Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα tissot και δεν το βγάζω από το χερι μου. Από τα λίγα γυναικέια ρολόγια που μου αρέσουν...![]()

Μπορεί να μοιάζει με διάφορα αγαπητέ... αλλά πίστεψε με... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.όλες αυτό φοράτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί να μοιάζει με διάφορα αγαπητέ... αλλά πίστεψε με... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
:-*
Γιατί γλυκέ μου είναι συλλεκτικό κομμάτι και έχουν βγει μόνο 2007 κομμάτια. Παγκοσμίως. Άντε στην Ελλάδα να υπάρχουν 5-6 και πολλά λεω...
Γι αυτό.
![]()
Τέλειο δώρο ένα ρολόι cavalli...Πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα tissot και δεν το βγάζω από το χερι μου. Από τα λίγα γυναικέια ρολόγια που μου αρέσουν...![]()
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω. Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...![]()
Κάπώς έτσι... Πρέπει να μου κινήσει την περιέργεια ο άλλος. Να καταφέρει να μπει στο μυαλό μου και να θέλω να τον ανακαλύψω... Το ίδιο δεν είναι για όλους?
Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να θέλει και ο άλλος να τον ανακαλύψεις... Αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους... :-*
Σωστά?
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω. Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...![]()
Ψήνομαι να αγοράσω το Tissot T-Touch Titanium. Ποια είναι η γνώμη σας?
Ψήνομαι να αγοράσω το Tissot T-Touch Titanium. Ποια είναι η γνώμη σας?