Νέα

Rachel McAdams

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καυλιτσα φαινεται

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.338
Πόντοι
4.705

Οποτε τη βλεπω στα Sherlock Holms, παθαινω κατι...

Μετα, μπαινοντας εικονες Google, δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ φωτογραφια που να μου βγαζει την ιδια αισθηση.
Δηλ. η τυπισσα εχει μια φυσικη χαρη, στις εκφρασεις και στην κινηση, που δεν μπορει να αποτυπωθει στη φωτο

Παρεμπιπτοντως, εχω μια γνωστη που ειναι ΠΟΛΥ πανομοιοτυπη, αλλα στο πιο μελαχροινο και με καλυτερη κατανομη χαρακτηριστικων (οχι τοσο μεγαλο μετωπο).
Ειλικρινα, την ειχα καψουρευτει απο οταν την πρωτογνωρισα και ακομα τη θεωρω την πιο ωραια γκομενα που εχω γνωρισει ever  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.139
Πόντοι
18.827
Οποτε τη βλεπω στα Sherlock Holms, παθαινω κατι...

Μετα, μπαινοντας εικονες Google, δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ φωτογραφια που να μου βγαζει την ιδια αισθηση.
Δηλ. η τυπισσα εχει μια φυσικη χαρη, στις εκφρασεις και στην κινηση, που δεν μπορει να αποτυπωθει στη φωτο

Παρεμπιπτοντως, εχω μια γνωστη που ειναι ΠΟΛΥ πανομοιοτυπη, αλλα στο πιο μελαχροινο και με καλυτερη κατανομη χαρακτηριστικων (οχι τοσο μεγαλο μετωπο).
Ειλικρινα, την ειχα καψουρευτει απο οταν την πρωτογνωρισα και ακομα τη θεωρω την πιο ωραια γκομενα που εχω γνωρισει ever   :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Εχεις μεγαλο δικιο τυπε, η Ραχηλ ειναι ακρως ερωτευσιμη, την παντρευομουνα αυριο κιολας και εκοβα και τις πουτανες για χαρη της (και καλα  :grin: ).

mirelle72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2025
Like
1.438
Πόντοι
206
Rachel McAdams - My Name Is Tanino (2002)1080p

Duration: 00:00:17 Resolution: 1920x1080 Format: mp4 Size: 14.41 MB

Stories

Νέο!