Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η σακούλα που έχω να πετάξω τα σκουπίδια μου λιγότερο πλαστικό έχει όσο έχει η Ρία πάνω της :S
πολύ μουνος ομωςΗ σακούλα που έχω να πετάξω τα σκουπίδια μου λιγότερο πλαστικό έχει όσο έχει η Ρία πάνω της :S
εγω δεν βλεπω να περασαν τα τρενα, μια χαρα σεξοβομβα, εδω κανουν ζωαρα κατι μαυροτσουκαλα 1,60.περασαν τα τρενα κ για δαυτη... σ ενα βαγονι της προκοπης δε σαλταρε....
περασαν τα τρενα κ για δαυτη... σ ενα βαγονι της προκοπης δε σαλταρε....
Τωρα ειναι καραντινα σε γκαρσονιερα δηλαδη ?Συμφωνώ απόλυτα τύπε, αν είχε το βασικό μυαλό με τέτοια κορμάρα θα είχε βρει τυλίξει ένα πυρφόρο αγαπούλα, θα είχε κάνει και ένα παιδί και τώρα θα ήταν καραντίνα σε καμιά σπιταρόνα 300τμ με πισίνα!
και ποιος σου ειπε οτι θελει κουτσουβελο ρε τυπε?Συμφωνώ απόλυτα τύπε, αν είχε το βασικό μυαλό με τέτοια κορμάρα θα είχε βρει τυλίξει ένα πυρφόρο αγαπούλα, θα είχε κάνει και ένα παιδί και τώρα θα ήταν καραντίνα σε καμιά σπιταρόνα 300τμ με πισίνα!
δηλαδη ειμαστε σιγουροι οτι τα τρωει ολα και δεν εχει κανει κομποδεμα για δικια της πισινα και βιλα και οτι θελει.
οκ αν ξερετε τα οικονομικα της παω πασο.
Κανεις δεν ειναι στην τσεπη της Αντωνιου.Αλλα το να θελουν να την αποκαταστησουν για να μην καταστραφει με τρελαινει. Η Μπαρμπα που δεν παντρευτηκε ποτε ξεπαραδιασε ενα καρο εθελοντες και εκανε παιδι στα 36.αν θα μαντευα το ποσο με τους αγαπουληδες Ιταλιανους μεσηλικες που νταραβεριζοταν και με τα εξτραδακια και αν πραγματι την γαμησε ο Ροναλντο , θα ελεγα οτι εχει 2-3 μυρια στην ακρη ...![]()