Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι βεβαια..και τι να κανω ρε μλκα?να υποστηριξω ολυμπιακο για να φυγει το μουνι?
επλιζω να βρεθει ενας σοβαρος ιδιοκτητης που να εχει πολλα λεφτα για ξεπλυμα να παρει την ομαδα και να διωξει τον πουσταρα
συμφωνω
ηδη απο προχτες αρχισατε να τον παιρνετε σιγα σιγα
ξεκινησατε απο τα αρχιδια του![]()
Από τα βασικά και συνεχίζουμε!!!συμφωνω
ηδη απο προχτες αρχισατε να τον παιρνετε σιγα σιγα
ξεκινησατε απο τα αρχιδια του![]()
οχι δεν κατεβηκανε. μπορειτε ομως ολοι να ανεβειτεκανετε λες και κατεβηκατε απο τον πλανητη Αρη...!!
Εχούν μωρέ και τους λόγους τους τα παιδιά,όσο να πεις!!!ρε μαλακα με κατι πρεπει να κλαινε..
η κλαψομουνιαση εχει περασει στο dna τους..
αν δεν ηταν ο κατσαρος,θα ηταν ο καλοπουλος..
αν δεν ηταν ο καλοπουλος,θα ηταν ο αναδρομος ερμης..
πουθενα δεν τους πιανεις..
τιποτε δεν μπορουν να χαρουν..
η προσωποποιηση της δυστυχιας λεμε..
Βρε πανεξυπνε αυτη η ντουντουκα υπαρχει σε ολα τα ματς!μια και εισουνα στο γηπεδο δεν εβαζες μια φωνη στο μαλακα με την ντουντουκα να σκασει γιατι γινεστε πιο πολυ ρεζιλι?
"ουουουουουουουου"
χαχαχαχα
ο πυρινος λαος θελει νουντουκα για να ακουστει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O φοβος φυλαει τα ερμα αμετοχοι!!!![]()
![]()
Με είδες να κλαίω?Αλλά μήπως με είδες και να πανηγυρίζω για την ΟΜΑΔΑ μου?Το ξέσπασμα-γιατί περί αυτού πρόκειται-οφείλεται στο κατακυρωθέν γκολ μετά από ... Σύσκεψη,όπου πετάχτηκε σαν να μη πω τι,ο Τριτσώνης κι έβγαλε διατακτικό!!Εκεί τρελαίνομαι, διάβασε τα ποστ μου να το δεις..Και φυσικά,η τρέλα ολοκληρώθηκε όταν προσπαθούσαν οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ να μας πεισουν ότι ΔΕΝ (!!) επηρεάζει τη φάση ο Μήτρογλου!!Να μας βγάλουν ΣΤΡΑΒΟΥΣ όλους όσους εβλεπαν το ματς..Εκεί σάλταρα τελείως...και θέλω να μου πεις εσύ που τα ψάχνεις,αν υπάρχει στο παρελθόν τόσο εξόφθαλμη εύνοια υπέρ μας...Κι εγώ θα το δεχτώ..Αλλά δεν το νομίζω να βρεις...ρε μαλακα με κατι πρεπει να κλαινε..
η κλαψομουνιαση εχει περασει στο dna τους..
αν δεν ηταν ο κατσαρος,θα ηταν ο καλοπουλος..
αν δεν ηταν ο καλοπουλος,θα ηταν ο αναδρομος ερμης..
πουθενα δεν τους πιανεις..
τιποτε δεν μπορουν να χαρουν..
η προσωποποιηση της δυστυχιας λεμε..