Νέα

Πυροβολισμοί παντού ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
"Ψωμί, ελιά και Κωτσο βασιλιά..."
11-4-768x427.jpg

Δεξιά τρομοκρατία ξεκάθαρα!
Ένας ολόκληρος πυρήνας...μόνος του.:glasses:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
...Manifesto of an 89 year old ''hobo''...

Κύριοι των εφημερίδων, καλημέρα. Είναι ο Π.Κ. Γεννήθηκα στη Μεσσηνία το 1937 και πήγα στρατιώτης το 1959.

Το 1962 πήγα στο Βερολίνο για δουλειά και σχολείο. Το 1970 ταξίδεψα και εγκαταστάθηκα στο Σικάγο. Το 2005 κατέθεσα στο Σικάγο για σύνταξη και η Αμερική μου έβγαλε σύνταξη σε δύο μήνες. Επίσης, κατέθεσα στο Σικάγο τη γερμανική κάρτα και σε έξι μήνες μου έστειλαν τη μεικτή γερμανική σύνταξη.

Στο ίδιο γραφείο και την ίδια ώρα, μαζί με τις δύο κάρτες, κατέθεσα και το ελληνικό ΙΚΑ: το βιβλιάριο ενσήμων και το βιβλιάριο ασθενείας. Οι Αμερικανοί μου είπαν πως θα στείλουν τα χαρτιά στην Ελλάδα και εμένα μου έδωσαν δύο από τα αντίγραφα και κάποια άλλα χαρτιά. Από τότε που πήγαν στην Ελλάδα, άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα με το ελληνικό ΙΚΑ και με τα ελληνικά δικαστήρια.

Το ελληνικό ΙΚΑ, αυτή η επιτροπή στην πλατεία Αττικής, όταν με κάλεσε στο γραφείο, με έβρισε χυδαία και με αποκάλεσε «γενίτσαρο» που ήρθα στην Ελλάδα τους και ζητάω σύνταξη· τους έβρισα και εγώ. Και το ελληνικό ΙΚΑ, αφού έχει την πένα και η πένα έχει τη δύναμη, μου έκανε πρώτον μια πλαστογραφία και δεύτερον ένα σαμποτάζ, γράφοντας ένα γράμμα στο γερμανικό ΙΚΑ ότι δεν μου δίνουν ελληνική σύνταξη.

ΥΓ Οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ελληνικά δικαστήρια και το ελληνικό ΙΚΑ μου φέρθηκαν εδώ στην Ελλάδα –όπου ήρθα και είμαι 20 χρόνια, με σύνταξη στις ΗΠΑ 2.600 δολάρια τον μήνα, επί 20 χρόνια - πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια– σαν αδέσποτο σκυλί του κλωτσού και του μπάτσου.
Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα και είμαι λυσσασμένος και θα πάω κάποια μέρα στα γραφεία και θα τους δαγκώσω, να λυσσάξουν και αυτοί.

Ο λυσσασμένος,
Π.Κ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.446
Πόντοι
37.762
Να βγει το μανιφέστο του στη δημοσιότητα.
Είμαι σίγουρος ότι θα βγάζει πιο νόημα από τις πίπες της Βούλτεψης και του Σπύρου.

''Επιπλέον, ο ηλικιωμένος έβγαλε κάτι επιστολές και τις πέταξε στον χώρο. «Σε αυτά θα βρείτε τους λόγους που έκανα την πράξη μου» φέρεται να είπε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.''

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.715
Πόντοι
7.046
Σύμφωνα με το άρθρο, ο τύπος παππούς -του νήματος των μικροτσούτσουνων παππούδων-, ΔΕΝ πληρούσε τις προϋποθέσεις για σύνταξη στην Ελλάδα, γιατί ΔΕΝ είχε τα απαιτούμενα ένσημα. Μπορεί να δοθεί σύνταξη σε άτομα άνω των 67 ετών, λένε, χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα κατώτα ένσημα (και μάλιστα... 400€, αυτά από πού βρίσκονται; Μην απαντήσετε, ξέρω), αν: ο αιτών δεν έχει άλλη πηγή εισοδήματος Χ ύψους ή ακίνητης περιουσίας Ψ ύψους. Αυτά.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
''hobo''

«Ένας άνθρωπος ήρεμος. Ερχόταν εδώ, ζούσε αρμονικά, κανένα πρόβλημα. Μία χαρά επικοινωνιακός. Έβγαινε στον καφενέ του τον καφέ του, συζήταγε με δύο ανθρώπους την παρέα του. Ένας άνθρωπος ήρεμος. Βοηθούσε. Ήταν ένας άνθρωπος που κάποια στιγμή είχε κάνει και δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού», λένε συγγενείς του.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.715
Πόντοι
7.046
Δεν αντιλέγω ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, για σύνταξη, όμως... Για τους βουλευτές, είναι αρκετά μόλις 8 χρόνια ενσήμων, για βουλευτική σύνταξη, καλό, ε;

• Like

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.715
Πόντοι
7.046
Τι προφίλ βγαίνει για τον παππού, από την ψυχιατρική ομάδα του Μπου, βάσει της επιλογής αυτών των εφημερίδων;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.446
Πόντοι
37.762
Τι προφίλ βγαίνει για τον παππού, από την ψυχιατρική ομάδα του Μπου, βάσει της επιλογής αυτών των εφημερίδων;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.715
Πόντοι
7.046
Ο παππούς είναι μεγάλος "εγκέφαλος". Αν έχει την υγεία του τα επόμενα χρόνια, άνετα γίνεται αρχηγός κάποιας τοπικής μαφίας. Τα σχεδίασε όλα με τρόπο που ούτε άνθρωποι του συστήματος δεν μπορούν. Αν δεν υπήρχε η ανηψιά του, τώρα θα ήταν σε άλλη χώρα, μέχρι να τον βρουν, γεια σας.

