Νέα

Quote Color Distinction

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paliotsarkadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 369
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
Κάπου πήρε το μάτι μου παράπονα για τα quoted κείμενα που μπορεί να έχουν ορισμένες επιρροές από τον εκάστοτε συντάκτη απάντησης
αν και κανονικά δεν θα έπρεπε αυτό να ενοχλεί κανέναν υπάρχουν κάποιες λίγες περιπτώσεις που δεν είναι πραγματικά εμφανείς οι αλλαγές ειδικά σε κείμενα όπου το αρχικό κείμενο που έχει γίνει qouoted δεν υπάρχει πια για να ελεγχθεί, λόγο διαγραφής και κάποιος το επικαλείται για Χ Ψ λόγους ως στοιχείο σε διαπληκτισμό.

Η πρόταση:
Undedited quoted κείμενα, να έχουν ελαφρώς διαφορετικό background color ή έστω header color, από ότι τα edited quoted κείμενα, το οποίο να επανέρχεται σε περίπτωση χρήσης undo, εως ότου επανέλθει το κείμενο, στην απολύτως αρχική του κατάσταση.

Για τους αντμινς είναι πολύ coding για το τίποτα
για τους χρήστες είναι
α) εφιάλτης για τους "πλακατζήδες"
β) γκαντεμιά για τους γκρινιάρηδες που θα έχουν έναν λόγο λιγότερο να γκρινιάζουν
γ) μικρή αγαλίαση για όσους δεν αντέχουν άσκοπες διαμάχες για το αν τελικά αποδείχθηκε ή όχι το δίκιο της Α ή της Β πλευράς οριστικά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ Η ΖΩΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ
Αμα κλικαρεις πανω στο ονομα-ποστ της παραθεσης, σε στελνει στο μηνυμα που εγινε η παραθεση.
Αν καποιος την αμφισβητει απλα το ελεγχει. Αν καποιος χεστης γραψει ενα μηνυμα και μετα το διαγραψει πεφτοντας "θυμα" μιας τετοιας ενεργειας, κακο του κεφαλιου του.

Δεν νομιζω να μπουν οι αντμινς στην διαδικασια να το "διορθωσουν", απλα και μονο επειδη ορισμενοι χρηστες δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν στη ζωη τους περαν απο ιντερνετικους διαπληκτισμους με αγνωστους για παναχρηστα θεματα μετα παλιμπαιδιστικων τασεων :coffee:

OP
OP
Paliotsarkadoros

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
Αμα κλικαρεις πανω στο ονομα-ποστ της παραθεσης, σε στελνει στο μηνυμα που εγινε η παραθεση.
Αν καποιος την αμφισβητει απλα το ελεγχει. Αν καποιος χεστης γραψει ενα μηνυμα και μετα το διαγραψει πεφτοντας "θυμα" μιας τετοιας ενεργειας, κακο του κεφαλιου του.

Δεν νομιζω να μπουν οι αντμινς στην διαδικασια να το "διορθωσουν", απλα και μονο επειδη ορισμενοι χρηστες δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν στη ζωη τους περαν απο ιντερνετικους διαπληκτισμους με αγνωστους για παναχρηστα θεματα μετα παλιμπαιδιστικων τασεων :coffee:
την δυνατότητα να δεί κανείς την αρχική δημοσίευση ΄ήδη την ανέφερα
οι διαγραφές γίνονται για διάφορους λόγους όχι μόνο γιατί κάποιος είναι "χέστης"
για τους αντμινς ένας επιπλέον λόγος είναι ότι θα γλιτώσει και το δικό τους κεφάλι από έναν κάποιο αριθμό αναφορών και ελεγχών που ίσως να αναγκάζονται να κάνουν όταν θα πρέπει να ελέγχουν αυτές τις παλιμπαιδιστικές διαμάχες, ακόμα και αν είναι για να καταλήξουν να τις αγνοήσουν. Που με αυτόν τον τρόπο η αγνόση θα γίνετε είτε από τους ίδιους σε δευτερόλεπτα αντί για αρκετά λεπτά , είτε από τα "παιδάκια" πριν μπουν στην διαδικασία αναφορών

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.340
Πόντοι
6.236
Κάπου πήρε το μάτι μου παράπονα για τα quoted κείμενα που μπορεί να έχουν ορισμένες επιρροές από τον εκάστοτε συντάκτη απάντησης
αν και κανονικά δεν θα έπρεπε αυτό να ενοχλεί κανέναν υπάρχουν κάποιες λίγες περιπτώσεις που δεν είναι πραγματικά εμφανείς οι αλλαγές ειδικά σε κείμενα όπου το αρχικό κείμενο που έχει γίνει qouoted δεν υπάρχει πια για να ελεγχθεί, λόγο διαγραφής και κάποιος το επικαλείται για Χ Ψ λόγους ως στοιχείο σε διαπληκτισμό.

Η πρόταση:
Undedited quoted κείμενα, να έχουν ελαφρώς διαφορετικό background color ή έστω header color, από ότι τα edited quoted κείμενα, το οποίο να επανέρχεται σε περίπτωση χρήσης undo, εως ότου επανέλθει το κείμενο, στην απολύτως αρχική του κατάσταση.

Για τους αντμινς είναι πολύ coding για το τίποτα
για τους χρήστες είναι
α) εφιάλτης για τους "πλακατζήδες"
β) γκαντεμιά για τους γκρινιάρηδες που θα έχουν έναν λόγο λιγότερο να γκρινιάζουν
γ) μικρή αγαλίαση για όσους δεν αντέχουν άσκοπες διαμάχες για το αν τελικά αποδείχθηκε ή όχι το δίκιο της Α ή της Β πλευράς οριστικά.
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα;

OP
OP
Paliotsarkadoros

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα;
όταν πας και κάνεις αλλαγές σε κείμενο παράθεσης να αλλάζει το χρώμα του κουτιού της παράθεσης ή έστω της κεφαλίδας της παράθεσης , εκτός και αν κάνεις αναίρεση σε όλες τις αλλαγές

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.625
Πόντοι
40.703
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα;
Κάπου πήρε το μάτι μου παράπονα