Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.728
- Πόντοι
- 456
δεν ειχε παντρεευτει εναν ποδοσφαιριστη?Η κοπέλα είναι απίστευτο μο@νί. Απορώ πώς δεν τύλιξε κάποιον της «υψηλής» κοινωνίας όπως τόσες και τόσες άλλες.
δεν ειχε παντρεευτει εναν ποδοσφαιριστη?Η κοπέλα είναι απίστευτο μο@νί. Απορώ πώς δεν τύλιξε κάποιον της «υψηλής» κοινωνίας όπως τόσες και τόσες άλλες.
Έτσι κ μείναμε με τις πλεμπεςΠως μπορεί να πάει μπροστά η Χώρα,οταν τα καλύτερα μυαλά,εχουν φύγει στο εξωτερικό...
![]()
Mουνα - Μουνετο!!!!Πως μπορεί να πάει μπροστά η Χώρα,οταν τα καλύτερα μυαλά,εχουν φύγει στο εξωτερικό...
![]()
Τι να κανουμε ρε τυπε είμαστε και κάποιοι που μετα το γαμησι θέλουμε ανταλλάξουμε και δυο κουβέντες με την γκόμενα.... Η Ρια το μονο που μπορει να σου πει ειναι χυσε μεσα περνω χαπι!Αυτό μάλιστα
Σοβαρό εργαλείο
Οι άλλοι δίπλα καβλωνουν με τη Νεγκα
Σοβαρό επιχείρημαΤι να κανουμε ρε τυπε είμαστε και κάποιοι που μετα το γαμησι θέλουμε ανταλλάξουμε και δυο κουβέντες με την γκόμενα.... Η Ρια το μονο που μπορει να σου πει ειναι χυσε μεσα περνω χαπι!![]()
Περι καυλας... κολοκυθοπιτα τυπε!Σοβαρό επιχείρημα
ΣωστοςΠερι καυλας... κολοκυθοπιτα τυπε!
Θα μας κανεις κουμάντο με ποια θα καυλωνουμε τυπε;; Δικαίωμα μας να καυλωνουμε με όποια γουστάρουμε.
Δε με χαλάει. Έχω εκπαιδευτεί σε τακτικές του να ακούω γκόμενες να μιλάνε χωρίς να ακούωΤι να κανουμε ρε τυπε είμαστε και κάποιοι που μετα το γαμησι θέλουμε ανταλλάξουμε και δυο κουβέντες με την γκόμενα.... Η Ρια το μονο που μπορει να σου πει ειναι χυσε μεσα περνω χαπι!![]()
Ακόμα εκεί είσαι εσύ;Έχω εκπαιδευτεί σε τακτικές του να ακούω γκόμενες να μιλάνε χωρίς να ακούω
Μιλάνε , κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι ,λέω αχα,χμμ,οκ και σκέφτομαι πως να βρω το επόμενο νακι
Αν δεν βάλει βυγζιά..Ακόμα εκεί είσαι εσύ;
Εγώ κάνω και ότι ψιλοδιαφωνώ χωρίς να ακούω για να βγαίνει πιο natural
Μούναρος η Ρία! Αλλά υπάρχει και μια Όλγα Αντωνίου νέο φυντάνι
![]()
on Instagram: "Day at Nammos, one of the best places worldwide"
Της άρεσαν τα μεγάλοπαλικάρια της σόου μπιζΣτα καλά της ηταν μουνί διεθνούς επίπεδου. Απορώ πως δεν τύλιξε κάναν γόνο. Τέτοιο μουνί να ειναι με κάτι ανθυπομέτριους που εχω δει κατά καιρούς ειναι αμαρτία.
ria antoniou on Instagram: "#happygirl #espresso"
Να φρεσκαρουμε λιγο το νηματακι της τσοντας εεε.. Ριας ηθελα να πω ..![]()
Μια χαρα καυλα ειναι ακομα .. να το εδινε και σε λογικες τιμες ακομη καλυτερα .. η να εκανε καμια τσοντα ..![]()
προ 3 ετίας περίπου είχα ακούσει απο φίλο μου με δυνατές προσβάσεις ότι η Ρια ζήταγε 3000.. δεν ξέρω αν η τιμή παραμένει και σήμερα ίδια ...Πόσα πάει το μαλλί? Έτσι απο περιέργεια......