω?εχω ενα μιλγκαους με δευτερολεπτο πρασινο και κρυσταλλο κοκκινο να το βαλω ειναι συλλεκτικο![]()

exeis foresei sportura?πουλάει κανένας seiko sportura ?![]()
εχω ενα μιλγκαους με δευτερολεπτο πρασινο και κρυσταλλο κοκκινο να το βαλω ειναι συλλεκτικο![]()
πουλάει κανένας seiko sportura ?![]()
να σου συστήσω κάποιον για φτηνές καλές απομιμήσεις?
ξέρεις ποιόν εννοώ?
Φιλε ναι εγώ έχω ένα που πουλάω.φίλε να έχει τα χαρτιά του όμως, μην το περάσουν για κανένα γνήσιο
τυπε σαν τα κοστουμια δεν ξηλωνουμε ποτε την φιρμα απ το μανικιφίλε να έχει τα χαρτιά του όμως, μην το περάσουν για κανένα γνήσιο

φιλε εχουμε αριθμο πλαισιου ? ειναι κανονικα δηλωμενο?Φιλε ναι εγώ έχω ένα που πουλάω.
τύπε δηλώνονται σαν τις καραμπίνες?φιλε εχουμε αριθμο πλαισιου ? ειναι κανονικα δηλωμενο?
εχουν κ αριθμο κινητηρα?ειναι γιουρο 4 η γιουρο 5?τύπε δηλώνονται σαν τις καραμπίνες?![]()
τυπε κυκλοφορουν πολλες αδηλωτες μετατροπες ;)τα γνησια σπορτουρα ειναι δυσευρετα και ακρως συλλεκτικα ;)τύπε δηλώνονται σαν τις καραμπίνες?![]()
φίλε σε τι τιμούλα το έχεις?Φιλε ναι εγώ έχω ένα που πουλάω.
Αν ενδιαφέρετε κάποιος για ένα seiko sportura ολοκαίνουργιο με τα χαρτιά του στο κουτί του ας στείλει π.μ Αυτό είναι φίλε είναι γνήσιοφιλε εχουμε αριθμο πλαισιου ? ειναι κανονικα δηλωμενο?
ΝΑΙ...Επειδή δεν βλέπω καλά, είναι βιδωτή η κορώνα;
Δες τα π.μ σουφίλε σε τι τιμούλα το έχεις?
φιλε κακως που στο λεω αλλα ο οικος δημοπρασιων bonhams πουλησε ενα τετοιο γνησιο σε οξιον του νοεμβριου με εστιμειτεντ πραις τα 1200 δολαρια σε τηλεφωνικο μπιντ απο μαιαμι στα 18000 δολαριαΑν ενδιαφέρετε κάποιος για ένα seiko sportura ολοκαίνουργιο με τα χαρτιά του στο κουτί του ας στείλει π.μ Αυτό είναι φίλε είναι γνήσιο