• Like

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.863
Πόντοι
6.256
Κομμουνιστης με τροτσκιστικες τασεις και μια δοση αναρχισμου:undecided::confused::confused::confused::coffee:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.446
Πόντοι
37.762
  • Like

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Aμερικαν Μπαρ την καταντησαμε την Ελλαδιτσα!
Οσο για τον παπου, εγω ειμαι μαζυ του. Αντε ευχομαι και ο επομενος παπους, που θα τα παρει, με το δημοσιο, καρφι στην βουλη και να αρχισει τις μπαταριες εκει.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.332
Πόντοι
46.423

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.715
Πόντοι
7.046
Γελάμε, αλλά με τον μαλακεμπορα παππού, τραυματιστηκαν 4 άτομα. Ευτυχώς που δεν υπήρξαν θύματα.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.024
Πόντοι
3.836
Βασικά ο παλιοπαππους έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα.

Επίσης,όσοι άσχετοι δεν έχετε βγει από Ελλάδα κ λέτε «ήθελε να τα παίρνει από παντού» υπάρχουν δικαιώματα ώστε να μπορείς να τα πάρεις από κει που δικαιούσαι.

Εγώ πχ είχα δουλέψει Γερμανία αλλά επειδή είχα φύγει,δικαιούμουν να τα πάρω από οποια ευρωπαϊκή χώρα ήθελα….και τα πήρα.

Ο παππούς διάβασα πως άφησε σημείωμα όπου έγραφε :
«Στρατό πήγε Ελλάδα ,στις ειδικές δυνάμεις…αργότερα πήγε στην Αμερική όπου εργάστηκε,Γερμανία,έκανε αίτηση σύνταξης και στις δύο χώρες ,εγκρίθηκαν και λάμβανε ,έπειτα όμως θέλησε να ρθει Ελλάδα και πως μπορούσε στο ΙΚΑ να κάνει αίτηση και να την λάβει απο δω.Οι υπάλληλοι όμως εκεί τον αποκάλεσαν (γενίτσαρο) και πως ήρθε στην χώρα τους να πάρει την σύνταξη…οι ίδιοι ισχυρίζεται πως πλαστογράφησαν γράμματα στα γερμανικά,που έλεγαν πως απορρίφθηκε η αίτηση του και να μην ξανασχοληθεί .

20 χρόνια προσπαθούσε λέει και μου συμπεριφερόταν σαν σκυλί…όμως τώρα το σκυλί λύσσαξε και θα δουν τ αποτελέσματα ….καραμπινα και η ιστορία γνωστή …

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.446
Πόντοι
37.762
Βασικά ο παλιοπαππους έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα.

Επίσης,όσοι άσχετοι δεν έχετε βγει από Ελλάδα κ λέτε «ήθελε να τα παίρνει από παντού» υπάρχουν δικαιώματα ώστε να μπορείς να τα πάρεις από κει που δικαιούσαι.

Εγώ πχ είχα δουλέψει Γερμανία αλλά επειδή είχα φύγει,δικαιούμουν να τα πάρω από οποια ευρωπαϊκή χώρα ήθελα….και τα πήρα.

Ο παππούς διάβασα πως άφησε σημείωμα όπου έγραφε :
«Στρατό πήγε Ελλάδα ,στις ειδικές δυνάμεις…αργότερα πήγε στην Αμερική όπου εργάστηκε,Γερμανία,έκανε αίτηση σύνταξης και στις δύο χώρες ,εγκρίθηκαν και λάμβανε ,έπειτα όμως θέλησε να ρθει Ελλάδα και πως μπορούσε στο ΙΚΑ να κάνει αίτηση και να την λάβει απο δω.Οι υπάλληλοι όμως εκεί τον αποκάλεσαν (γενίτσαρο) και πως ήρθε στην χώρα τους να πάρει την σύνταξη…οι ίδιοι ισχυρίζεται πως πλαστογράφησαν γράμματα στα γερμανικά,που έλεγαν πως απορρίφθηκε η αίτηση του και να μην ξανασχοληθεί .

20 χρόνια προσπαθούσε λέει και μου συμπεριφερόταν σαν σκυλί…όμως τώρα το σκυλί λύσσαξε και θα δουν τ αποτελέσματα ….καραμπινα και η ιστορία γνωστή …
Τωρα θα ξοδευει τα δολλαρια του στο κυλικειο της φυλακης.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.374
Πόντοι
456
Τωρα θα ξοδευει τα δολλαρια του στο κυλικειο της φυλακης.
89 χρονών ΄μάλλον δύσκολο να μπει φυλακή.
Σε συνδυασμό με ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων (που φαίνεται όντως να έχει) το πιθανότερο να την βγάλει τρόφιμος σε κανένα ψυχιατρείο ή κάποια παρεμφερή δομή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom