Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εαν όμως το κανόνι δεν σηκώνεται για να ρίξει στον στόχο, ισοδυναμεί με νεροπίστολο!!
Εαν όμως το κανόνι δεν σηκώνεται για να ρίξει στον στόχο, ισοδυναμεί με νεροπίστολο!!

Από μία περιήγηση που έκανα μάλλον κατάλαβα. Το κορίτσι είναι πράγματι προσοντούχο,ίσως too much για τα μέτρα μου. Είναι αυτό που λένε "δεν κυνηγάνε τα περιστέρια με κανόνια". Πάντως κάποιος συναγωνιστείς γράφει ότι είναι cd και όχι τράνς. Εαν αυτό ισχύει, αποκλείεται από την δική μου τουλάχιστον λίστα.καλά κρασιά , ε, μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ;)

Ευχαριστώ άπαντες για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες και την βοήθεια εν γένει. Νομίζω ότι θα το επισκεφτώ το κορίτσι με το κανόνι, και σίγουρα κανένας δεν θα μπορεί να μου πει "δεν ήξερες δεν ρώταγες?". Αναμένετε πληρέστατη αναφορά για τα μελλούμενα..
Θα φροντίσω να προσδεθώ στο κατάρτι της Αθηνούλας!!καλό ταξίδι Οδυσσέα μου και να προσέχεις τις σειρήνες που .... σαγηνεύουν
καλό ταξίδι Οδυσσέα μου και να προσέχεις τις σειρήνες που .... σαγηνεύουν
ναι η κουφάλα, τόχει αυτό το βίτσιο.. αλλά δεν της περασεεγω πιστευω οτι κανεις δεν σαγηνευεται αν δεν θελει να σαγηνευτει (εστω και κρυφα στο βαθος του μυαλου του)
εμενα καθε φορα εχει προσπαθησει να με πεισει να πιω τα ουρα της αλλα χωρις επιτυχια
Θα θέλεις να τον φας σου λέει με λίγα λόγια.![]()
εχει και το παρατσουκλι ''Magica de Spell''...
Διαφορα μονο οτι εσυ καβαλας το σκουποξυλο και οχι αυτη.