Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.901
- Πόντοι
- 30.605
Επειδή έχω καιρό να μπω στο συγκεκριμένο νήμα, σε ποία αναφέρεσαι γιατί έχω χάσει την μπάλα!!!Μπορείς να δώσεις το ινστα να δω αν είναι αυτή που θυμάμαι;
Επειδή έχω καιρό να μπω στο συγκεκριμένο νήμα, σε ποία αναφέρεσαι γιατί έχω χάσει την μπάλα!!!Μπορείς να δώσεις το ινστα να δω αν είναι αυτή που θυμάμαι;
Έχουν τελειώσει αυτά είναι μάνα πλέον. Μόνο η αδερφή της παίζει μπάλα ακόμαΚαλη επιτυχια σε οσους επειχηρισουν να πανε λευκες νυχτες να την κατακτησουνε περιμενουμε νεα.
στο γκόλντεν??? πότε?Αυτη χωρευε στο λοχαν την τελευταια φορα την ειδα στο γκολτεν και παρακαλουσε για χορο!!εχει παρει και αρκετα κιλακια.
είναι άλκα ακόμη η λαρίσα?Έχουν τελειώσει αυτά είναι μάνα πλέον. Μόνο η αδερφή της παίζει μπάλα ακόμα
Με την Λαρίσα είχε σχέση ένας κολλητός μου το 19 για αρκετο καιρό και την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα. Φοβερή κοπέλα καμία σχεση με την ντίβα που φαίνεται αν την δεις στο μαγαζί. Μετά τον χωρισμό τους ξαναγύρισε αλκα αλλά δεν ξέρω αν είναι συνέχειαστο γκόλντεν??? πότε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι άλκα ακόμη η λαρίσα?
Στο trust να φανταστώΝαι καλη κοπελα η Λαρισα καναμε παρεα παλια στα κλαμπ της Αθηνας.
Με την Λαρίσα είχε σχέση ένας κολλητός μου το 19 για αρκετο καιρό και την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα. Φοβερή κοπέλα καμία σχεση με την ντίβα που φαίνεται αν την δεις στο μαγαζί. Μετά τον χωρισμό τους ξαναγύρισε αλκα αλλά δεν ξέρω αν είναι συνέχεια
Όχι, Artana στην ΠετρούποληΣτο trust να φανταστώ
Μαζί με Ρενάτα και Κλαουντια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, Artana στην Πετρούπολη![]()
Ρενάτα - Μυρτώ ... ντουετο του θανάτουΜαζί με Ρενάτα και Κλαουντια?
Η Ρενάτα ήταν η αδυναμία μου χόρευε πάνω σου και σου κοβόταν η ανάσαΡενάτα - Μυρτώ ... ντουετο του θανάτου
Εμένα την ανάσα τύπε μόνο η Εφορία μου την έχει κόψει ... οι άλλες μόνο με καυλώνουνΗ Ρενάτα ήταν η αδυναμία μου χόρευε πάνω σου και σου κοβόταν η ανάσα
Χαχαχα Ε κάτι σαν την εφορία ήταν και η ΡενάταΕμένα την ανάσα τύπε μόνο η Εφορία μου την έχει κόψει ... οι άλλες μόνο με καυλώνουν
Γιατί ? Σου χε κάνει επιστροφή μια φορά όπως εμένα και στην έκοψε ?Χαχαχα Ε κάτι σαν την εφορία ήταν και η Ρενάτα
Μου τριβόταν και με άφησε καβλωμενο, χειρότερο !!!Γιατί ? Σου χε κάνει επιστροφή μια φορά όπως εμένα και στην έκοψε ?![]()
Παραλιακή και Trust ήταν πάντα τα στέκια τους και Λόχαν φυσικάΝαι και εκει και στα μαγαζια της παραλιακης και στο dream city.