ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Είπα ότι από 55 και πάνω ασχολείσαι.
Ισως και από 60.
Είπα ότι από 55 και πάνω ασχολείσαι.
Δε δείχνει κάτι τέτοιο η Ράνια Τζίμα.Είναι μικρή για μένα αλλά επειδή είναι Βόρεια μπορώ να κάνω μια εξαίρεση για αυτήν.
Επίσης δεν ανήκω στους βυζολαγνους άρα οφείλω να ανεβάσω το ηθικό της γιατί αρκετό ξεφτιλισμα εχει φάει λόγω της ιδιότητας του συζύγου.
Έχω ανεβάσει τον πήχη του ρεκόρ μου στα 65 αισίως....προφανώς θα ασχοληθώ και με ωραία πενηντάρα ενδεχομένως και σαραντάρα.Είπα ότι από 55 και πάνω ασχολείσαι.
Ισως και από 60.
Τι"τέτοιο";Δε δείχνει κάτι τέτοιο η Ράνια Τζίμα.
Τα επαγγελματικά της πάνε πιο καλά μετά το γάμο της,παρά πριν.Έχω ανεβάσει τον πήχη του ρεκόρ μου στα 65 αισίως....προφανώς θα ασχοληθώ και με ωραία πενηντάρα ενδεχομένως και σαραντάρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι"τέτοιο";
Γιατί όλα τα συριζοπανα στο Μέγκα έχουν πιάσει όλα τα πούστα...εχχχμμ....πόστα ήθελα να πω.Τα επαγγελματικά της πάνε πιο καλά μετά το γάμο της,παρά πριν.
Πετάει το δελτίο με Τζίμα και Παναγοπούλου.Γιατί όλα τα συριζοπανα στο Μέγκα έχουν πιάσει όλα τα πούστα...εχχχμμ....πόστα ήθελα να πω.
Ναι αλλά πρόσεξες ότι ΔΕΝ εμφανίζονται μαζί;Πετάει το δελτίο με Τζίμα και Παναγοπούλου.
Η Παναγοπούλου δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Δύο παρουσιάστριες μαζί έχει μόνο ο Alpha.Ναι αλλά πρόσεξες ότι ΔΕΝ εμφανίζονται μαζί;
Θελω μοναρχια στο δελτίο.Δύο παρουσιάστριες μαζί έχει μόνο ο Alpha.
Στον Aplha σαρώνει σε τηλεθέαση το δίδυμο.Θελω μοναρχια στο δελτίο.
Αλλιώς είναι σαν καφενειο...μην πω κωλομπαρο.
Το χάπι σου να πάρειςπενηντάρα ενδεχομένως και σαραντάρα.
Δεν έχει ανάγκη από αυτό.Το χάπι σου να πάρεις
Tα χάπια εσείς να τα πάρετε σαπακια μαλακογκαυληδες που θέλετε και πιπινια....Το χάπι σου να πάρεις
Μην τους αποπαίρνεις.Tα χάπια εσείς να τα πάρετε σαπακια μαλακογκαυληδες που θέλετε και πιπινια....
Αυτες τις ρωτησες αν θέλουν;Tα χάπια εσείς να τα πάρετε σαπακια μαλακογκαυληδες που θέλετε και πιπινια....
..αν θέλουν σαπακια σαν εσάς;Αυτες τις ρωτησες αν θέλουν;

Kαλυπτεται από μέσα αλλά η εικόνα της είναι σπάνια...σπευσατε!Βάλτε να τη δείτε τώρα με άσπρο σιθρου![]()